Mamici de noiembrie-decembrie 2007(5)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ladymina77 spune:

Intru si eu sa va salut si sa vad ce mai faceti si ma indrept cu pasi repezi spre pat ca efectiv nu mai pot de somn.Vinerea parca sunt sfarsita cu totul.Voi nu sunteti la fel?
La mine parca incepe sa prinda un pic de forma burtica,din partea inferioara in sus.Ieri am fost la cumnata mea gravi in 5 luni ,n-am mai vazut-o de cand avea vreo 3 luni ,maaammaa are un burtic ,parca e o minge mare mare :)).Peste cateva saptamani bune si noi o sa fim tot asa,abia astept sa ne punem pozele sa vedem cum crestem.Va pup acum si mai vb maine cand o sa fiu mai odihnita.
7+

mina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

anca, ma intrebam si eu asa, care ar semnele in cazul unei sarcini oprite din evolutie....
pana la cate saptamani este riscul cel mai mare de a pierde sarcina??

de abia astept pana marti seara cand merg la eco!!!

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

7s

http://bd.lilypie.com/EvCDp2.png

Mergi la inceput

mai nou simt asa ca niste intepaturi, acolo jos , mie frica sa nu fie contractii de la uter (sper ca m-am exprimat cum trebuie)

7s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Si eu simt niste usoare intepaturi si prin burtica si pe lateral, inghinal, dar nu cred ca sunt contractii pentru ca sunt usoare. Am inteles ca la contractii te doare mai rau.
Anca iti multumesc pentru lamuriri, se pare ca am trecut pragul cu moderarea

5

Mergi la inceput

creem, cred ca de la atata citit pe net mi se trage.....
de cate ori citesc pe site-urile specializate incep sa imi intre fel si fel de idei in cap!!!
gata ma bag in pat, sa ma linistesc!!
ne auzim maine!!
noapte buna!!! siiiiiiiiiii PUPICI LA BURTICI!!!!

EDIT: fetelor imi doresc mult sa deschid si eu un capitol nou, dar nu am mai deschis nici unul pana akuma!!!! ma ajuta si pe mine maine cineva???

7s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

annitha_cl, eu stiu ca doctorii recomanda (in cazul in care esti fumatoare) sa nu renunti pe timpul sarcinii, pentru ca stresul la care te expui este foarte mare. De obicei se recomanda sa fumezi max 3, alti doctori - 5. Este mai important pt bb sa te simti tu ok. Multe din prietenele mele sunt fumatoare, una singura a reusit sa se lase in timpul sarcinii pentru ca ii era rau si nu a mai suportat mirosul.

Eu am reusit sa renunt la fumat acum un an - cand am hotarat sa facem un copil (am renuntat si la cafea si la mancarea nesanatoasa.. ma rog, cat am putut)- dar a fost o perioada extrem de grea. Eram cu nervii la pamant si deprimata rau.

Asa ca pana la urma fa cum crezi ca e mai bine sau cum reusesti :)
Ideal ar fi sa renunti, dar e important sa ai si o atitudine pozitiva si sa fii bine dispusa pe timpul sarcinii.

8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Yasmi, sanii daca nu te mai dor pot fi un semn de oprire a sarcinii. Durerile de burtica din contra ar fi un semn ca uterul se mareste. Incearca sa stai linistita pentru ca nu-ti faci bine cu atatea ganduri rele. Iar cu utrogestanul nu e nici o problema daca l-ai lua in continuare. Daca durerile de la burtica iti par a fi destul de mari incearca cu no-spa, poate iti trec. No-spa in mod normal trebuie sa linisteasca uterul.
Ia-ti sotul de manuta si evadeaza si tu undeva, macar in parc, daca vremea iti permite.
In mod normal se zice ca riscul de a pierde sarcina e mai mare in primul trimestru. Dar dupa cum ai vazut chiar la acest subiect riscul cel mai mare as zice eu ca e in saptamana 5-6.
Acum ca v-am tinut teorie va las sa aveti un week-end frumos, fara dureri ciudate decat cele normale

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annitha_cl spune:

Vasari, multumesc mult pentru raspuns si sa stii ca eu fac eforturi sa ma las de fumat...dar daca ma enervez prea tare si mananc prea mult si nu mai pot nici dormi atunci aprin o tigara trag doua fumuri si apoi o sting asta in cazul in care nu ma linistete doar sa tin o tigara in mana si sa ma joc cu ea ( in sensul ca ma fac ca fumez desi tigara nu e aprinsa).
Aseara am intrat pe skype si am vb cu o prietena care a insistat sa iau acid folic si vitamine... mie doc nu mi-a spus asa ceva cand am fost la el pe 13 cand am avut probleme...nu mi-a spus decat de utrogestan si atat. La doc de familie ajung abia luni dimineata si dupa ce imi da sa fac toate analizele banuiesc ca o sa-mi dea si vitamine.
Si eu am inceput sa am putine greturi dimineata dar nu am vomat niciodata. Pe mine ma omoara durerile de spate pe care le am din cauza patului (durerile acestea le are si sotul) asa ca abia astept sa imi schimb patul.
In schimb eu am devenit foarte plangacioasa si alintata si daca mi se pare mie ca nu ma alinta sosul meu cum vreau eu incep sa bazai.
Si am devenit foarte sperioasa in sensul ca daca plecam cu masina si sotul meu face slalom perintre alte masini, incep instantaneu sa plang si tot pun frane ( eu fiind in dreapta) si logic ca masina nu ma asculta pe mine....iar de condus nu am mai condus de aproape o luna desi imi place sa conduc.
Ahh, nu mai am cu ce sa ma imbrac ca nu ma mai cuprinde nimic... voi cum va descurcati cu hainele? Va mai vin? Eu nu mai suport nimic peste burtica asa ca am modificat toti pantalonii cu care stau in casa si am pus elastic la toti.
Cristina 7+

copilul meu

alte poze

"Daca iubesti frumusetea exterioara atunci nu ma iubi, caci eu nu sunt frumoasa iar in lume sunt multe femei mult mai frumoase decat mine.Daca iubesti bogatia atunci nu ma iubi caci eu sunt saraca iar pe glob sunt multe femei mult mai bogate decat mine! Daca iubesti iubirea atunci IUBESTE-MA caci EU SUNT SINGURA FEMEIE DIN LUME CARE TE POATE IUBI CU IUBIRE ADEVARATA!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Fetelor avem subiect nou aici
BBimi cer scuze ca am deschis eu capitol nou dar am vazut mesajul tau dupa ce l-am deschis
Data viitoare te ajut,

anca 7+

vine bebe....
poze

Mergi la inceput