Mamici de noiembrie-decembrie 2007(5)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Salut Ancule!!
Subscriu si eu mesajelor fericite pentru tine si ma bucur ca te-ai linistit si ca ai gasit un medic cu care sa te poti intelege

------------------------
Flory 5+
Is it really true ... ?

Homepage: www.almarl.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

Bravo Anca!
Ma bucur ca in sfarsit ai gasit un dr. competent, care sa iti explice ce se intampla cu tine, si sa nu dea prognoze total eronate.
Cred ca te simti mult mai usurata acum.

7+

Pana vine bubu

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cataro spune:

Fetelor, eu va doresc un we placut, fara dureri, greturi sau alte probleme. ne revedem luni. va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Buna, fetelor
Tocmai am venit de la control. Echo intravaginal - rezultat nu grozav pentru ca sarcina nu e lipita complet, adica pe 1/3 e dezlipita - si e risc de avort. Mi-a dat utrogestan de 3 ori pe zi si acid folic. A zis dr. sa nu iau elevit ca imi creste pofta de mancare si ma ingras mai mult decat ar trebui. eu oricum am putin mai multe kg decat normal
Asa ca sunt cam trista si speriata.
A mai avut cineva pb asta?

5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

fetelor, eu am o mare problema mare si urata
azi mi-au mai facut un test si iese tot negativ, eu chiar nu mai stiu ce sa cred
doctorita zice ca nu is gravida, sau ca poate am avortat fara sa imi dau seama, ce-i drept ca ieri m-a durut burta de am crezut ca mor
iar farmacista unde mi-am repetat testul aseara imi zice ca e clar pozitiv, ca is niste teste super-bune, si azi cand imi face testul imi iese clar bnegativ, si explicatie e sau ca am pierdut, sau ca imi vine ciclu peste sarcina, si schimba parametrii, sau ca e NEGATIV!
nimeni nu imi da un reultat clar, ba mai mult nu vor sa imi faca analiza de sange pe motivv ca nu sunt bani de la stat de aruncat si nici clinica privata nu este aici sa imi pot face eu pe banii mei.
voi ce ma sfatuiti sa fac, ca sunt la pamant cu moralul.Toata ziua am plans azi, chiar nu stiu ce sa mai cred.
pe langa asta, am o secretia alba, gan mucus, ori mie trebuia sa imi vina ciclu azi,
va pup pe toate si va doresc multa sanatate.
simt ca inebunesc in idioata asta de tara, nimeni nu stie sa imi spuna daca is gravida sau nu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

ola fetele!!!!

ancutza, bravo!! sa stai linistita sa treaca astea 2 luni cu bine si sa asculti de nenea dr!!!! pup fata!!!!

eu am o pofta nebuna de mancare, toata ziua as "roade" cate ceva....azi mi-am comandat al lucru piept de pui la gratar si cartofi prajiti cu salata de rosii si castraveti si branza.....si am mancat pana am simtit ca nu mai pot....si acuma iarasi mie foameee..........
greturile m-au mai lasat dar nu de tot, oricum e mai bine ca inainte cand nu puteam sa vad nimik de mancare!!!!
eu nu fumez, nu beau cafea (nici mirosul nu il suportam nici inainte) in schimb beam cola vreo 2 l/zi si ma gandeam cum o sa pot renunta la cola cand o fi gravi, ehhhe uite ca de cand am aflat de bebe nu am mai pus strop de cola in guritza, plus ca akuma mi se pare ciudat, parca are alt gust....

bun venit noilor gravidutze!!! sarcina usoara sa aveti!!!

fetelor pe voi va mai doare burtika????

si akuma vin si eu cu o intrebare un pic mai "deplasata" : daca cumva pierzi sarcina mai iese testul de sarcina pozitiv???? dupa ce am citit atetea pe net, ma gandeam sa mai fac un test, de abia marti am programare la dr!!! are rost sa mai fac sau nu?>?

si akuma in legatura cu vitaminele, mie mi-a recomandat Elevit inainte sa fac analizele iar dupa ce le-am facut a zis ca sunt foarte bune, nu sunt deloc anemica dar nu a mai zis daca sa le mai iau sau nu! oare ce sa fac?? acid folic eu iau deja de vreo 5-6 luni, iar utrogestanul l-am redus al 2/seara, asa dupa capul meu, poare e bine ce fac?? dati-mi cateva pareri!!

hai ca v-am zapacit de cap cat am scris, dar am vrut sa "recuperez" ziua de ieri si azi!!!

sper sa mai fie cineva pe aici sa vb si cu mine ca tot timpul cand intru eu seara nu mai e nimeni :((

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

7s

http://bd.lilypie.com/EvCDp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

OLIM...iubita de ce nu incerci sa le dai bani sa-ti faca testul la sange..spaga ia toata lumea...sa fim seriosi....oricum eu zic sa nu te mai consumi atat..stai linistita si asteapta pana saptamana viitoare cand mai faci niste teste ..mie mi s-a pozitivat dupa 10 zile de intarziere..bafta multa iti tin pumnii sa fie bebe..si stai linistita sunt multi prosti printre doctori care nu stiu nici macar un puls sa ia....ramai cu speranta si roaga-te la DD pana saptamana viitaore...sau mergi in orasul cel mai apropiat si fa un test de sange..bafta din suflet.

ROXANA 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

BB YASMI..iubita nu te speria de durerile de burtica..uita-te pe calendar cam cand ar trebui sa-ti vina a doua oara(daca nu ai fi fost insarcinata)..o sa ai durerile de la ciclu chiar un pic mai mari..sa nu te sperii...eu credeam mor de durere..simteam ca incearca ceva sa iasa din mine, dar am inteles ca uterul se contracta , se mareste si din cauza aceea..cat despre teste sincer nu stiu ce sa-ti spun....si eu mai fac din cand in cand
fetelor sa nu radeti de mine..dar am citit ceva in cartile mele despre sarcina dar nu am dat importanta dar uite ca azi noapte mi s-a intamplat......am avut un :vis erotic cu sotul meu"..si m-am trezit ca mi-am simtit uterul cum se contracta..Doamne deci nu pot sa cred.....se pare ca este adevarat ce se intampla dupa 2 luni..asa ca sa stiti ce va asteapta

ROXANA 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

bb_yasmi pe mine inca ma mai doare burtica din cand in cand. Acuma pe deasupra am incet sa am niste arsuri pe gat.In legatura cu vitaminele, eu stiu ca incep sa se dea mai tarziu in pic, cand incepe bebe sa creasca si incepe sa ia de la tine serios. Si eu mi-am facut analizele alea generale si in afara de proteine toate au iesit bune asa ca nu mi-au dat nimik. Iar cu utrogestanul nu stiu ce sa iti spun. Si eu astept sa ajung la medicul meu sa vad ce imi spune , cat sa mai iau.

Va pup pe toate si va urez un we placut, fara greturi/arsuri/ameteli ci numai cu stari de bine si fericire.

Anca 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Eu sunt tot la servici.In curand o sa plec.
Nu mai pot sunt tare obosita.
RGE tare visul tau.Eu visez tot felul de prostii.Am citit si eu intr-o carte ca e normal sa ai vise mai ciudate.Mai ales daca 2 luni ,nimic...

poze
vine bebe

Ramonel7+

Mergi la inceput