Stelute de ianuarie-februarie 2007 (7)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sraluca spune:

MIHACARM cred ca al meu e fericit ca il als singur ca in weekend suntme amandoi si ne dam toata ziua peste deste ca el vrea sa stea cu al' micu' si eu il carai ca o soacra. Cred ca de aia imi propunea sa plec de vineri pana sambata

Noi nu dormim cu piticul in pat dintr-un motiv f f f serios: in pat doarme BOBI si avem noi pat mare dar totusi. Si cateodata mi-e dor si il iau dimineata cu mine in pat dar sa vedeti ce batalii sunt pe acolo ca Mr Bobi vrea sa stea langa el si sa il linga, pe fata daca se poate.
Altfel precis dormea cu noi, si asa m-am batut cu ta-su ca voia sa dormim toti 4 in pat. Dar era periculos, ca se urca nebunul de bobi pe el, cine stie.

Eu, mai desteapta, de lene sa scot aspiratorul una-doua am luat aspiratorul de masina, l-am adaptat la un transformator si fassssssss ca nu trage destul . Ca altfel era tare misto, si avea si un fir lung, lung.

Mai, v-am zis stati in picioare si sariti pe loc, ragaie la sigur, face bine si la silueta, dar atentie sa nu sariti prea tare ca va pune meniul in decolteu

Sa inteleg ca are mama mea dreptate cand imi tot spune sa mergem la bulgari si sa las dracu targul. Merita sau nu merita sa ma carutesc din Constanta. De fapt cred ca merita ca ma duc prin magazine si tot gasesc mai misto ca aici .Noi nici miniblu nu avem. Stiu eu niste mag pe titulescu tare misto. Mai astept sa vad impesii si de maine si daca nu ma duc direct pe la magazine.

sraluca Mihai Alexandru 25.12.2006

Poze cu Bila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns furnicusa spune:

Buna fetelor,

Va citesc in continuare ca si pana acum, dar din pacate nu prea am timp sa scriu mare lucru. Am facut si noi astazi o luna si am luat 800 gr in greutate, asta dupa ce am constatat ca nu am lapte suficient si am adaugat completare. Din pacate, se pare ca bebelina mea prefera mai mult biberonul si a devenit o lupta care pe care atunci cand o pun la san. S-a mai intamplat cuiva asa, celor care alaptati si dati si completare?
In alta ordine de idei,multa sanatate puiutilor bolnaviori. Ma gandesc in special la Lili care intr-adevar este o mama model din cate am putut observa in scurta perioada de cand am descoperit forumul. Sigur vor trece aceste momente dificile, nu uita sa gandesti pozitiv asa cum am constatat ca o faci intotdeauna.
Fetelor, merita sa merg la baby expo pentru a cumpara carusel si scaun auto? Adica credeti ca sunt preturi mai bune la astfel de produse? Si cam de la ce varsta ati observat ca bebii sunt interesati de carusel?

Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sraluca spune:

Bai am intat pe site la fiher price si cel mai scump bouncer e 45usd. Si are si electrica asa ii zbantuie. Si astia ai nostrii vor 100 pe niste nenorociri pe care trebuie sa le zbantuie singuri. Ca sa nu ami zic ce misto sunt. Dar e numai pt americani, plus transporul tot peacolo ajungi dar quality made in america (pe naiba cine stie ce taiwan sau china or fi) si au si greut max 11,5 kg nu 8,5 ca astea ale noastre. Pe principiu;l ca americanii "e" bine dezvoltati
Mor de oftica

Aprop bouncere a-ti vazut la BABYEXPO???

sraluca Mihai Alexandru 25.12.2006

Poze cu Bila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

aiska, noi eram, si nu numai ca incerca, dar se si intoarce. Nu vad care ar fi problema - daca poate, de ce nu? Asta e prima oara cand aud un medic sa caraie ca un copil e prea rapid in dezvoltare... o sa o intreb zilele astea, cand ma duc la vaccin, pe pediatra mea. Oricum, sunt curioasa ce o sa-ti spuna si tie pediatrul, pentru ca si arianna, la aproape doua luni, deja isi ridica fundul de la sol... ca si cum ar vrea sa plece de-a busilea iar capul si-l tine de cand am facut-o. Eu una, ma bucur cand vad acest (cum i-a zis ala?) "tonus muscular neobisnuit", pentru ca inseamna ca am un copil care se dezvolta repede si bine, ca si mine cand eram de varsta ei. Cred ca medicul tau te-a speriat fara motiv... sper sa cred bine

ylilimic, galbenele pe roseatza si ai sa vezi ca trece. Esti tare obosita, e normal sa te panichezi, dar incearca sa faci cumva sa prinzi nitzica odihna... altfel iesi la pepeni si iti vin idei din astea sperietoare gen Protectia Gupilului. Ai grija si de tine!

