Mamici de noiembrie-decembrie 2007(5)
Raspunsuri - Pagina 28
RGE spune:
RAMONELLA...nu doua luni de pauza ..ca nu am avut nevoie de pauza....ziceam dupa doua luni de sarcina..adica dupa a 8-a saptamana de sarcina cica incep visuri "
erotice"..eu chiar nu am crezut ..mi s-a parut o prostie!!
...dar uite ca nu a fost asa..oricum a fost frumos![]()
ROXANA
9+
creem spune:
Am observat ca imi apar mesajele mult mai tarziu decat la alte fete si nu stiu dece. Ma gandesc ca apar deja cand sunt teti pe alta pagina si nu o sa mai vedeti ce sriu .......
bb_yasmi spune:
rge, nu ma sperii de dureri pt ca nu sunt mari, nici nu imi dau seama ce ma doare , e asa de ciudat, parca e o durere surda, ca si aia de reumatism de ex, cand simti ca te sor picioarele dar nu undeva anume ![]()
alfa anca, mie mi-a zis dr la tel sa iau utrogestan cand am avut mucusul ala maro 6/zi, iar cand trec sa mai iau 2 -3 zile 3/zi !! mucusul ala maro a trecut de vreo saptamana si m-am gandit de azi sa iau doar 2 seara!! sper sa fie ok!!!
de abia astept marti sa merg la dr!!!! Doamne ajuta sa fie totul bine!!
fetelor am intrat azi al Miniblu la magazin si au la oferta un carucior asa de frumos care e cu tot cu scoica ("chestia" aia de carat bebe cu masina) si e doar 6.500.000 lei!! daca va intere intrati pe site-ul lor. eu pana akuma nu am vazut sub 15 milioane nici un carucior cu tot cu scoica!!
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
7s
http://bd.lilypie.com/EvCDp2.png
pufulet74 spune:
Pai partea cu visul erotic mie mi se pare chiar frumoasa ... ;)
Inconstientul saracu a gasit si el o cale sa isi implineasca dorintele, si nu din cea mai neplacuta ;)
La partea cu avortul, si eu ma stresez cu ideea asta, si tot imi vine sa ma mai duc sa mai iau un test de sarcina ca pina in 5 aprilie mai e ... dar ma gindeam acum ca ar trebui sa fie si o singerare sau ceva mai evident, nu pierzi o sarcina numai asa, fara nici o manifestare evidenta.... ce ziceti?
------------------------
Flory
5+
Is it really true ... ?
Homepage: www.almarl.tk
RAMONELLA spune:
RGE
scuze am inteles gresit,sunt cam obosita.Pai eu visuri ciudate am de cand am aflat ca sunt graviduta.Primul vis ciudat a fost ca sotul meu a cazut de la etajul 10,unde stateam inainte.Dar nu a patit nimic grav,doar m-am speriat eu mai tare.
Deci sa va asteptati la tot felul de visuri ciudate.
Unele mai placute,altele mai putin placute...
poze
vine bebe
Ramonel
7+
bb_yasmi spune:
fetelor unde ati plecat toate??????
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
7s
http://bd.lilypie.com/EvCDp2.png
pufulet74 spune:
Eu mai sunt pe aici, cu un ochi la cursul de engleza si unul la voi :)
------------------------
Flory
5+
Is it really true ... ?
Homepage: www.almarl.tk
RGE spune:
eu m-am apucat sa-mi fac bagajele ca m-a sunat sotul meu ca vine mai devreme acasa sa fugim la munte cateva zile..sa se recreeze bebe...
..si ma uitam acum la stiri ca e inundat DN1 CA S-AR PUTEA SA-L INCHIDA

..NUMAI MIE MI SE INTAMPLA..
ROXANA
9+
ancadragoman spune:
Fetelor va multumesc si ma bucur fff tare ca am dat si eu peste un DOCTOR.
Creem mesajele iti apar mai greu ptr ca primele 10 le-ai avut moderate si sa stii ca o prietena de-a mea a avut ca si tine placenta deslipita si acum are o frumusete de 3 ani,eu zic sa stai linistita ca din cate am inteles se poate tine cu tratament si fara efort.
Olim nici nu stiu ce sa iti spun ,in primul rand trebuie sa te linistesti si sa mai faci un test peste 2 zile.
Ai avut sangerari pana acum de ti-a zis dr ca l-ai eliminat?
Dureri de burta avem toate si sunt normale ca se mareste uterul.
Bb eu stiu ca dupa ce pierzi sarcina tesul se mai pozitiveaza cateva zile ptr ca hormonul mai este prezent in organism.Dar ce iti veni?
Mi-a spus dr ca at cand simt sanii ca se lasa si nu mai sunt durerosi sa ma alarmez si m-a intrebat daca imi este rau,daca vomit,cand i-am spus ca nu mi-a spus ca sunt norocoasa ca asta nu este neaparat un simptom prezent la toate femeile insarcinate
anca
7+
vine bebe....
poze
darleena spune:
RGE si noi planuiseram sa plecam la munte in week end dar am zis s-o amanam cand am vazut ca DN-ul e inundat, Sinaia e cuprinsa de viituri si cine stie mai ce.
Anca ti-am spus ca esti o norocoasa ca nu ai greata.![]()
7+
Pana vine bubu 
poze