Copilasi de iunie-iulie 2003 (80)
Raspunsuri - Pagina 25
romana spune:
Cornelia: Frumoasa camera. Imi place ca e vesela si vad ca si copiii sint incintati de ea.
Andra : Groaznic ce ai patit dar bine ca nu a fost mai rau. Azi m-am certat cu doctorita de la gradi. L-am tinut iar doua saptamini acasa pe Cristi dupa ce chiar inainte de 1 mai a facut febra. Ea imi zice sa-i aduc hirtie ca sa-l primeasca in colectivitate. Pai bine ca eu il duc la gradi trei zile apoi raceste , il tin acasa cu saptaminile ca sa se faca bine de tot, sa-si revina. Si tot eu sa duc hirtie? Dar ea de ce-i primeste pe copiii bolnavi?
Simpatic Fred.
Va mai amintiti ce dezamagita am fost eu de aspectul lui Alin cind l-am vazut prima data? Nu era sa de dragut ca si Cristi. Dar acum sint topita dupa el.
Anamaria: M-am speriat ingrozitor de accidentul cu chiuveta. Cum se simte fetita ?
Gio: Nu stiu ce sa-ti spun referitor la un program de activitati suplimentare pentru micuta. Eu care sint mereu in criza de timp iti spun ca mi-as fi dorit sa-i dau pe copii sa invete pian sau tenis .
Va pup
pojogam spune:
Andra sa-ti traiasca minunea... e scump foc...mama ce pofte imi faci!.. dar inca NU!
M-am bine dispus citind si recitind...
Anamaria... ce spui tu ... bine ca lucrurile nu sunt grave dar spaima sunt convinsa ca e mare, atat pe ea cat si pe voi...
Cornelia e superba camera celor mici, e vesela si plina de optimism. Evident nu mai spun de copii...
Atatia bebei frumosi ca nici nu stii la ce poze sa te uiti...
Despre mine nu prea am ce sa va povestesc decat ca sunt pe teren.. dar nu mai comentez acest aspect; Flaviu e bine si dulce foc scoate o multime de perle si mama si-a promis ca le noteaza dar saraca ... i se pare mai simplu sa ma sune si sa-mi povesteasca...
Saptamana asta ma duc acasa sa vad cum a mai crescut si da , a dat iar de inghetata si a facut rosu si voma si febra si ... uite asa... ca nu-l poti speria cu nimic decat cu seringa... cand vine vorba de inghetata... Dar trece si astept sa cresca sa fie pe cont propriu...
anamaria spune:
salutare fetelor! 
sigur ca a fost o sperietura sanatoasa... 
din fericire arina (fetitza) e bine, cica nu a durut-o si nici nu s-a umflat, azi merg cu ea sa ii faca dr control.
ce ne-a dat efectiv peste cap, chiar si acum dupa ce a trecut socul, este cat de usor se poate intampla un astfel de accident, care pana la urma ar fi catalogat si ca lipsa de responsabilitate si supraveghere a copiilor - cel putzin eu, daca as fi auzit despre asemenea poveste, as fi zis asa ceva!
azi ma duc la sala la sport, lupt din greu cu multele kg in plus....
...si cu prajiturile din frigider ![]()
_
Lumina Sfintei Invieri sa patrunda in sufletul si in inimile voastre, bucurandu-va de minunea Invierii Domnului nostru Isus Hristos!
Clipe de neuitat alaturi de cei dragi si multe realizari!
ANAMARIA, mama soldatzeilor de plumb
Bogdan - 04.07.2000 si
Tudor - 13.06.2003
poze cu frumosii mei (si nu numai
)
DRAGOSTEA NU INSEAMNA DOI OAMENI CARE SE PRIVESC UNUL PE ALTUL, CI DOI OAMENI CARE PRIVESC IN ACEEASI DIRECTIE ! Antoine de Saint-Exupery
alexandrueduard spune:
anamaria: fiecare cu alta problema. Tu cu sala de sport eu cu Supradinul pe care il iau doar-doar ma mai ingras putin. Nu stiu de ce am slabit asa de mult. Am ajuns la 48 de kg si ma tin acum sa mai pun vreo 4 macar. Spor la gimnastica si sper sa aiba si rezultatele asteptate de tine. Acum vara e mult mai usor de slabit.
