Copilasi de iunie-iulie 2003 (80)
Raspunsuri - Pagina 7
romana_74 spune:
quote:Draga mea, tu ai o problema... de cand ne citesti? De cand ne cunosti? Ar trebui prima data sa te prezinti si apoi sa faci aprecieri la adresa fetelor din topicul nostru! In rest... numai bine!
Originally posted by angelik
"touching" ...dar prea va plangeti(daca nu de copilasi) de atitudinea barbatilor fata de voi...de nenumarate ori sunteti umilite si agresate si ignorate si dispretuite...iar ceea ce faceti voi aici...a va enumera in disperare toate dezamagirile si necazurile nu e decat o alegere gresita...pana cand femeia nu va face efortul sa recastige propria sa stima fata de sine, pana cand ea nu va fi constienta de imensa valoare care-i apartine si pana cand nu se va hotari sa puna la lucru acesta bogatie care i s-a incredintat, ea nu va putea obtine recunoasterea adevaratei sale splandori interioare de catre cei langa care traieste. Ea nu trebuie sa fie nici umila ,nici aroganta! ea este Regina! si modul femeii de a trece prin Viata trebuie sa reflecte aceasta....
alaturi de fetita mea am invatat ca imi trebuie rabdare sa vad cum creste un copil,asemeni unui arbore,dar odata cu el poti creste si tu,am invatat ca timpul te implineste cand privesti ochii copilului tau,ca zambetul lui poate inflori Pamantul cu luceferi,si ca inima lui micuta se afla cheia vastelor drumuri pe care la parcurgem.
tandretea cu care va atinge copilul viata depinde de gingasia primei atingeri pe care a primit-o cand a venit pe lume!
ROMANA , MATEI(04.07.2003) si LUCA (28.08.2005)
romana_74 spune:
ANDRA- scuza-ma dar nu m-am putut abtine! Nu mai intervin!
Noi ... super! Copiii... excelent! Ador primavara si familia mea! E asa de inaltator sa stai acasa cu familia si sa simti caldura... Va pup si mai revin!
ROMANA , MATEI(04.07.2003) si LUCA (28.08.2005)
Cornelia spune:
Stiu ca ati zis sa o ignoram, dar nu ma pot abtine. Cred ca Angelik ne cunoaste de mult. Nu imi dau seama cine te-a suparat si cand. Puteai sa ne spui direct, nu asa.
Multa sanatate lui Alex si Alex! Si noi suntem muciosi din nou .
La multi ani tuturor Florilor din viata voastra!
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
Cornelia spune:
Romana74, eu am scris mesajul de mult, dar m-am luat cu una alta si nu l-am trimis. Apoi am vazut ca ai scris si tu.
Si la noi e soare si frumos!
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
alexandrueduard spune:
La multi ani celor ce poarta nume de flori! Multa sanatate si noroc!
Alex e mai bine. Se pare ca a facut intoleranta la medicamente, i-am scos si antibioticul, iar azi, pana la ora asta , nu a facut febra. Oricum, am decis sa il tin acasa pana dupa Paste, pt ca trebuie sa se intremeze putin.
Va pup pe toate si sper sa inceapa o perioada mai buna!
Magda si Alex(3 ani si 6 luni)
http://photos.yahoo.com/magdacorlea
,,Lasati copilul sa vada, sa auda, sa descopere, sa cada, sa se ridice si sa se însele! Nu folositi cuvinte când actiunea, faptul însusi sunt posibile!’’
aditzu spune:
Buna Fetele,
Copilu' iar e acasa cu soacra-mea ca dimineata avea 38 si tusea, deci probabil bronsita - o sa vina maine doctora sa o vada.
De abia asteapta Pastele sa vopsim oua, numai despre asta povestim, numai despre asta ne jucam. I-am decupat oua din hartie pe care le-a pictat cu tempera si le imparte de zor la mutzunachi ei de plus, oua si cadouri - ea fiind iepurasul .
Cu gradinita suntem in aceeasi faza - nu se omoara. Inca maraie de dimineata la despartire iar dupa vacanta de Pasti parca vad ca o sa planga la greu cand o s-o duc la gradi.
