Copilasi de iunie-iulie 2003 (80)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andra_ spune:

Buna fetele,

Martta - taurasul e inca in burtica, si chiar pare mai linistit - sa bat in lemn, oricum simbata intru in saptamina 37 asa ca acum rasuflu si eu usurata macar din punctul asta de vedere. Oricum abia astept si eu excursiile la munte si la mare de la vara cu copiii

Amarantina - Irena e superba, imi aduce aminte de bebelusii fotografiati de Anne Geddes . Citind ce ai scris acum trag si eu speranta ca bb2 va fi la fel de cuminte ca Luca, mai am putin si voi afla. Interesanta treaba cu lucrul acasa, mi-as dori si eu ceva de genul asta, dar dupa un an de stat realmente acasa cu copiii, ptr ca acum tot lucrez acasa de 3 luni si m-am saturat: nu sint lucruri punctuale, ci uneori trebuie sa stau la computer o zi intreaga si ma termina, alteori pot sa nu ma ating de el toata ziua...avind un copil mic asta ar fi cam complicat, asa ca mai bine lipsa. Oricum colegele mele ma asteapta dupa an, mai e mult pina departe...

Luca a dormit aseara la socrii si mi-a spus Tantica cum ca azi n-a protestat ca nu vrea la gradi, acolo n-a plins deloc...e un miracol se pare, sper sa tina mai mult de 3 zile si sa nu mai plinga ca nu vrea la gradi zilnic.

In alta ordine de idei, daca shopping real nu mai pot sa practic, fac si eu ca Peggy Bundy si comand din cataloage: tocmai am primit o comanda de la Quelle si sint destul de incintata, desi se pare ca am slabit cu sarcina - fusta pe care mi-am luat-o ptr dupa, imi vine acum fr. bine. Tocmai am pus mina si pe un catalog Otto, unde m-au ingrozit preturile, dar parca-parca un tricou, o rochita as incerca totusi . Ce vroiam sa va spun e ca au niste haine de fetite in catalogul asta super, m-au umplut de invidie, bineinteles ca sint si mai multe si mai frumoase decit la baieti, as usual...merita sa-l studiati.

Crisa - hai ca mesajul tau a aparut in timp ce scriam eu, dar trebuie sa raspund: daca puneti de-o intilnire dupa 1 mai vin si eu, macar putin, ca se intoarce medicul meu din tari straine si am curaj sa ma aventurez, daca nu - nu vedem la finalul lui mai sigur, ca organizez eu o intilnire cum ma pun pe picioare dupa operatie, musai

pup u,
Andra (AMR 3 jumate)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana spune:

Crisa: Ce gust au produselel astea naturiste si cam citi lei ai investit in ele? As vrea sa-i dau si eu lui Cristi in ideea ca va avea pofta de mincare si se va ingrasa un pic ( acum are doar 13,5 kg). O sa-l intreaca si Maria la greutate, ca Alin l-a depasit demult. As vrea insa sa fiu sigura ca o sa le accepte deoarece e cam mofturos cu medicamentele, respectiv cu siropurile.
Iar nu merge la gradi Cristi. A fost doar Marti si mi-a trimis dr. de la gradi un bilet cum ca are bronsita. El a fost racit in perioada pastelui dar am considerat ca e mai bine, nu mai tusea , ii curgea un pic nasul asa ca l-am dus marti. De ieri iar nu merge la gradi.
Poate ca daca i-as da si eu ceva produse naturiste sa-si revina cu modul de a minca si sa se refaca.

Chiloti cu sonerie? Pe ce principiu functioneaza? Eu am ramas la pampers pe perioada somnului la toti cei trei , doar ca din prea plin Alin se trezeste de multe ori cu pantalonii uzi.

Andra: Spor la cumparaturi , fie si ele prin cataloage si comenzi.

Da.... e minunat cu mai multi copii in casa. Cind sint cuminti si le vezi fetisoarele cu piele fina si proaspata simti o asa de mare bucurie. Cind se joaca frumos toti trei sint fericita.
Exista si momente de razboi civil in care cel mare ii chinuie pe cei mai mici. Exista si momente cind chiar daca e ora de culcare nu reusesc sa-i adorm pe nici unul si ma resemnez, pina la urma somnul iese invingator chiar daca eu sint invinsa si depasita de situatie.

E frumos cind ii vad cum invata unul de la celalalt chiar si lucruri rele ( ca normal ca astea se invata primele).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

quote:
Originally posted by romana

Da.... e minunat cu mai multi copii in casa. Cind sint cuminti si le vezi fetisoarele cu piele fina si proaspata simti o asa de mare bucurie. Cind se joaca frumos toti trei sint fericita.
Exista si momente de razboi civil in care cel mare ii chinuie pe cei mai mici. Exista si momente cind chiar daca e ora de culcare nu reusesc sa-i adorm pe nici unul si ma resemnez, pina la urma somnul iese invingator chiar daca eu sint invinsa si depasita de situatie.