Magda si Alex(3 ani si 8 luni)
http://photos.yahoo.com/magdacorlea
,,Lasati copilul sa vada, sa auda, sa descopere, sa cada, sa se ridice si sa se însele! Nu folositi cuvinte când actiunea, faptul însusi sunt posibile!’’
pojogam spune:
Magda... dar e ingrijorator ce spui tu... AI facut niste analize complexe? Nu e o greutate normala, oricat de mult ne-ar place sa fim subtiri.De obicei complexul de B-uri ajuta in concentratia corespunzatoare (le stiu pe cele de la California Fitness) si siropul Noni
Sanatate
gio spune:
Buna,
Anamaria, groaznic ce s-a intamplat cu fetitza; bine ca a trecut si ea e bine. cate despre kg, ce sa zic, ma lupt si eu...Am de dat 10 + kg. magda, ce sa zic, eu nici in visele mele nu ajung la 48
. Cel mai bine m-am simtit in cls a 12-a cand aveam 45 la 1,65. Acum stiu ca tu esti mai inaltutza, si zici c-ai si slabit asa fara motiv, nu stiu ce sa zic.
Maadi, tinem pumnii sa fie bine la operatie. Ce v-a zis Stanciu?
Dana, noi vrem sa venim la intalnire, oricand, sa fie copiii sanatosi! Voi unde vreti sa mergeti in concediu in formula 2 X 2? ca eu nu prea am curaj sa ma aventurez in afara cu ele, cel putin inca.
Pup
anamaria spune:
magda - nasol cu slabitul, care e cauza? esti prea obosita?
eu ar trebui sa dau jos vreo 20 de kile, dar una peste alta asta e doar un vis! am zis insa ca, daca ajung de 1-2 ori / saptamana la sala, tot fac mai mult decat nimic...
gio - noi am rezervat o camera la un hotel- pensiune din eforie, este chiar pe plaja langa belona si mi s-a parut ok si pretul - 185/ camera/ noapte. abia astept sa mergem la mare, eu sunt fan litoral 
_
Lumina Sfintei Invieri sa patrunda in sufletul si in inimile voastre, bucurandu-va de minunea Invierii Domnului nostru Isus Hristos!
Clipe de neuitat alaturi de cei dragi si multe realizari!
ANAMARIA, mama soldatzeilor de plumb
Bogdan - 04.07.2000 si
Tudor - 13.06.2003
poze cu frumosii mei (si nu numai
)
DRAGOSTEA NU INSEAMNA DOI OAMENI CARE SE PRIVESC UNUL PE ALTUL, CI DOI OAMENI CARE PRIVESC IN ACEEASI DIRECTIE ! Antoine de Saint-Exupery
Cornelia spune:
Magda, spor la ingrasat! Daca afli vreun remediu sa mi-l spui si mie pt. Doru (ca eu sunt in tabara cealalta
). A luat si el si Supradyn si Vitamax si alte vitamine, fara nici un efect.
Anamaria, cand veniti in Eforie? Unde, mai exact. Noi suntem aici
.
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
Kehleyr spune:
Gio, noi mergem in Grecia intr-un loc stiut unde am mai fost cu copiii si e foarte bine. Are chicineta si este exact pe plaja, adica la pranz poti sa pui copiii la somn cu monitorul de bebe si tu sa stai in continuare la soare
. Pretul este insa destul de mare (85 eur camera de 3 persoane, adica cu 3 paturi de adult) si este in regim de autogospodarire - adica nu intra nimeni sa iti spele pe jos sau la baie. Asta mie nu prea imi place dar amplasamentul compenseaza aceste neajunsuri. A, si facem gasca de 3 familii toti cu copii
.
Magda, eu nu cred ca Supradyn-ul ingrasa - cel mult iti face pofta de mancare. Sau la tine problema e pofta si nu faptul ca mananci si nu pui pe tine?
Anamaria, eu iti spun din experienta mea proprie ca numai gimnastica nu ajuta la slabit. De la gimnastica o sa te simti tu bine si se vor aseza altfel muschii, dar ca sa slabesti trebuie regim, nu ai incotro.
Romana, mie 4 ani mi se pare cam devreme pentru tenis sau pian. Tenis vreau si eu dar ma gandeam pe la 5 ani. Eu nu reusesc sa o conving nici pe role, daramite sa aiba rabdare cu un instructor si sa il asculte. Eu zic sa te mobilizezi ca la intoarcerea la serviciu vei avea si mai putin timp... Noi vrem sa reluam inotul, anul trecut a fost de cateva ori si i-a placut mult. Dar as vrea sa gasesc ceva mai pe langa mine, ea mergea la Lia Manoliu si e in capatul celalalt al orasului.
romana spune:
Mai eu nu ma mai mobilizez pentru ei cu nimic. Acum ma mobilizez eu sa citesc pentru scoala de soferi ca e musai sa-mi iau carnetul vara asta.
Andra ti-ai citit mailurile. Cica un copil din grupa mica 2 are varicela.
Revin mai incolo ca ma trage Maria