Am masurat-o si eu aseara, are cam 101 cm si 14 kg, dar sincer, nu-mi dau seama cum ar putea sa se puna vre-un gram pe ea ca e in continuu alergatura si saritura ori in casa ori afara nu conteaza , e argint viu, cred ca vecinii mei sunt isterizati. Principala joaca e "hai sa alergam" , "prinde-ma" si tot felu de alte sporturi, de iese sufletul din noi.
Mey, la noi nu pot sa zic ca a tinut cu Zana Jucariilor, Irina se resemneaza destul de usor la disparitia jucariilor nu are o pasiune pentru ceva in mod deosebit, daca suntem unul din noi dispusi sa ne jucam cu ea e cea mai fericita , nu-i mai trebuie nimic. Daca i l-am luat pe Thomas, zice las ca il mai am pe Percy, daca dispare si ala, ia o cutie si zice ca e ala Percy, si tot asa. Juacriile la ea pot sa fie inlocuite sau mimate.
magda- sanatate lu' Alex.
nma- nu-mi zice ca acum incepe sezonul bolilor ca noi suntem in sezonul asta de asta-toamna.
Pa Adi
Andra_ spune:
Amik - Luca are 17 kile si putin peste (habar n-am cit ca il cintaresc pe cintar normal, de oameni mari, fara grame) si 104 cm
Aditzu - sanatate Irinei ca sa stati linistiti de Paste!
Madic - te-au rapus definitiv? Ce mai faceti?
pup u,
Andra (AMR 6)
Maadi spune:
Buna fetele,
In primul rand multa sanatate puiutilor bolnaviori, sa se faca bine pana vine Iepurasul.
Vad ca noi avem deja 2 saptamani de gradi fara intrerupere, dar duminica dimineata cand s-a trezit Calinutz, avea achisorul stang aproape lipit si plin de secretii. Sa-mi vina rau. Cand raceala, cand otita si acum ochisorul. Am sunat-o pe dna. dr. si mi-a recomandat Tobrex picaturi, de 3x/zi in ambii ochisorii. Dupa ce i-am facut toaleta, ambii ochi erau rosii. Sa speram ca este numai curentul. Azi dimineata era bine, dar i-am lasat asistentei de la gradi sa-i continue tratamentul, care dureaza 5 zile.
Magda si eu cred ca ar trebui sa-ti schimbi dr. Pediatra lui Calin este super, pot sa o sun la orice ora din zi sau din noapte. Sanatate multa lui Alex.
In rest toate bune si frumoase, asteptam cu mare nerabdare Pastele, care, ca de obicei, il facem in familie.Speram sa fie vreme buna si sa plecam la munte in gasca, adica cu sora mea si nepotelele. Noi avem o casuta, veche, taraneasca, pe langa Sinaia. Ea este cam prapadita, dar avem o curte enorma, cu parau, si am vrea sa zburde pustii pe acolo. Am planuit si un egg-hunt ptr. ei.
Referitor la "intrusi", adminii nu pot face nimic?
Pupici multi,
Maadi si Calin (19.07.2003)
Maadi spune:
Am uitat sa las si eu coordonatele lui Calin
25 kg si 110 cm.
Sa cresteti mari si sanatosi!
Tot noi
romana spune:
Buna fetelor.
Poate eu am suparat-o pe Angelica.
La noi e mai bine. A inceput sotul sa constientizeze singur ca trebuie sa se implice mai mult. Nu am facut nimic in acest sens. Nu i-am reprosat, doar l-am informat ca trebuie sa fac eu asta si asta si ce mai e de facut.
Copiii sint bine acum.
Alin a avut o saptamina mina in ghips deoarece a fost mai nazdravan si neatent si a cazut , ghinion pe mina. Acum e mai bine, i-a trecut umflatura .
Pe Cristi nu l-am dus saptamina trecuta la gradi. Sper sa reziste trei zile pina la vacanta de pasti si sa nu mai raceasca.
Andra: Iti doresc sarcina usoara, adica sa nu ai senzatii de greutate si durere. Stai si te odihneste, rasfata-te.
Amik: Nu-ti face griji din cauza greutatii Alexandrei. EU cred ca e important sa fie sanatoasa, decit prea mare si grasa. Macar nu o sa se lupe cu curele de slabire.
Nu ma mai lasa Alin sa scriu.
Va pup