Copilasi de iunie-iulie 2003 (80)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Andra, Alinuta, felicitari! Numai bine pentru noii locuitori ai planetei si mult, mult noroc.

Crisa, imi ploua in gura la meniurile tale. Ma adopti si pe mine? Promit sa nu fac mofturi .

Maadi, multa sanatate. Vad ca nu mai scapati.

Eu sunt telegrafica pentru ca si sotzul meu s-a operat ieri de amigdale si pendulez intre spital si cei doi copii de acasa - una cu febra iar una pe antibiotic . Toate-s vechi si noua toate.

Va pup si ne mai auzim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisotexa spune:

Kehleyr,

nu io trebuie sa te adopt. Dna Mandica e artista .
Sanatate multa la tot familionul. Imi imaginez prin ce treci....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Fetelor...un mesaj de la Alinuta...a nascut luni pe Anna Issabela, 3,600kg...mami si bebe sanatoase, sint inca in spital.

Pupici,

Anamaria

"After all is said & done, more is said than done."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

quote:
Originally posted by Maadi

Mersi mult Crisotexa ptr. indrumari.

Noi suntem in continuare pe Klacid. Joi intrerupsesem cele 7 zile, vineri eram OK si am fost la dr. sa ne programam ptr. operatia de polipi, care trebuia sa fie astazi, si sambata mi-a facut iar aproape 40 si infectie in gat. Dr. mi-a spus sa-l las numai pe antitermice, luni am fost si i-am facut exudatul si antibiograma la Cantacuzino, dupa care am reluat antibioticul. Asteptam rezultatul vineri si sa vedem incotro o apucam. Vineri vrem sa mergem la dr. Ursuleanu la Budimex sa vedem si parerea lui, ca m-am lamurit cu cei de la Gr. Alexandrescu. Toti care l-au vazut pe Calin m-au spus ca probabil o sa trebuiasca sa -l operam si de amigdale, care sunt imense, aproape ca ating omuletul (asa sunt din nastere). Apopos, stiti ceva de dr. Ursuleanu de la Budimex?
Sambata mergem si la dr. Stanciu sa-l consulte si dinsul.
Pupici tuturor.
Maadi si Calin (19.07.2003)

Maadi, stiu ca Ursuleanu e printre cei mai buni de la Budimex.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martta spune:

Andra: felicitari pentru Fred! Sa fie sanatos, mancacios si norocos!Tie, refacere rapida, iar lui Luca, multi pupici! Te asteptam sa ne spui cum a fost si cum te simti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitzinuca spune:

buna,

am vorbit cu andra, sunt ok, a spus ca o sa ne scrie si ea.

maadi - si eu merg sambata la stanciu la cabinet, suntem progtramati la 16.50 (gio - din experienta ta se respecta programarile? si cat mai costa consultatia?)

andi tot tuseste in continuare, una din amigdale arata cam nasol, si nu se mai termina tusea asta, si pe el il irita, si il enerveaza, si noua ne vi ne sa ne urcam pe pereti cand il auzim... i-am dat siropuri, ceaiuri, etc-uri... tot asa e.

la gradi imi spun ca nu are pofta de mancare - si nici acasa nu se omoara...

din categoria figuri:
"mami, lui roger nu ii place branza topita!"
"de ce, mami?"
"face figuri!"

va pup pe toate!

b

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martta spune:

Am facut un tort azi si Vladut, care stie ca nu fac chiar zi de zi prajituri, m-a intrebat daca am facut pt ca e ziua regelui...asta pt ca se pusesese copilul la zi cu stirile de la Realitatea!

La noi, partea proasta cu absenta de la gradinita, se reflecta in mod crunt la masa. Dura muuult si, mai ales la ciorba/supa, il ajutam. Acum cateva zile, am impus noi reguli.
1) Am adoptat tabelul in care am facut rubricutze pt fiecare masa, inclusiv gustari, si lipim o floricica pt fiecare reusita. Pana acum numai succese. In caz de esec, i-am spus ca baram rubrica. Daca are numai floricele, dupa 5 zile primeste o surpriza-cadou. N-am trecut de primele 5 zile, insa nu stiu daca ar trebui sa-l recompensez cu ceva substantial(o jucarie pe care o vrea) pt a-l stimula sau ar trebui ceva simbolic pt a nu-l invata prost...
2) Pt a scurta durata mesei, pun ceasul sa sune. Daca reuseste sa manance pana suna ceasul, castiga. Sper sa nu-l stresez prea tare. Deocamdata e incantat. Pt ca ma tot intreaba daca ii expira timpul, va trebui sa cumpar o clepsidra(pt 1/2 h).