corahope, diferenta intre infanrix si vaccinul de la stat este de 250 de RON. A, si ca ala de la stat are si o componenta u administrare orala, si ca ar da efecte adverse mai des decat infanrixul. Dar din ce am vazut eu, e cum iti e norocul. Pentru linistea mea, fac totusi ala cumparat, adica infanrixul.

cristiana, eu in locul tau as face psihologie inversa - zi-i lu soacra-ta "mama, mama, da' numa' cu tac'su samana gupilu' asta, zici ca io nici n-am fost acolo cand s-a facut!" / "iote dom'le deshtele lu' tac'su, sa vedem daca or sa fie numa' asha paroase sau shi asha mari" / "auleo, fii atent' aci, nasul asta, si ochii, leit tac'so, ca daca nu stiam sigur ca la mine-n burta a fost mai ca ziceam ca m-a-nshelat cu alta!" si asa mai departe. Dupa ce o sa zici treburi din astea timp de o luna, iti promit ca se va stradui sa te asigure ca seamana cu tine

Alinutzo, eu am zis ca va dormi in patul ei si in patul ei doarme, fara fasoane si miercaiala. A miercait ea, dar am fost tare pe pozitii, ca am utza de protejat! Pai cum mai fac io utza cu ploada calare intre mine si tati? Nu, nene, fiecare in patul lui. Noi intr-al nostru si ea intr-al ei.

Fetelor, de ce tineti voi aspiratoru' in camera? Chiar aveti muci in fiecare zi si scoateti ceva cu el fara sa fie copiii raciti? Eu am tinut aspiratorul fix cat a tinut guturaiul lu' fi-mea si de cand i-a trecut nici pompa in nas, nici aspirator, nici picaturi decat uneori niste spray Marimer si atata! In rest, aburi la baie si plimbare la aer si gata. Ii mai da cate o picatura de lapte pe nas uneori, rar, dar nu bag aspiratorul pentru atata lucru - se descurca ea singura si respira bine. Nu avem deloc muci.

gio, cum e cu masajul ala la piciorus dupa vaccin? Eu trebe sa-l fac luni si chiar ma intereseaza subiectul... cum trebe facut? Exista si posibilitatea sa-i fac mai mult rau decat bine daca nu o masez cum trebe?

--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

anis ai niste fete pe cinste! aici e bestiala!! cu agrafa in par!! au un paaaaaaaarrr !!! amandoua .si niste ochi !!
e grasunica tare Iarina.scumpa foc!!!

S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

POZEEEEEEEEEEEEEEEE

http://new.photos.yahoo.com/anis_girl26/album/576460762394632112

*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Am uitat..am fost la ortoped la eco.Nu are NIMIK.preventiv mi-a zis sa o tin cu 2 pampers 1 luna.MAMA lor de dr nebuni...cu luxatia lor..daca imi mai zice vreunul il bat.

*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Iata-ne ajunsi acasica, plecati fiind de pe la pranz!!

!E drept ca am trecut si pe la buni... am papat "in oras" azi (adica LaMama). Nicari nu e mai bine ca la mama, ce sa mai - acum inteleg mai bine ca oricand.
Prestat Baby Expo cu tot cu Margica + o prietena proaspat gravidutza (ce ma bucur cand aud ca se ia si la prietenele mele
Ce sa va zic..la BabyExpo e ca la baby expo. Adica multe firme - lucruri pe care le gasesti in magazine, marketuri sau farmacii cu deosebirea ca la targ sunt la pret de producator (cu ft putin mai ieftine) si toate la un loc.
Am achizitionat: ceva bodyuri de vara, babetele maricele, recipiente pt papa bb (din acelea de rezistente la microunde), jucarica pt carutzul lui bb, niste caciulitze mortale, jucarica cu gel pt rontzait la cresterea dintzishorilor si alte cateva maruntzisuri.

