Piticodromul de sept-oct 2005 (175)
Raspunsuri - Pagina 26
alinam spune:
Hehehhe Irina nu mai ai nici o treaba cu Vlad el deja se skimba singur de pampers, face pipi din picioare ca baietii ![]()
Am admirat Mihnea Luca frumusel si bucalat . are si carut dfe papusi, nu e rea ideea oare lui Vladi i-ar placea?
Cristina daca erau toti trei ai tai cum ti-ar fi stat? bine, nu?
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze
cge spune:
Alina, o ora/ hai o zi merge cu toti 3, dar mai mult nu ca pleaca sotu' de acasa
.
Incercati sa va inchipuiti cum e cand pun capcane prin casa, cand sapa prin gresie dupa comori, cand se joaca v-ati ascunselea, sau cand sunt in razboi cu Anca.![]()
Irina, Simona, Alina, multumim ptr laude.
Ina, ce frumos: apartament cu gradina. Asa visam si noi.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
locca spune:
Noi n-am trecut inca la let's go, tot in active baby evoluam. M-am specializat in pusul scutecului in picioare, asa ca e ok.
Am vazut pozele de primavara. Deci si Luca are carucior
. Matei plimba foarte mandru o minge.
Cristina, e mortala Ancuta cu ochelarii de soare. Cred ca e haos la voi in casa cand se intalnesc ![]()
Ruxandra cu
aka Matei (13 sep. 2005)
locca spune:
Codruta, poate sa fie de la dinti lipsa apetitului. Si Matei a avut ieri o zi mai proasta la cap. mancare, n-a facut nici kk deloc, iar azi dimineata am vazut ca a spart al 2-lea canin.
Paradoxal a fost destul de ok noaptea, dar cred ca de fapt s-a mutat durerea pe timp de zi, ca ieri a fost extra marait.
Ruxandra cu
aka Matei (13 sep. 2005)
anya spune:
Am recuperat la citit si profit de faptul ca nu functionaza "neste aplicatii" pe aici, pe la servici, iar IT-ul "investigheaza"...asa ca va mai scriu si eu.
La Baby expo, in afara de agitatie si cheltuiala...nu mi s-a parut ceva deosebit. Noroc cu fetele (KID, JADI si RALUCA-CUCA) cu care am impartasit experienta unui hot-dog. Raportez la capitolul cumparaturi: 2 seturi cu Locomotiva Thomas si o pereche de sandalute, un bidon/biberon de baut apa prin parcuri, crèma Sanosan de care suntem dependenti, niste cereale, body-uri, palarioare...si uite-asa a ramas mami fara bani.
Marinela, eu l-am operat pe baiatul meu cel mare de polipi. Din cate stiu operatia e bine sa se faca dupa varsta de 3 ani (e si copilul mai marisor dar se pare ca riscul de refacere a polipilor e mai mic). In Bucuresti, atat la Grigore Alexandrescu cat si la Budimex acest tip de operatie se face cu anestezie generala. Au renuntat de cativa ani la cea locala. Daca vrei amnunte, iti trimit un PM.
Anto, bafta multa. Sa stii ca fetitele sunt luptatoare. Sper sa nu mai calci pe-acolo pana la termen.
Kid-ule, ce bine ca ai prins zapada. Ma oftic ca n-am plecat si eu. Cat despre giardia si alte... rame, iti pot spune ca si Matei (cel mare) a avut anul trecut, dupa ce l-am dat la gradi. Mai exact a avut giardia + oxiuri asa ca a "servit" Zentel + Flagyl. Nu mi s-a plans de dureri de burta dupa tratament. Cat despre simptome pe mine ma deranja agitatia. Acum, dupa 1 an, am refacut analiza (de fapt le-am facut la amndoi) si nu au giardia, in schimb au oxiuri. Asa ca iar trecem la Zentel, de data asta toata familia. Daca era giardia nu ma agitam prea tare. Se pare ca ar mai exista un tratament cu propolis, dar nu merge la copii mici pt ca pot face alergii. Eu zic ca daca nu o deranjeaza nimic... sa o lasi in pace.
Miflore, vezi ca exista un laborator in Bucuresti unde te duci la orice ora cu "produsul" (intre 7.30 si 17) si primesti rezultatul in 10-20 min. Te costa 100.000 lei (vechi). Asa ca nu conteaza ora la care vrea copilul sa kk-ceasca, conteaza sa aiba cine merge la laborator. Daca vrei detalii..
