Stelute de ianuarie-februarie 2007 (7)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns R_MARCE spune:

Vezi ...de aia nu vroiam eu batista bebelusului. K ajungi sa dormi cu aspiratorul in camera si sa aspiri cind ti-e lumea mai draga. Eu i-am cumparat aspirator nazal din ala cu baterii si e f bun. E mai scump, dar merita...k o sa il iau cu mine oriunde mai duc...ex la munte, mare etc.

Si eu dorm cu fii'mea in pat. Dak am norocul si adoarme, tot o chinuie burtica in somn si se chirceste, uneori plinge... Atunci tre sa o mingii pe frunte, sau pe burtica sau sa ii pun un pic de aer caldutz cu foenul. Si uite asa nu mai fac naveta la patutz de o mie de ori.

Marce

www.dropshots.com/year.php?userid=216010&cdate=20051229&cimg=0" target="_blank">Poooozeeee 2005-2006

www.dropshots.com/R_MARCE" target="_blank">Poze cu buburuza mea, LARA IOANA (19.02.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Buna mamici,

Marce, mi-ai intarit convingerea ca baby expo e un mare bullshit, asa impresii am avut si eu dupa ce am fost de vreo 3 ori. sa vad daca imi fac timp sa merg desi zapaceala de cap chiar nu cred ca merita.

Lili, noi ne gandim la voi si sper sa se rezolve problemele. imi imaginez cum trebuie sa te simti; imi amintesc cum ma simtea meu cand mama s-a internat cu Taisia sa se opereze de polipi si eu eram insarcinata in spital..a fost groaznica ca n-am putut fi eu acolo, dar a trecut, asta e. Cu Matei ai rabdare ca isi revine el incet-incet. Pacat ca dr astia isi dau unuii altora in cap cu tot felul de presupuneri..si pana la urma ce are? e racit sau e ceva digestiv? Oricum, Taisia a varsat ff rau si nu manca mai nimic, si i-am facut 1ml No-spa (ti-am mai scris) si macar cu varsaturile si-a revenit. Eu nu-i mai dau in viata mea Metoclopramid dupa ce mi-a facut niste crize dupa o injectie...Pofta de mancaare vine mai greu, daca ii dai antibiotic poate ar fi bine dupa sa-i dai ceva pt refacerea florei intestinale (biotics baby e tocmai bun - poate ar merge si acum). si incearca cu iaurtel, daca papa, se da in enterocolite si e f bun. mai era o bautura de rehidratare de la hipp, un fel de suculet, poate ii place si vrea...nu stiu ce sa-ti mai spun. ideea e ca isi va reveni incet-incet si va fi ok.

in rest, v-am citit, admirat invitatia la botez( marina, super, am vrut si eu sa fac asa dar n-aveam programel si in word iesea naspa asa ca am renuntat).

noi raportam vaccinel astazi (luat de unde spunea eli cu 2,1 mil); luam preventiv 5 doze de paracetamol - panadol - cand am facut, in seara asta, maine dimineata, la pranz si seara si speram sa fie bine. noroc ca am intrebat de masaj la piciorus ca ii faceam exact invesr decat trebuia - as omora-o pe pediatra din maternitate care mi-a zis asa.

va pupam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

quote:
Originally posted by ylilimic

Neata si voua fetelor!
Sa stiti ca citesc tot , pc sta deschis de dim si pana seara...Am vazut poze de bb cu tati la birou (si nu pt prima data), am vazut pui mici dragalindu-se spre hazul mamicilor cu ochii pe fundita de la dres, am vazut invitatii botez, virtuale sau pe hartie - frumoase toate, si din nou am vazut falcutze de buburuze
Daaar, ca si salina - am ajuns la concluzia ca ai mei copii nu vor fi nicicand falcosi, ca nu au cu cine semana. Si ca tot raul e spre bine, a slabit Matei 1 kg, a dat si mami unul jos!
Asta era de dimineata...

