Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (171)
Raspunsuri - Pagina 29
Biancas spune:
Ali..frumos mailul..
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme Craciun 2006
Giova spune:
Eu mobila pt. copil iau mai incolo, cand o avea marco 2-3 ani. Si asa i-am luat mobila de bebe, camera frumos decorata si sta acolo, ca el doarme cu noi.
Tat-su' vrea sa-i schimbe doar patutul, cu pat de o pers., dar eu vreau sa-i schimb tot, cand o fi, inclusiv decorul.
Canda am vazut pozele, doamne ce fain e acolo. unde ati fost? ca am uitat.
Cosmi e greu pana te obisnuiesti cu placa, dar pe urma...Nu am eu mana de stilist, dar iese ceva, cam la jumatate din ce-mi face la coafor.
Am terminat prin casa, dar n-am chef de aspirat.
I-am pus broccoli la fiert, si are carnita de pui.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
loren@ spune:
M-am spalat pe cap si imi sta cam asa ..adica acum pare de 2 ori mai des decit inainte sa-l tund...bretonul sta si ala tot zburlit, dar per total este ok..cel putin asa zic eu...basca ca acum il usuc intr-o secunda..
Bia nazdravana
poze noi
www.dropshots.com/utocatalina" target="_blank"> filmulete
pufumic spune:
Neatza lume!
Nush ce naiba am facut, ca mi-am sters singura mesajul, cred ca am apasat alaturi. Ma rog...
Aseara am bantuit pe la computer, dar m-am uitat la poze, n-am avut chef de butonat.
Si noi ne trezim la 6 sa bem lapti, si mai stam un pic in pat, pana pe la 7 (8 in cel mai fericit caz). Ieri mi-a adormit de dupa-amiaza abia la 6, sa trezit la 8 jumate (de-am zis ca pana acolo mi-a fost, fac noapte alba), i-am facut baita si l-am bagat la loc in pat la 9 jumate, cu lapticul. Stupoare, a adormit instant.
Eu in casa il tin in body sau bluzita, pantaloni si sosete. Caciulita ii pun numai dupa ce-l spal pe cap, pana se usuca un pic parul, ca nu vreau sa-l usuc ci foenul. Afara, ce sa zic, il imbrac destul de bine, ca eu sunt cam friguroasa. Dar nu-l infofolesc.
Aseara am bantuit pe la computer dar m-am uitat la poze, n-am avut chef de butonat.
Cata, n-am cercetat cum va fi vremea pe aici de Paste, dar cat de frig ar putea sa fie ca sa va deturneze? Imi place noul tau look. Ma bate gandul sa-mi fac iar breton, desi ultima data am cam dat chix. Ma mai gandesc.
A propos de breton, astia de la Bretonel i-au pus poza lui fi-miu pe site. Pacat ca n-au facut ceva gen inainte si dupa. Ia uitati ce teapan sta: http://www.bretonel.ro/photoalbum/index.php?imgdir=20.03.2007&page=5
hai ca ma cacai cu mesajul asta de-o ora ... cred.
Ioana si Vladimir (08.02.2006)
http://www.dropshots.com/pufumic
http://www.dropshots.com/ipeltod
cosmi1975 spune:
CANDA super bebe si super poze
ALINA nu ti mai bate capul n are rost
GIOVA cum faci brocoli n am facut niciodata
stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefan
Biancas spune:
E super poza Puf...Vladimir are niste ochi superbi
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme Craciun 2006
Biancas spune:
Cata,,,cand ai scris ca te-ai spalat pe cap credeam ca Anasebe scrie ca nu m-am uitat atenta la nume ci doar la culoare Noah ca sunteti gemene la nume acuma
Puf...freza asta nu se numeste saxon? cel putin in fatza.
Asha eram si eu tunsa intr-o poza la 3 ani dar pe laterale si urechi era mai mare parul.Vad ca i-a uscat parul cu peria sa arate bine
alin@ spune:
Pufmic, zici ca e coafat Vladimir. Ii sta bine si asa.
Canda, super pozele
Bey, Cata va minte ca mi-a aratat si ii sta super parul si dupa baie.
Alina, mami de Ayan(13.01.2006)
Poze cu noi
www.dropshots.com/mami_de_Ayan" target="_blank">Filmulete
www.onetruemedia.com/shared?p=2282f6c86fbfef9b727d82&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Iubitul nostru
"IT'S ALL ABOUT THE ATTITUDE"
pufumic spune:
Bianca, merci. Si acum, cu riscul ca o sa te superi pe mine - ca dupa un mesaj asa de frumos vin si dau cu barda- iti spun ca eu cred ca te cam arunci cu alte mesaje. Parerea mea.
Ioana si Vladimir (08.02.2006)
http://www.dropshots.com/pufumic
http://www.dropshots.com/ipeltod
Giova spune:
Cata cam asa ceva sunt si eu. dar nu-l intind. mai bine il prind si bretonului ii pun o agrafa.
Pufu e mortal Vladimir. si ce frizerie aveti voi acolo....
Gasisi pozele de la nunta? Apropo de faianta ta din bucatarie...am vazut ca a adus acum italianul de unde ne-am luat si noi gresia/faianta. asa sunt de mortale, superbe. + ca au adus si alte modele de gresi de-ti pica plombele. Of...mai bine nu ma ducea barbatu-mio sa le vad.
Cosmi eu am fiert broccoli, i-am blenduit, putina sare si smantana.
Ii mai fierbeam si cu alte legume si faceam un piure din ele.
dar azi papa doar pui cu broccoli si dovlecel, caci am pus si jumate dintr-ala.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">