Irina, cu decalotarea, daca copilul face pp bine si nu face infectii - lasa-l in pace. Eu am trecut printr-o experienta tare nashpa cu Matei si am declarat ca la al doilea copil, eu nu mai fac.
Meme, copilul tau e OK. Stai linistita ca nici al meu nu zice inteligibil decat mama, tata, papa si dla-dla-dla - care nu stim ce-o fi. O sa vina vremea sa zici: "Vai ce bine era cand mai taceai si tu!!"
Codruta, Irina, incercati cu Libero UP&GO ca au capacitate mai mare ca Pampers-ul.
Jadi, pe unde umbiiii, mama ?
pup, ca m-am intins....
b_irina_c spune:
Anya
. Momentan si eu o las balta cu decalotarea, sper sa se rezolve de la sine. Am incercat odata mai demult cu Libero, dar mi se par mari, adica abia incap in pantaloni
, dar o sa mai incerc.
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
kid2003 spune:
Bine ai revenit la scris, Anya, ca esti cam scumpa la vorba.
Remarc si absenta duo-ului imbatabil Anya20/Valen, nu mai zic de Raluca-Cuca (inteleg ca are multa treaba) si de Jadi care e ocupata pana peste cap cu cei trei baieti ai familiei (unul e inca in viata intrauterina, dar se pune si el).
Multumesc pentru sfat referitor la giardia. Noua ne-a dat dr propolis la toti (inclusiv alexandrei, cate 5 picaturi pe zi). Nu a zis ca ar fi o problema cu el.
Libero astia up&go am mai luat si eu, sunt draguti, dar nu prea imi place elasticul, mi se pare prea mult...adica, chiar daca nu o strang tot ii raman urme pe fund pentru ca sta in fund pe creturile alea multiple...Pampers are un elastic mai delicat si un material mai moale si mi se par mai blanzi pe piele.
Intr-adevar, capacitatea la Libero e mai mare, noua ne e suficient celalalt, la cat basculeaza Alex...
Pollul zilei: mai respectati indicatiile de la inceput? Respectiv referitoare la branza calcica si ou de 2 ori pe saptamana? Recunosc ca eu nu i-am mai facut de mult branza calcica, ca mi-e cam lene, ma gandesc ca ii ajunge iaurtul sau lapticul, iar ou nu ii dau mai des de o daa pe saptamana ca...nu ii place aproape deloc...
anya spune:
Nici ai mei flacai nu agreeaza oul, asa ca de doua ori/sapt la masa de seara avem mamaliga cu branza si smantana in care "pacalim" un ou/cap baiat
. Celui mic ii place si painea cu ou (cum sunt friganelele, dar fara lapte) doar ca din cauza ca e prajita... mai rarut ca-i mai dragut. In rest, bat ou in ciorbe, fac galuste la supa..asa ca mai "ciugulesc" niste ou si pe acolo.
Cat despre branza - le pun telemea de vaca in mamaliga, mai fac si macaroane cu branza, in serile cand le dau carnita (gratar, cremwursti, sunca) fac o salata de rosii+castraveti+ceapa verde+branza. Smantana la ciorbe sau mancarici cu sos de rosii si lapte 1 litru si jumatate zi la 2 baieti. ![]()
Sa ma vedeti cum cumpar un bax/saptamana.
Calciul il dau cam la 2 luni (mama denaturata) 10 zile cate o juma' de fiola.
miflore spune:
Kid, eu nu i-am mai facut branza calcica de....habar n-am cat....muuuult ca nu-i placea deloc. Oua 2 pe saptamana ca ne plac.![]()
Am vazut copii frumosi foc, Ancuta, Victoras, fratele lui si Luca Mihnea.

Anya, interesant ce spui tu acolo. Intai sa vad daca am noroc asa, daca nu, iti trimit un PM.

Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
codruta_grg spune:
Eu nu i-am mai dat branzica Ca de pe la 1 an si ceva si nici Ca. Credeti ca trebuie dat din cand in cand? Nu li suficient din iaurt, branzica sau lapte? Telemeaua ce am gasit mi se pare cam sarata, doar la Mili este de vaca, la restul am gasit de oaie
Codruta &
Petra Alexandra
asa crestem noi