Copilasi de iunie-iulie 2003 (80)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Magda,imi pare rau pt puiut si sper sa se faca bine cat mai repede. Ce-ati mai tras si voi cu gradi asta...Dar voi nu sunteti la particulara? ca dac-as da si bani as avea pretentii dar cum noi suntem la stat nu pot comenta cine si cum vine cu mucii-n gura. oricum eu zic ca nu-i ok sa se imbolnaveasca asa de des, ceva pe undeva scartaie. o prietena de-a mea a patit-o tot asa la o gradi si a descoperit de fapt ca erau de vina cei de acolo - luase un microb copilul. dupa ce a mutat fetitza nu s-a mai imbolnavit atat de des.

crisa, poti sa-mi spui daca ati fost multumiti de fotograf si cat v-a luat? ca noi cautam de zor. sau daca mai stie cineva un fotograf bun...eventula pe PM

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrueduard spune:

quote:
Originally posted by angelik

in loc sa te plangi de doctori, ai face mai bine sa-ti reamintesti ca singura fiinta despre care stie ceva si-o poate recunoaste, si a carei atingere ii este familiara unui copil este MAMA ....ea este cea care-i poate oferi protectia, ii "leagana" ritmul batailor inimii. Daca ti-ai permite sa-ti imbratisezi copilasul sa-i spui cateva cuvinte cu gingasie nu ar mai aparea atatea boli psyhosomatice care coplesesc astazi omenirea.
Nu stiu cum se petrec lucruriile in alte tari,dar la noi, copilul e lasat langa fiinte straine,obosite de ne-iubire(in majoritatea cazurilor) ...
A mangaia copilul cu mainile,cu glasul,cu privirea, si a-i spune multe cuvinte care sa-i dea putere ...e un ritual sacru care i se cuvine mamei...Eaaaa trebuie sa fie prima care sa cuprinda la piept mica viata si sa inteleaga ca de fapt tine in brate Marea Viata,eterna ,vasta ,nemarginita....si sa nu se mai intrebe atat de ce nu fac medicii "miracole" in a-i insanatosi copilul!!!

tandretea cu care va atinge copilul viata depinde de gingasia primei atingeri pe care a primit-o cand a venit pe lume!

Iarta-ma, dar nu inteleg postarea ta! De unde vii?

Magda si Alex(3 ani si 6 luni)
http://photos.yahoo.com/magdacorlea
,,Lasati copilul sa vada, sa auda, sa descopere, sa cada, sa se ridice si sa se însele! Nu folositi cuvinte când actiunea, faptul însusi sunt posibile!’’

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_ spune:

Magda - sper ca sinteti mai bine. Cit despre postarea "angelica" de mai devreme...se cheama troli si scopul lor e tocmai sa stirneasca scandaluri pe forumuri, asa ca propun ca mai bine sa-i dam cu toate IGNORE ca sa-si caute distractie in alta parte. Din pacate cam atit putem face acum...Multa sanatate lui Alex!

pup u,
Andra (AMR 6)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martta spune:

Tocmai am pierdut un mesaj...

Magda: pupici lui Alex! Sper sa va simtiti mai bine! Si eu sunt patita cu dr. de familie! In week-end isi tine intotdeauna tel. inchis! Tot raul spre bine...Sper ca ati descoperit cauza febrei, iar acum Alex e mai bine!

Cand am vazut nick nou, prima postare, am avut mari sperante!
No comment!

La noi, Zana Jucariilor da rezultate fantastice, nesperate chiar. Merci Madic!
De vreo 3 ani, tot tin sa-i multumesc lui Amik pt ca mi-am insusit dintr-o postare de-a ei tehnica determinarii sotului de a duce gunoiul...Da rezultate in continuare!

Sa aveti un week-end minunat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

buna dimineata!
se pare ca incepe iarasi sezonul bolilor caci si alex a inceput sa tusasca. sper sa scapam repede.
voi stiti cand e vacanta si cat tine caci bona mea a uitat sa intrebe si nu stiu daca luni trebuie sa mearga la gradi sau e in vacanta?
ma laudam ca alex doarme singur in camera lui, dar aseara l-a convins pe tati sa doarma cu el, deci se pare ca atat a durat minunea.

magda poate ar trebui sa iti schimbi medicul sau sa gasesti un pediatru dispus sa vina acasa. Eu am un pediatru care vine indiferent de ora. tariful lui e de 50 ron. la ambulanta ai dat 199 ron? mie mi se pare foarte mult. eu stiam ca vine gratis.
si eu i-am chemat cand alex avea 4 luni caci facuse o reactie la vaccin, s-a inecat cu voma, s-a invinetit, iar noi ne-am panicat rau de tot. cei de pe ambulanta au fost tare draguti, dar ne-au dus la spital sa ne tina sub observatie. la cat am fost de stresati am uitat sa le mai dam ceva.

