Copilasi de iunie-iulie 2003 (80)
Raspunsuri - Pagina 24
Magdone spune:
ce simpatica esti Andra
bine ca-i scapat si totul e ok. felicitari inca o data!
eu sunt la servici si dorm pe mine, mi-e asa un soooomn, a dat astenia de primavara peste mine, nu pot deloc sa ma concentrez la munca,pe langa mine pe aici e o agitatie, telefoanele suna incontinuu si eu stau cu ochii in computer si visez la cai verzi pe pereti ![]()
sa va mai zic si de bine de Razvan
, toata ziua imi spune ca ma iubeste, "imi place de tine, mami" "te iubesc", numai in de astea ma tine, ma si sperii cateodata, nici de la sot n-am avut parte de asa declaratii...e asa sensibil copilul asta, mi-e si teama sa-i zic ceva sa nu gresesc.
ce ma mai admira cand ma imbrac cu cate ceva mai colorat asa, de obicei cu rosu ii place lui si zice: imi place asta mami, esti frumoasa!
mi-a facut ieri un cadou de la gradi ca duminica e "Ziua Mamei" aici un fel de tablou imprimat cu palmuta lui si cu magnet pe spate pe care poti sa-l agati pe frigider ca sa-ti aduci aminte cand se face mare, cum te mai enerva el cand lasa amprente peste tot...mi-au dat lacrimile...
Martta, f buna metoda ta, asa ne invata si pe aici, dar la mine e fff greu cu practica.
hai va pup si weekend placut!
Magdone si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."
madishor spune:
Bun venit pe lume Anna si Fred!
Martta si noi aplicam metoda cu ceasul la masa. In general da rezultate. cu sistemul de puncte am incercat, dar nu am fost eu destul de consecventa asa ca am renuntat, desi parea sa aiba ceva efect la Ana. Matei era atunci prea mic si am o banuiala ca nici acum nu m-ar baga in seama.
pe curand,
madishor
Cornelia spune:
Andra, hai ca povestit de tine nu pare chiar asa horor
! Bine ai revenit!
Mihaela, mi-a prins tare bine sa recitesc
. Zilele astea chiar aveam nevoie.
Am pus cateva poze cu "noua" camera a copiilor. Mai trebuie sa luam cate ceva, dar oricum, e tare draguta. Imi e mie
tare drag sa stau in ea. Aici sunt poze: http://new.photos.yahoo.com/cornelianis/album/576460762401249502
Azi am reusit sa imi scrantesc piciorul. Mai grav e ca nu pot sa conduc si suntem singuri (eu, copiii si mama) o sapt. Sper s aimi treaca repede, ca altfel suntem izolati aici.
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
Andra_ spune:
Buna fetele,
multumiri tuturor ptr urari si sustinere, si ptr ca ati fost alaturi de noi toate lunile grele din urma, avem un cadou: primele poze cu Fred (si nu numai...)
pup u,
Andra
martta spune:
Andra: tare frumos e Fred! Superb va sta in noua formula! In schimb, sunt suparata pe tine ca nu te odihnesti...Nu mai pierde noptile, ci profita de clipele de liniste ca sa te refaci mai repede!
gio spune:
Andra, sa va traiasca micul Fred, moale si mirosind a bebe
- iar ma iau sentimentalismele ca imi aduc aminte de mirosul acela specific din primele zile de dupa nastere, a bb proaspat
.
Pupici multi si asteptam povestiri de mamica X 2.
Cornelia, super camera, am identificat dulapul, il avem si noi. patul e tot de la ikea? Mi-au placut toate oricum, si cum ati combinat culorile.
Mihaela, pt prima oara am avut rabdare sa citesc un mesaj atat de lung, pe forum, cu un citat (deh, citim mai putin
). Recunosc ca mi-a placut si din pacate e f adevarat ce-a scris acolo...
Nu stiu ce i-a dat homeopata Taisiei dar a inceput copilul sa manance
, sa-mi musc limba. Si-a revenit la nivelul la care era cand am plecat eu la munca, nu-mi vine sa cred. a reinceput sa ne mai asculte, sa manance, vbeste o gramada...sunt vreo 2 luni de cand a plecat bona si ma ocup doar eu de ea - ei si tati, bunicii - iar diferentele se vad de nu-mi vine sa cred. Nu stiu efectiv ce (nu) facea bona cu ea dar imi fac mari procese de constiinta ca n-am sutuit-o mai devreme.
fetele, poate stiti si voi una-alta, sa-mi raspundetiaici.
Pup
alexandrueduard spune:
Andra: sa va traiasca micutul Fred. E atat de dragut! Deja ati iesit in lume?
Cornelia: este frumoasa camera. Si mie imi plac tare mult nuantele portocalii.
Magda si Alex(3 ani si 8 luni)
http://photos.yahoo.com/magdacorlea
,,Lasati copilul sa vada, sa auda, sa descopere, sa cada, sa se ridice si sa se însele! Nu folositi cuvinte când actiunea, faptul însusi sunt posibile!’’