In alta ordine de idei sunt distrusa, imi merge tot mai prost Matei nu mananca nimic, chiar si ceaiul l-a refuzat azi. In urma injectiilor i.m. la care sunt nevoita sa-l tin, nu vrea sa mai vorbeasca cu mine, nici macar nu ma priveste.
Azi la pranz Adam a plans de colici rau de tot, 45 de minute am incercat sa-l calmez (leganat, cantat, alaptat de la care a vomitat, suzeta, pe burta, TOT) si nu am reusit. In tot timpul asta Matei parca se uita rece la mine "asa mi-ai facut si mie!" Intr-un final am bagat punga cu gel (desi alta data nu funcionase) la cuptor si apoi am pus-o pe burtica la bb, intre noi. El a plans in continuare si eu pe langa el, caci nu il mai vazusem asa de agitat niciodata. Dupa alte 10 min s-a calmat si am observat 2 degete de la manutza rosii. Probabil a tinut mana langa punga cu gel si cum eu il tineam la piept nu am observat, oricum era chierit si incordat. Pana sa adorama am verificat scutecul si are o pata rosie si deasupra lui, pe burta. Am dat repede cu Oximed pt arsuri si acum astept sa se trezeasca sa vad cum se simte. La mana i-am pus manusa. Cred ca punga s-a incalzit prea tare desi timpul a fost exact 1,5 min, insa mai tarziu am aflat puterea cuptorului (caci nu e afisata). Nu pot sa cred ca am facut asta, plang intr-una, ma simt asa de vinovata. Sotul zice sa vb cu dr de fam macar (e o prietena) dar ma gandesc la ce-i mai rau, poate tre sa anunte Protectia copilului si sa vezi atunci...
Deasemenea sunt pusa in postura sa decid daca mai merg cu Matei la spital de data asta la Cta, si cred ca va necesita internare caci nu sunt semne bune pana acum. In cazul asta trebuie sa sacrific laptele lui Adam si mi-e groaza. E cumplit sa alegi intre copii tai!

Dati-mi sfaturi ca la voi gasesc mereu ajutor!!!!!!!!!!

Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond Luca Matei - 05.11.2004
Liliana cu www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Lili te inteleg f bine si sunt alaturi de tine.Acum lui Matei ce diagnostic i s-a pus??
Ingrid nu a mancat 9 z, am tinut-o cu siringa ii dadea supa clara, ceai si asa mai departe..
Deci ce diagnostic are?

*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Alinuk, astept si impresiile tale de la targ...

*** AniS ***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINATXA spune:

R_MARCE de unde ai luat aspirator nazal si cat costa?Si eu ash vrea.Deocamdata am pomita din aia para dar se pare ca am nevoie de ceva mai bun....

Mami de Roberta Anne-Marie http://new.photos.yahoo.com/naomi_creamy/?change_count=11#page1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacarm2002 spune:

quote:
Originally posted by ALINATXA
Lili soro am pus in practica tehnica ta de ragait si nu a facut decat sa imi rup noada fundului ca nu am scos nici un ragait nimic.Mai incercam.
Mami de Roberta Anne-Marie http://new.photos.yahoo.com/naomi_creamy/?change_count=11#page1

Inca rad cu lacrimi in timp ce leagan fata ca se stramba de diverse.

Mie tocmai mi-a reusit tehnica dupa o noapte si o zi de incercari. O adaug si pe asta pe langa masaj+palme pe spate. Oricum, in cele mai fericite cazuri, doarme ca purcika si aer ioc. Vorba Adelei (parca), numai cu capul in jos nu am tinut-o.

Marybell, Eva acum rade, acum plange, acum isi da ochii peste cap si adoarme. Maine nu stiu cat va rade ca mergem la un pediatru

Mihaela si Eva Florina (9 feb. 2007)
Eva~Florina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns R_MARCE spune:

Alinatxa, uite aici, dar e scumputz, in comparatie cu Batista bebeului.
Eu am mai facut comanda la ei, sint seriosi si iti vine la usa in 2-3 zile. Il poti gasi si pe alte site-uri, am vazut k il au si e la acelasi pret.

http://www.kiddy.ro/aspiratornazalelectric-p-386.html

Anis, impresiile mele de la tirg, nu sint pe gustul tau?
Ideea e k ai cu ce sa iti clatesti okii dak te duci, dar sint toate scumpe, nu te poti duce cu sacul, k la pomul laudat, k iti trebuie bani seriosi pt asta.

Marce

www.dropshots.com/year.php?userid=216010&cdate=20051229&cimg=0" target="_blank">Poooozeeee 2005-2006

www.dropshots.com/R_MARCE" target="_blank">Poze cu buburuza mea, LARA IOANA (19.02.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