E frumos cind ii vad cum invata unul de la celalalt chiar si lucruri rele ( ca normal ca astea se invata primele).

asta este chiar 'the best' pentru sufletul parintilor cu mai multzi teroristi!

... tudor il roaga pe bogdan sa se joace amandoi la calculator; insista si insista desi el nu prea stie sa se joace, el doar se uita (si eventual apasa vreun mic buton) in timp ce bogdan butoneaza de zor la joc. tudor insa ii zice mereu: vezi, ia-o pe aici/ pe acolo, fii atent la aia/ aialalta, samd...

... in seara asta le-am dat sa pape la ei in camera. lui bogdan i-am pus felii de morcovi si ou fiert in plus fata de ce avea tudor. peste vreo cateva momente il aud cum ii zice lui tudor:
haide, ia si tu putin morcov, ca iti face bine la oki, o sa vezi, nu vei mai purta okelarii... (aproape ca mi-au dat lacrimile cand am auzit asta...)

_
Lumina Sfintei Invieri sa patrunda in sufletul si in inimile voastre, bucurandu-va de minunea Invierii Domnului nostru Isus Hristos!
Clipe de neuitat alaturi de cei dragi si multe realizari!

ANAMARIA, mama soldatzeilor de plumb
Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003

poze cu frumosii mei (si nu numai )
DRAGOSTEA NU INSEAMNA DOI OAMENI CARE SE PRIVESC UNUL PE ALTUL, CI DOI OAMENI CARE PRIVESC IN ACEEASI DIRECTIE ! Antoine de Saint-Exupery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Mai fetele, ce se intampla acolo??? chiar l-au dat jos pe Basescu??? parca nu-mi vine sa cred, astia au innebunit cu totii

si acum ce urmeaza?? am vazut ca lumea a iesit in strada ieri...alegeri anticipate sau ce??

A venit primavara si in Canadaaa, uraaa!!! azi se anunta 21 grade:))

Mai stie cineva ceva de Bibi?? parca n-am mai dat nici un semn de viata, v-am zis ca ca ramane la Londra

Va pup si un weekend frumos!

Magdone si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_ spune:

Buna fetele,

sint fr. fericita: azi am intrat in saptamna 37 , acum chiar sint safe si ma simt si eu mai linistita, desi linistita intr-adevar voi fi cind ma voi vedea cu bb in brate!

Ieri am fost la control, colul e la fel de deschis si prietenos , dar s-a linistit si medicul meu daca a vazut ca dupa atitea saptamini nu ne-a facut probleme. Acum mai am un hop: intre 25 si 1 cit e el plecat din tara, apoi chiar ca ies la plimbare, ca nu mai am nici o grija. In alta ordine de idei: fetele "cezariate" mai recent, spuneti-mi si mie cit se mai da acum la doctor? Si apoi cui: mina 2-a, asistenta, neonatolog? Sorry ca va bat pe voi la cap, dar la generatia mea actuala de mamici n-am nici o propensiune, incredere nici atit. Voi ati facut colectare din aceea de celule din placenta/ cordonul ombilical? Mi-a dat si mie acum medicul un pliant cu citeva info pe tema asta si va trebui sa sun sa ma lamuresc luni, vad ca acum asta e ultima moda

Magdone - nu te stresa prea tare cu Basescu, ca nu e dracul asa de negru pe cit il prezinta el si presa. In strada au iesit vreo 2 mii de oameni, adica nici o chestie, el nu-si mai da demisia cum ne amenintase initial, asa ca peste o luna avem referendum...so, probabil votul popular il va sustine si nu va fi demis, asa ca singura chestie e ca ne-am mai stricat putin imaginea externa, dar ne doare-n cot, si vom mai cheltui niste bani ptr referendum, dar sintem bogati, ne permitem . Pe scurt: mult zgomot ptr nimic

Gio - cum merge cu amigdalita, a trecut cu homeopate?

Bychi - voi ce mai faceti?

pup u,
Andra (AMR 3)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martta spune:

Bravo,Andra!
Cred ca Kehleyr e cea mai avizata sa-ti dea sfaturi in materie. Ea a nascut tot la municipal, prin cezariana!

Eu am comis-o si cu Alexia. La primul rosu in gat, i s-a administrat gentamicina injectabil! A facut 39,9 ...fara absolut niciun alt simptom, iar dupa un prim consult(la camera de garda de la Elias), nu prea depistau cauza. Acum spun ca are putin rosu in gat. M-au linistit si cu ipoteza ca asa debuteaza si bolile copilariei. Febra mare si putin rosu in gat! Acum facem injectii, analize si controlam orice posibila bubitza!Sunt intr-o continua mirare a prostiei mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

BUna fetele,

Martta, multa sanatate!!!

Andra, felicitari ca ati ajuns aici!!! Taisia si-a revenit doar cu homeopate. E bine (sper sa nu dea in alta!) Cat despre recoltarea de celule stem hmmm...noi n-am facut-o. Sper sa n-am ocazia sa regret.