Bolnaviorilor, multi pupici si insanatosire rapida!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

pitzinuca la stanciu in ultimul timp nu am mai asteptat, acum cum v-o fi norocul. consultatia s-a facut 30 ron.

martta, interesant sistemul vostru..pe mine nu ma tin nervii sa fac asa ceva, dar suna f interesant. oricum eu ii pun taisiei farfuria in fatza, mananca bine, nu mananca sanatate. si ii fac vreo 2-3 feluri de mancare si alege ea cam ce vrea sa manance si nu mai am nici un stres. mai nou deschide singura frigiderul si isi cara de acolo - almette, branza topita, iaurtel - si se serveste singura.

cred ca bantuie o viroza tare naspa ca sotzul e rapus, asteptam urmarile...ca la noi e serial.

pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pojogam spune:

Buna
Felicitari mamicilor si sa va traiasca puiutii sa fie sanatosi ri plini de veselie.

Da a murit Octavian Paler... stiu ca stiti dar pe mine m-a miscat ceva:...

"Paradoxul vremurilor noastre īn istorie este ca avem cladiri mai mari dar suflete mai mici; autostrazi mai largi dar minti mai guste.
Cheltuim mai mult dar avem mai putin;cumparam mai mult dar ne bucuram mai putin.

Avem case mai mari dar familii mai mici.
Avem mai multe accesorii dar mai putin timp; avem mai multe functii dar mai putina minte, mai multe cunostinte dar mai putina judecata; mai multi experti si totusi mai multe probleme, mai multa medicina, dar mai putina sanatate.

Bem prea mult, fumam prea mult,
Cheltuim prea nesabuit,
Rādem prea putin,
Conducem prea repede,
Ne enervam prea tare,
Ne culcam prea tārziu, ne sculam prea obositi, Citim prea putin, ne uitam prea mult la televizor si ne rugam prea rar.

Ne-am multiplicat averile dar ne-am redus valorile.
Vorbim prea mult, iubim prea rar si urām prea des.
Am īnvatat cum sa ne cāstigam existenta dar nu cum sa ne facem o viata, am adaugat ani vietii si nu viata anilor.

Am ajuns pāna la luna si īnapoi, dar avem probleme cānd trebuie sa traversam strada, sa facem cunostinta cu un vecin.
Am cucerit spatiul cosmic dar nu si pe cel interior.
Am facut lucruri mai mari dar nu mai bune.

Am curatat aerul dar am poluat solul.
Am cucerit atomul dar nu si prejudecatile noastre.
Scriem mai mult dar īnvatam mai putin.
Planuim mai multe dar realizam mai putine.
Am īnvatat sa ne grabim dar nu si sa asteptam.
Am construit mai multe calculatoare
sa detina mai multe informatii
sa produca mai multe copii ca niciodata dar comunicam din ce īn ce mai putin.

Acestea sunt vremurile fast-food-urilor si digestiei īncete; oamenilor mari si caracterelor meschine; profiturilor rapide si relatiilor superficiale.
Acestea sunt vremurile īn care avem doua venituri dar mai multe divorturi, Case mai frumoase dar camine destramate.

Acestea sunt vremurile īn care avem excursii rapide, scutece de unica folosinta, moralitate de doi bani, aventuri de-o noapte, corpuri supraponderale si pastile care īti induc orice stare de la bucurie la liniste, la moarte.

Sunt niste vremuri īn care sunt prea multe vitrine dar nimic īn interior.
Aminteste-ti sa-ti petreci timp cu persoanele iubite, Pentru ca nu vor fi lānga tine o eternitate.

Aminteste-ti sa spui o vorba buna copilului care te venereaza, pentru ca acel copil va creste curānd si va pleca de lānga tine.

Aminteste-ti sa-l īmbratisezi cu dragoste pe cel de lānga tine pentru ca aceasta este singura comoara pe care o poti oferi cu inima si nu te costa nimic.
Aminteste-ti sa spui "TE IUBESC" partenerului si persoanelor pe care le īndragesti, dar mai ales sa o spui din inima.
O sarutare si o īmbratisare vor alina durerea atunci cānd sunt sincere.

Aminteste-ti sa-i tii pe cei dragi de māna si sa pretuiesti acel moment pentru ca īntr-o zi acea persoana nu va mai fi lānga tine.
Fa-ti timp sa iubesti, fa-ti timp sa vorbesti, fa-ti timp sa īmpartasesti gāndurile pretioase pe care le ai.