In ceea ce priveste transportul lui bb, stati linistite, nu e nicio problema la scari - noi am fost cu carutul peste tot... la urcare si coborare sunt niste nenea de la Milupa (au tricouri inscriptionate Milupa) care au ca job taman treaba asta - transportul carucioarelor...apelati cu incredere

Una peste alta a fost agreabil si pt simplul fapt ca am schimbat decorul iar eu fac de obicei terapie prin shopping - nu va spun cat am cheltuit(pe ploaia asta in parc nu prea mergea) ..bb a cam tratat totul cu sicti..cum face de obicei cand iese afara..nu'sh cum se face ..cum ies pe usa cum pica in somnul cel mai dulce.

Si chiar ne-am distrat un pic

de'a v'ati ascunselea

cu mami si papushoii astia mari in BabyExpo

Era o fetita care planjea de sarea cameshutza de pe ea cand a vazut albinoiu asta de la Ulker. Bietu om isi dadea capishonu' jos si ii spunea: "Hai cu nenea nu mai plange ca aici e un om adevarat!"

asadar varianta Alinuk a lui BabyExpo e un pic mai romantzata. Ca in orice...depinde din ce unghi si cu cata disponibilitate privesti un lucru

SRalu io parca as iesi la o cafea sambata...dar scurta tare. Caci in acest week end voi incheia ...sper eu glorios...sesiunea (am si sambata si duminica examene). Vorbim

Cristiana, Qhibuadina, fetele, eu am inteles ca nu trebuie sa abuzezi de batista bebelusului pt ca folosita frecvent favorizezi formarea polipilor (sau inflamarea ma rog...)

lilica imi pare rau sa aud ca intampini greutati. Sper sa-si revina la normal lucrurile si sa vina odata vara aia sa venim la berica cea promisa..
Stiu ca esti o femeie puternica si vei gasi solutiile cele mai bune pentru voi si puiutzii vostri!!

Anis e o dulce Iarina. Sa nu mai zici la nime' fatou ca mai stiu eu ce suferintze are micutza... ca pe fatzuca ei se vede fericire...
bb scump si haios

pup fete cucuiete

Alinuk si bb Teo 10/01/2007
poveste de bb
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

MESSA, ALINUK, nu stau cu aspiratorul in dormitor de dragul arhitecturii peisagistice, ci fiindca piticul asta e racit si are muci. La noapte primeste o pastilutza de Karvol pe batista, si fiindca dormim impreuna o sa impartasim aceleasi senzatii. De-abia astept sa-i treaca guturaiul asta.

MESSA, nu prea merge psihologia inversa cu , ca nu se prinde, da-i dau pace, si asa tare rar ne vedem.

AELITA, si tie si Sofiei, bine ati revenit, puneam pariu cu fetele ca esti in al doile honey moon !
Pe David mi l-au indopat cu de toate, iar el bea bine mersi formula cu de toate in ea de-o gramada de vreme, cam ar merita pediatrii astia. Am mai spus, cred ca i-a fost ciuda ca nu i-am dat nimic in spital, na nici ca-mi pare rau!

SRALUCA, noi am experimentat in vreo doua dupa-amieze o chestie nu cu 4 ci cu 5 in pat, cel mai periculos, asa cum v-am mai spus, fiind tati care atunci cand doarme, doarme! Cand eram gravida imi era frica sa dorm cu burta catre el, ca viseaza te miri ce, si odata-l vad pe mine! Acum sa nu ganditi cu pacat...

cristiana mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

ALINATXA, asteptam si eu legume, doar doar bag o mega-salata. Ma gandesc ca peste vreo luna il mutam in camera lui, va ramane aici si un pat normal in care voi putea dormi aproape de el in cazurile cand va fi mai agitat.

Deocamdata ma apasa o intrebare: cum sa fac sa manance mai mult la fiecare masa, facand astfel sa creasca intervalul dintre ele. Ca pe cuvantul meu, cred ca i-au pus in maternitate un ceas in stomacel!

cristiana mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput