Copilasi de iunie-iulie 2003 (80)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andra_ spune:

Buna fetele,

Gio - felicitari Evei, care e frumoasa ca si surioara ei mai mare ! Si felicitari si ptr tratamentul homeopat

Maadi - poate ar fi bine sa-i faci o antibiograma lui Calin, sa vezi la ce antibiotic e sensibila infectia pe care o are, daca zici ca e dupa o alta serie de antibiotic deja. Multa sanatate!

Cornelia - eu am comandat haine ptr Luca de la Quelle, dar masurile sint mai mari decit normal, adica in toamna i-am luat pantaloni 104 (trening, blugi, deci nu e o intimplare) si si acum ii poarta intorsi jos, noroc ca in talie au elastic. Haina la fel, e fr. misto, dar o va putea purta cu siguranta si iarna viitoare. Una din colegele mele de birou s-a ambitionat cum ca baietelul ei cu 6 luni mai mare e muuult mai inalt si bine facut si a comandat atunci 110...si a trebuit sa refaca comanda si pe 104 ca sa poata purta copilul ceva. Deci acum tot 98/104 ii voi comanda, ca cel mult ii vor fi fixe hainele, mici in nici un caz.

Sa ma laud si eu cu pozele nepoatei, care o scumpa: o cheama Ariana, iar simbata implineste un an!

pup u,
Andra (AMR 3)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

quote:
Originally posted by Andra_
In alta ordine de idei: fetele "cezariate" mai recent, spuneti-mi si mie cit se mai da acum la doctor? Si apoi cui: mina 2-a, asistenta, neonatolog?

Mana I - 300 EUR (cred ca e cam mult, dar mie mi-a fost drag de doctorita )
Mana a II-a - 50 EUR
Anestezist - 200 RON
Neonatolog - parca tot 200 RON

Si revin si eu cu o intrebare: pentru un montat de sterilet in spital o fi OK 200 RON?

Sper sa-mi fac un pic de timp maine sa va scriu mai multe. Va ciotesc din mers dar nu apuc sa scriu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

salutare fetele!

sunt foarte fericita, de 1 mai ne ducem la mare!!! plecam de vineri si revenim martzi. abia astept!

vineri l-am programat si pe bogdan la dr dermatolog, sa vedem ce zice, si poate il duc si pe tudor la 'revizie' pt okelari...

pupici cu lipici,

_
Lumina Sfintei Invieri sa patrunda in sufletul si in inimile voastre, bucurandu-va de minunea Invierii Domnului nostru Isus Hristos!
Clipe de neuitat alaturi de cei dragi si multe realizari!

ANAMARIA, mama soldatzeilor de plumb
Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003

poze cu frumosii mei (si nu numai )
DRAGOSTEA NU INSEAMNA DOI OAMENI CARE SE PRIVESC UNUL PE ALTUL, CI DOI OAMENI CARE PRIVESC IN ACEEASI DIRECTIE ! Antoine de Saint-Exupery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maadi spune:

Gio, unde v-ati operat voi de polipi, la ce dr.? Din pacate nu mai putem amana operatia, l-au vazut pe Calin mai muli doctori si toti au spus acelasi lucru - sunt mari si trebuie scosi. Nici seara nu doarme bine, sforaie destul de tare (dar nu-l intrece pe tatal lui), doarme cu gurita deschisa, se mai ineaca. In plus el are si amigdalele foarte mari din constructie, dar deocamdata sa speram ca nu ne vor face si ele necazuri.

Andra - sa-ti traiasca nepotica cea dulce!

Pupici,
Maadi si Calin (19.07.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

maadi - noi am scos polipii lui bogdan la budimex, la dna dr tanase (sau nastase, nu mai stiu sigur... ). mie mi-a placut, operatzia a reusit bine.
am stat acolo de dim pana pe la ora 14 - 15, cand si-a revenit din anestezie - oarecum, nu total, era inca ametzit si l-a tzinut tati in brate pe drum, insa in masina, pana la pitesti, a dormit, nu a mai vomitat deloc... i-a curs sange din nas cateva zile dupa aceea (lui ii curge destul de des, de altfel, eram obisnuiti )
poate a fost o coincidentza, dar dupa ce la 4 ani i-am scos polipii (in iunie), nu a mai racit decat max de 2 ori pe iarna, forme mai usoare, fara antibiotice.
multa sanatate si sa auzim de bine!

_
Lumina Sfintei Invieri sa patrunda in sufletul si in inimile voastre, bucurandu-va de minunea Invierii Domnului nostru Isus Hristos!
Clipe de neuitat alaturi de cei dragi si multe realizari!

ANAMARIA, mama soldatzeilor de plumb
Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003

poze cu frumosii mei (si nu numai )
DRAGOSTEA NU INSEAMNA DOI OAMENI CARE SE PRIVESC UNUL PE ALTUL, CI DOI OAMENI CARE PRIVESC IN ACEEASI DIRECTIE ! Antoine de Saint-Exupery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Noi tot la Tanase ne-am operat. Oricum dr n-are nici o treaba, daca e sa se refaca, se refac, din pacate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_ spune:

Buna fetele,

eu sint bine, am intrat in saptamina cu doctorul plecat, din care sper sa scap cu bine, adica la fel de insarcinata. Ieri o prietena a nascut, era programata la cezariana pe 3 mai, si i s-a rupt apa, ma conversam cu ea pe messenger si ma intreba cita apa trebuie sa fie , am trimis-o rapid la doctor, ca ea mai statea la taclale...

am vorbit si la job si dupa 1 mai voi scapa definitiv de munca, dar si de computer, asa ca, m-am gindit sa va spun de acum la ce ma tot gindesc ca dupa aia nu voi mai avea nici timp, nici instrumentul asa la indemina sa va sciu. Asadar: dat fiind ca ne cunoastem deja de mai bine de 4 ani, ma gindeam ca anul asta sa organizam o petrecere ptr aniversarea copiilor la inceputul lunii iunie pina incep concediile, la care sa vina toata lumea din gasca noastra. Ma gindesc ca daca ne organizam de acum, avem sanse mari sa iasa. Data ar fi 9 iunie, simbata, iar ca locatie ma gindeam la Herastrau, la Balonul copiilor sau Insula, cele care le frecventati mai des poate spuneti si voi unde ar fi mai bine, eu am fost doar o data acolo, dar am vazut ca e spatiu destul ptr 50-80 suflete cit ne-am stringe cu mame, copii, tati. Cum acolo exista un cost de intrare, daca sinteti de acord ma voi interesa exact cit e si care sint conditiile. Dat fiind ca ar fi si aniversarea copiilor, ca sa minimizam costurile, ma gindesc ca fiecare poate aduce o jucarie de acasa, din cele de care propriile progenituri s-au plictisit si sa facem schimb, ca sa aiba si ei un interes si eventual sa mai punem cite 10 RON de familie ptr un tort pe care sa-l comandam undeva. Ce ziceti, credeti ca putem sa facem asta, dupa 4 ani sa ne intilnim cu toate? Ma gindesc ca poate vorbind din timp puteti veni si fetele din alte localitati, sa fie o reuniune adevarata cu familiile copilasilor de iunie-iulie 2003

pup u,
Andra (AMR 3)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Andra - este o idee excelenta. Sa stii ca la un moment dat functioneaza fie Balonul, fie Insula - ei au un singur set de jucarii pe care il lasa inauntru sau il scot afara in functie de cum este vremea, asa ca nu depinde de noi. Noi am fost anul trecut la inceputul lui iunie si a fost inauntru.

Din pacate insa eu probabil nu voi fi in tara pe 9 iunie. Acum stiu ca nu va fi posibil sa gasim o data potrivita pt toata lumea, dar poate totusi... 2 iunie? Eu plec pe 4-5 si ma intorc in jur de 15.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Eu imi estimez acum programul pe urmatoarele trei luni (am de facut o raportare ), asa ca incerc sa imi las libere primele week-end-uri din iunie, ca de cand va "amenint" ca vin si eu la o intalnire . Cine stie, poate de data asta reusesc.

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amik spune:

si noi ne inscriem!

Alexandra mare, Alexandra mica(10 iulie 2003)

Mergi la inceput