Tuturor prietenilor mei, va multumesc ca existati.

Octavian Paler
"

Cu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_ spune:

Buna fetele,

hai c-am ajuns si eu acasa si ma simt destul de bine sa pot tine laptop-ul sa scriu, ca de-abia asteptam!

asadar: luni dimineata internat, luni la 11:00 intrat in operatie, luni - declarata oficial cea mai horror zi din viata mea (sorry, Fred), operatia si ziua ei au fost muuuult mai ingrozitoare decit prima data, in schimb a doua zi a fost mai bine. Iar domnul Fred e un simpatic pina una alta, era foarte alb cind s-a nascut si ma holbam eu la ei cum il curatau, compenseaza acum ca e rosu ca un rac, de fapt rosu de-ala icteresc, are ceva par saten, n-are gene si sprincene (sa fiu cinstita, are, dar sint atit de blonde ca nu par sa existe), ochii albastrii pe care i-a deschis rapid si a inceput sa ne urmareasca, o sa pun si poze asap sa vedeti si sa va minunati

Miercuri ne-am externat, mai repede decit ma asteptam eu, dar oricum am avut ocazia sa descopar ca multe s-au schimbat in politica Municipalului fata de acum 4 ani, sint mult mai deschisi si putin rigizi. Operatia a fost destul de ok, medicul super, in schimb anestezista nu stiu ce (n-)a facut ca la finalul operatiei am simtit vreun sfert de ceas cum umblau aia prin mine cind m-au cusut, nu era durere, dar simteam clar pe unde se misca. Si probabil din acelasi motiv am ajuns in salon avind deja dureri de burta cumplite, in schimb picioarele nu le-am simtit si nu le-am putut misca inca citeva ore dupa . Apoi, arsurile care m-au chinuit toata sarcina au aparut si ele, si din cauza lor am varsat, si, colac peste pupaza, pe la 10 noaptea mi-am smuls branula in timp ce incercam sa alaptez, si nu stiam ce sa fac avind copilul pe un brat, din celalalt tisnea singe, din perfuzie curgea serul, si cu nu stiu care mina am reusit sa dau de mobil sa-mi sun sotul care tocmai atunci iesise sa fumeze...Si ca sa va mai incurajez, sa va mai spun doar ca spre zori am descoperit ca aveam mina respectiva umflata cum se fac manusile chirurgicale daca le umpli cu apa: asistenta imi repusese branula gresit, si tot serul se stocase in mina, noroc ca n-a durat decit vreo 2 zile si s-a resorbit fara dureri

Totusi, de a doua zi m-am simtit mai bine, mi-am revenit mai bine decit prima data, dar nici azi nu sint ok, cosmarul cel mai mare e sa ridic din pat...asa ca nu prea dorm, culmea, de buna voie prefer sa stau pe canapea sau pe scaun...adevarul ca dupa atita zacut in pat cit am experimentat in ultimele luni, sint chiar fericita sa ma pot misca, imi petrec mare parte din noapte facind ordine prin casa, spalind vase sau pur si simplu pindind pe canapea linga copil, ptr ca mi-e teama ca, daca ma culc, incepe sa plinga, si trebuie sa ma ridic din pat Totusi, ca sa nu ma dezmint, ieri am dat o raita prin Cora dupa oarece consumabile ptr Fred, am umblat vreo juma de ora si eram varza, dar am iesit , iar seara am fost cu baietii afara in fata blocului, am mers 5 minute si am stat pe o banca apoi, dar a fost o prima iesire in 4 . Sa va spun ca sint fr fericita: ca am nascut in sfirsit, ca bb e ok (stind atita acasa am vazut n-spe mii de filme si documentare cu nasteri cu probleme ), ca pot sa stau din nou in fund pe canapea, ca am scapat de arsuri...

bb Fred e cuminte cel putin deocamdata, doarme mult si cind plinge are volumul muuult mai civilizat decit l-a avut frat-su inca din prima lui zi, deschide ochii la noi si urmareste cu privirea dupa glasuri, e moale si miroase a bb, e tare dragut .

Hai ca v-am facut destul capul mare, mai vreau doar sa o felicit si eu pe Alinuta: sa va traiasca mindra, sa creasca mare si frumoasa cel putin la fel ca mama si sora ei mai mare!!!

pup u,
Andra (am scapat de AMR )

Mergi la inceput