Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (171)
Raspunsuri - Pagina 30
canda_h spune:
Pufu super poza cu bretonel!
Cosmi eu i-am dat la Filip la inceput broccoli fiert cu un pic de sare si manca asa bucatele ... dar acum nu mai vrea asa si dupa ce il fierb il rup bucatele mai mici si il bag la cuptor cu smantana ou si cascaval ... iese foare bun
Angi de motanel (5.02.2006)
cosmi1975 spune:
GIOVA mersi o sa incerc
PUF superb baiatul o sa nauceasca fetele .....
stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefan
Giova spune:
Cine foloseste id-ul mamici de ian feb.2006 pt. mess.?
tocmai am primit o invitatie ca sa-l adaug in lista mea.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
cosmi1975 spune:
CANDA suna bineeeeeee am as fac si asa ca sigur daca nu i place pap eu
stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefan
loren@ spune:
Pufumic super bretonel..daca aveti de unde...cu bretonul meu stai linistita ca daca ma vezi acum dupa baie nu mai seman deloc cu fata cu parul intins cu placa!
Giova pai cit de scurt e mai bretonul tau de-l prinzi cu agrafa? Al meu se amesteca cu restul si il tin in coc..nu-i nevoie de agrafa pentru el.
Bia nazdravana
poze noi
www.dropshots.com/utocatalina" target="_blank"> filmulete
loren@ spune:
Giova si eu am primit id asta..l-am adaugat..oare nu trebuia? Chiar cine il foloseste?
Bia nazdravana
poze noi
Giova spune:
Cata am o luna si putin de cand m-am tuns.
Uite poza din 3 febr.:aici
Acum imi ajunge aproape pana la varful nasului, daca e intins, caci cret.....
Canda super reteta.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
loren@ spune:
Giova vazut placut..al meu e mai scurt cred si tot se amesteca cu restul..in coc nu-l poti prinde?
Bia nazdravana
poze noi
Biancas spune:
Pufmic...daca nu vrei sa imi scrii aici te rog scrie-mi pe PM si o sa iti explic. Nu inteleg la ce te referi sincer.
L-am masurat acum pe Dani si mi-a dat 84 cm. S-a lungit si baiatul meu
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme Craciun 2006