lilisor nu te speria si nu mai plange,verifica si vezi,poate e doar rosu de la caldura ,poate nu e arsura.nu te mai invinovati,ca esti si tu terminata,cu doi copii !!! nu anunta nimeni protectia copilului,ca doar nu e maltratare.acidente se intampla si mai grave,domne fereste...nimeni nu si le doreste! fii tare!
dar dupa cum descrii,nu pare grav.
ai nevoie de ajutor !!!! esti demna de admiratia noastra,esti o femeie nemaipomenita,nu ai sa cazi nici de data asta,ai sa vezi !! E NORMAL sa cedezi,E NORMAL sa faci greseli,E NORMAL sa nu iasa totul perfect!!!!
oooofff si mama taaa...cum adica nu iti trebuia acuma copil?? ca si cand l-ai cumparat in piatza..
si nu te mai gandi ca se uita Matei urat la tine!! ai grija,ca prin gandurile si atitudinea ta il faci sa gandeasca in viitor asa!!
aiska,imi pare rau ca ati fost bolnaviori.cuma dica nu e bine ca isi tine capul???
alinatxa,eu,ca si Liua,o iau dimineata in pat,dupa ce pleaca tati.si atunci,cateva ore suge asa fara ceas,cum misca,tzatza-n gura,ca eu sunt zombi.in rest,doarme in cosul ei,langa patul nostru.inca nu am trecut-o in patut,care e in camera ei.o sa vedem,cand va ramane cosul mic,daca o duc acolo sau mut patutl la noi.
in general,daca doarme numai cu tine,se invata asa.dar acum,tu stii cum e mai bine.pana la urma,il dezveti cand va fi mare,daca asa iti e mai bine.
eu nu dorm bine cu ea in pat,ca nu imi iau pozitia favorita,si trebuie sa stau in functie de ea.cu tati in pat nu o iau ca mi-e ca da peste ea.
cristiana ce sa mai zic de pediatrii nostri..Ce anume i-a prescris ca supliment sil-a lasat fara apetit?? aici ia mama calciu si fier si etc,nu se da nimic bebelusilor.daca sunt probleme,se trece pe lapte praf,contine de toate.
daconst
mihacarm sa nu te mai invinovatesti nici tu ! asta e,se mai intampla,invatam una de la alta.
marybell cu dormitul in pat...asta e ! important e sa fii t u bine!
ce nu as fi eu de acord,desi la fel fiecare face ce vrea,e sa nu doarma in pat cu parintii si la 3 ani,si la 7...
catalinuto iari te panichezi si alergi la medic?? mananca foarte bine copilul,e cuminte,e frumos,e aratos,e ce vrei tu !!! buicura-te de el si nu te mai panica!!
si eu incaerc sa nu ma panichez(eu am altele si tot incerc sa le alung din cap,ca uneori imi vine s aimi dau palme efectiv) si mor de ciuda ca NU STIM SA FIM FERICITE! NU STIM SA TRAIM !Imi spun in fiecare zi,si te inteleg si pe tine cu panica ta pt copil,si eu am ,dar nu de boli..of..caz de psihiatrie nu alta...imi spun ca indiferent daca se va intampla vreodata ceva rau,solutia nu e sa stam cu frica,sa gandim negativ,ca asta NU E VIATA,asta nu inseamna sa traiesti .viata nu stim ce ne poat oferi,dar trebuie sa traim si sa simtim ceea ce e asa cum vine,nu sa anticipam,nici sa traim in chin pt ceea ce s-ar putea intampla.
toate astea le scriu ca sa imi intre simie in cap,nu e zi sa nu imi spun asta!!
cristiana70 uite ca nu dau cu rosii in tine.tu stiimai bine cum sa iti cresti copilul !
sa ne spui cum a fost la controlul gineco !
r marce,daca nu fac eu calculul prost..ca nu prea am idee ...cam scumpi strampii,nu??eu am luat micuti,exact pt ea acum,sa nu atarne,la 4 euro.si materialul imi place,grosut si elastici.

quote:
ADELA, ti-a fost de folos soacra cu ceva
cred ca a pus-o la tocat deja.tochitura de paste!

S.

Mergi la inceput

R_MARCE ,nu e vorba de asta..am citit ce ai scris...ma interesa de alinuk...fiindca am apucat azi sa vb la telf ..de una de alta.
Cat despre preturi , parca sunt prosti in fiecare an aud de preturi mai scumpe...in loc sa aibe promotii.

*** AniS ***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacarm2002 spune:

Si mie mi-e drag sa imi tin mandra in pat, dar imi e incomod cand o iau la alaptat. Cosuletul ei e lipit de pat si o iau repede in brate. Cosuletul il mut ziua in camera in care stau.
Cand nu va incapea in cosulet sigur va dormi cu mine. Sunt sigura ca va veni vremea cand isi va cere dreptul la intimitate.

Oare ce mai face megbeng?

Mihaela si Eva Florina (9 feb. 2007)
Eva~Florina

Mergi la inceput