Kehleyr spune:
Andra - ca de obicei nu te dezminti si privesti totul direct si cu umor. Adevarul e ca povestit de tine nu suna asa horror ce s-a intamplat. Sa stii ca faza cu anestezia mi s-a intamplat si mie, in ultimele 5 minute simteam cum umbla pe acolo si ma coase, dar nu a durut asa ca nu mi s-a parut prea nasol. Bravos pentru iesitul afara asa devreme, adevarul este ca v-a ajutat si vremea
. Poza aceea cu Fred la tine pe umar luata de aproape e de revista
.
Fetelor ce facem cu intalnirea de pe 2 iunie? Haideti sa ne organizam un pic. Eu am luat daca vreti numerele de telefon de acolo numai sa nu ma puneti sa sun ca sunt cam timida
, in rest, cumparaturi, luat cu masina etc ma ofer la orice...
Nu stiu insa daca ideea cu schimbul de jucarii e OK, eu stiu fi-mea daca si-ar vedea jucaria ei la alt copil (chiar daca ea nu se mai joaca) ar face tare urat, mai bine ia fiecare pentru copilul lui ce crede de cuviinta, cu conditia sa nu fie nu stiu ce masinuta in marime reala
- intelegeti voi, sa nu fie mare discrepanta intre ce vor primi fiecare...
anamaria spune:
salutare fetelor ! 
sa va povestesc (cat de scurt pot) despre we nostru... cu peripetzii.
am fost la tzara, am lansat sezonul de vara - scos piscinutza, cremuit copiii si bagatzi in apa toata ziua. am facut ceva plaja si eu, toata lumea imi invidia azi bronzul... 
ieri au venit verii nostrii in vizita; ei au doua fete cam de ac. varste cu baietzii mei. problema era ca ei sunt oarecum in carantina, fetitza cea mare fiind bolnavioara de varicela spre vindecare - are cateva bubitze, dar uscate. cum ai mei au avut varicela amandoi, era singura solutzie sa socializeze si ei un pic.
s-au jucat, au alergat, s-au stropit cu pistoale de apa...
la un moment dat le-am dat sa pape niste corenete cu inghetzata de cioco. arina, fetitza cea mica s-a murdarit pe botic si am trimis-o la baie, sa se spele... dupa fix 30 de secunde s-a auzit o bubuitura crunta, barbata-meu a sarit ca ars; nu-mi dau seama cum naiba, da eu si vara-mea stateam inca tolanite la soare pe saltea...
buuun.... adi a inceput sa strige, pana am ajuns noi era si taticul ei acolo, o tzinea in bratze si era plina de sange.
cazuse chiuveta pe ea, mititica !!!! 

nu stim prea exact cum s-a intamplat nici acum, banuim ca s-a ridicat pe varfuri, s-a intins sa se spele pe guritza si in momentul ala chiuveta s-a desprins... bine ca nu i-a cazut pe piciorushe, dar ea s-a dezechilibrat si a cazut peste cioburi: s-a taiat la barbitza cca 1 cm lungime si la degetzelul mare de la mana stanga, chiar la incheietura. curgea sange ca la balamuc... din degetzel; i-am pus garou si un plasture strans peste despicatura din barbitza si au dus-o la spital. la guritza a scapat fara copci, dar la deget i-a pus 3 copci, i-a facut si anestezie locala. dr era ingrijorat sa nu fie sectionate tendoanele, dar se pare ca e ok.
nu va mai povestesc cat de varza eram totzi, incepand cu barbata-meu care a gasit-o, mititica, stergand sangele de pe jos cu un prosop...
si apoi scenarii peste scenarii, ce s-ar fi putut intampla...
eu una zic multzumesc lui Dumnezeu ca nu a fost mai rau de atat!
pupici cu lipici,
_
Lumina Sfintei Invieri sa patrunda in sufletul si in inimile voastre, bucurandu-va de minunea Invierii Domnului nostru Isus Hristos!
Clipe de neuitat alaturi de cei dragi si multe realizari!
ANAMARIA, mama soldatzeilor de plumb
Bogdan - 04.07.2000 si
Tudor - 13.06.2003
poze cu frumosii mei (si nu numai
)
DRAGOSTEA NU INSEAMNA DOI OAMENI CARE SE PRIVESC UNUL PE ALTUL, CI DOI OAMENI CARE PRIVESC IN ACEEASI DIRECTIE ! Antoine de Saint-Exupery
Maadi spune:
Andra, inca o data sa-ti traiasca micutul Fred, care este scump foc! Esti o mamica tare mandra intre doi flacai asa frumosi.
Ma bucur ca acum esti bine si intr-adevar, incearca sa nu te epuizezi la maximum.
Cornelia, foarte frumoasa camera micutilor, combinatia de culori este minunata. Nici eu nu as mai pleca de acolo. Multa sanatate, sper ca piciorul este mai bine.
Pitzinuca, noi am fost sambata la ora 13:00 si nu am asteptat decat vreo 5 minute la dr. Stanciu.
Dupa Stanciu am continuat cu Budimex, ORL, dr. Ursuleanu si saptamana viitoare ne vom opera si de polipi si de amigdale.
Abia astept sa terminam si noi cu problemele la gat, sa ne facem bine sa putem manca multa inghetata pe 2 iunie.
Va doresc o saptaman excelenta.
Pupici,
Maadi si Calin (19.07.2003)