19+ 21.07.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amik spune:

martta, m-ai amuzat teribil la faza cu gunoiul! ce sfat ti-am dat, ca nu mai stiu?

fetelor, sa imi fie cu iertare daca scriu anapoda, dar am un laptop nou si - cica, zice sotu'- e super misto, dar scrie al naibii de aiurea!si nu am mereu timp au rabdare sa corectez.

am si eu o intrebare sau mai bine zic o rugaminte, desi nu stiu daca ma va ajuta la ceva. hai sa facem o lista cu greutatile copiilor, eventual si cu inaltimea. pe ada nu am mai masurat-o de curand, dar de cantarit am cantarit-o si are...

alexandra (amik) 14,600 kg

cand a vaneit acum o saptamna doctorul la noi l-am intrebat cat e normal sa aiba la varsta ei. si explicatia a fost cat se poate de plauzibila: totul (dezvoltarea noastra adica) e programata dinainte si indiferent cate vitamine as baga acum in copil, nu as reusi neaparat sa il ingras - ci, eventual, i-as deregla metabolismul i s-ar veda mai tarziu. si ne-a intrebam clar cum eram noi, parintii, cand aveam varsta ei. raspuns: eu sunt si cum mititica, iar copil eram chiar slaba; razvan, desi acum e foarte mare, in copilaria lui a fost mititel si nemancacios. e ok, pot intelege explictia asta. problema apre atunci cand aud de copii de seama alexandrei care deja au sarit de 20kg

andra, cat e de frumos crib-ul pentru cel mic!!!

Alexandra mare, Alexandra mica(10 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martta spune:

Amik: eu stau la et 3/4...Ai spus la un moment dat, cand aveam bebelusii de cateva luni ca ii pregatesti sotului punga cu gunoi pt a o duce in drum spre serviciu. Pt mine, lucrul asta a contat. Altfel, cred ca as fi avut contract in exclusivitate cu dna punga cu gunoi!. Din pacate pt sotul meu, cand pleaca la serviciu, gaseste si punga aferenta, asteptand cumintica scurta plimbare de dimineata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amik spune:

martta, pe unde stai? e misto in blocurie de 4 etaje? ma bate gandul serios sa caut un ap intr-un astfel de bloc pe aici prin zona noastra, metalurgiei.

ma bucur ca te-am ajutat atunci!

Alexandra mare, Alexandra mica(10 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelik spune:

"touching" ...dar prea va plangeti(daca nu de copilasi) de atitudinea barbatilor fata de voi...de nenumarate ori sunteti umilite si agresate si ignorate si dispretuite...iar ceea ce faceti voi aici...a va enumera in disperare toate dezamagirile si necazurile nu e decat o alegere gresita...pana cand femeia nu va face efortul sa recastige propria sa stima fata de sine, pana cand ea nu va fi constienta de imensa valoare care-i apartine si pana cand nu se va hotari sa puna la lucru acesta bogatie care i s-a incredintat, ea nu va putea obtine recunoasterea adevaratei sale splandori interioare de catre cei langa care traieste. Ea nu trebuie sa fie nici umila ,nici aroganta! ea este Regina! si modul femeii de a trece prin Viata trebuie sa reflecte aceasta....
alaturi de fetita mea am invatat ca imi trebuie rabdare sa vad cum creste un copil,asemeni unui arbore,dar odata cu el poti creste si tu,am invatat ca timpul te implineste cand privesti ochii copilului tau,ca zambetul lui poate inflori Pamantul cu luceferi,si ca inima lui micuta se afla cheia vastelor drumuri pe care la parcurgem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

amik m-ai facut curioasa. l-am cantarit acum pe alex si are 16.7kg. a si mancat putin inainte. inca nu l=am masurat. fata de alexandra ta al meu mananca destul de bine, rar ma pot plange. am ajuns acasa acum 30 de minute, el s-a ridicat din pat ca nu dormea si mi-a cerut mancare. a vrut supa caci i-a placut tare mult la pranz. la inceput nu am vrut sa-i dau, dar pana la urma i-am incalzit. seara prefer sa-si bea lapticul sau sa manance fructe.

marta si eu stau la etajul 3/4 si fac ca tine cu gunoiul. cand pleaca sotul are pregatit si cate un pachetel. s-a obisnuit asa de bine caci de multe ori nu trebuie sa mai fiu pe faza si sa pun punga la usa caci o ia direct din bucatarie.

20+ 21.07.2003

Mergi la inceput