De acum mai avem o fetita crestina, ieri ne-am botezat. A fost ff frumos, slujba, petrecerea....Daca vreti sa vedeti poze, dati-mi un PM si va dau un link si o parola sa ne urmariti. Momentan nu ni le-au dat pe CD si acolo e o selectie cu cele mai frumoase.

Pun si pe webshots, facute de noi, acusica lucrez la ele.

uite aici: http://community.webshots.com/slideshow/558764692DKhsgf

VA pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Gio, sa iti traiasca micuta crestina! E tare scumpa! Iar Taisia e o domnisorica tare delicata (nu stiu de ce zici tu ca e tero ).

Andra, uite ca ati ajuns in siguranta si in zodia taur, o mai avea putintica rabdare sa vina si doctorul. Ati comandat hainute pt. copii de la Quelle? Cum sunt? Masurile se potrivesc? Am rasfoit si eu un Otto si am ramas cu gura cascata la preturi. La copii, in schimb sunt ok.

Amik, tu ai comandat pana la urma ceva la Tara Fashion pt. copii? Arata f. bine hainutele si preturile sunt ok.

Anamaria, sunt tare dulci. Si Maria are momente cand e tare grijulie cu Stefan. Azi a inceput sa planga in masina ca Stefan isi scosese centura. Ii tot spunea ca e f. periculos si s-a pus pe un bocit... In leg. cu asta, noi le-am luat scaunele care se prind cu centura masinii. Nu sunt tare multumita. Maria sta bine, dar Stefan evadeaza.

Amarantina, tare frumoasa Irena! Si ce poze artistice aveti!

Martta, sanatate Alexiei!

Romana, si Maria e mai tot timpul racita. Adica ii tot curge nasul. Dar ce ma ingrijoreaza e tusea. Are 2-3 nopti pe saptamana cu accese de tuse.

Madic, Romana74, acomodare usoara noilor membri ai familiilor voastre .

Noua tocmai ne-a murit papagalul. nu pot spune ca eram prea atasata de el, dar am mustrari d econstiinta c anu l-am dus la timp la doctor. Copii au fost foarte ingrijorati si ne-au intrebat (amandoi, in mod independent) de ce nu l-am adus pe Paco inapoi de la doctor. Intai le-am spus ca e f. bolnav. Maria a fost cam trista si mi-a zis de la inceput ca nu crede ca se mai face bine. Apoi le-am zis ca a murit. Am avut ceva emotii. Maria nu a fost surprinsa, nu a parut nici afectata, dar a schimbat imediat subiectul.

In alta ordine de idei: ati fost la Ikea? De doi ani nu am reusit s ale luam mobila. in camera (adica tot improvizam). Merita sa venim la Bucuresti intr-o sambata? In catalog nu am vazut f. mult mobilier de copii, dar mi-au placut accesoriile.

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maadi spune:

Gio - Sa-ti traiasca micuta crestina! Foarte frumoase pozicile si mai asteptam continuarea. Ai doua fetite superbe, sa-ti creasca mari si sanatoase. Vai de tati peste vreo cativa ani, trebuie sa se antreneze de pe acum.

Amarantina - Scumpa foc micuta Irene.

Andra - ma bucura vestile bune si succes la cumparaturi.

Cornelia - nu am fost la Ikea dar am inteles ca mobila nu este cine stie ce, merita cumparata doar daca ai de gand sa o schimbi la 2 ani, adica nu este foarte "sanatoasa". Decoratiunile in schimb sunt super frumoase si la preturi foarte accesibile. Intra pe net si poti vedea catalogul.

Noi am avut o tentativa esuata de a petrece we la munte, dar am venit urgent acasa ieri cu verdictul: infectie in gat si otita. Asta dupa ce miercuri tocmai terminasem 7 zile de antibiotic tot ptr. infectie in gat, iar acum trei saptamani am mai avut otita. Luni trebuia sa mergem sa ne programam ptr operatia de polipi, dar mai intai sa ne punem pe picioare. Oricum Calin trebuie operat neaparat primavara asta.
In rest totul OK. La noul servici este super, cel putin deocamdata.

Ce veti face de 1 Mai?
O saptamana super va doresc.
Pupici,
Maadi si Calin (19.07.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

BUna,

Maadi, imi pare rau ca sunteti bolnaviori. Noi suntem patite cu polipii. Din experienta noastra te-as sfatui daca mai puteti, sa mai asteptati. Noi i-am scos in octombrie si acum deja s-au refacut. Explicatie - e o problema de imunitate - organismul are nevoie de ei acolo si pt asta au crescut din nou. Acum trebuie sa facem IgE, Imunograma totala, exudat nazal/faringian si sa vedem unde-i buba. Paralel am inceput tratament homeopat si uite ca am scapat de amigdalita mai usor decat inainte. Mie acum imi pare tare rau ca am operat-o....

Mergi la inceput