Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (171)
Raspunsuri - Pagina 28
canda_h spune:
Buna dimineata si de la noi
Anasebe bine ca zisesi de patul pentru Tibi ... si noi vrem pat nou ca il cam strange patutul pe Filip. Eu tot voiam sa intreb cine mai schimba patul in perioada asta ... Ana please pui poza dupa ce gasesti pat! Nu prea stiu daca se gasesc paturi de o persoana cu ceva scandura ca sa-l tina sa nu aterizeze ca se invarte pe toate partile cand doarme ...
Mirela draga ma gandesc la tine ma rog sa fie ok cu operatia si sa scapi de probleme! Pupici la mumosul Dani!
Ursu am vazut-o pe Raisa e o scumpete de fetitza ... imi aduc aminte cand ai spus ca e ca ratusca cea urata, sau ceva de genul asta pentru ca nu o curta nici un spiridus ... mai dar acum e o mica "lebada"! e tare tare dulce!
Moni si Irina sa va faceti bine repede!
No va pup ca ma apuc de lucru ...
ete si cateva poze de la ski
http://www.dropshots.com/canda
Angi de motanel (5.02.2006)
loren@ spune:
Pai daca nu esti econoama mai...na si cind o sa o mariti de unde zestre?
Bia nazdravana
poze noi
www.dropshots.com/utocatalina" target="_blank"> filmulete
Biancas spune:
Canda, Filip arata ca un skior profesionist imbracat asha. frumoase pozele.
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme Craciun 2006
alin@ spune:
PM primit de la Bianca:
Din pacate chiar ca esti singura.Ce problema sa am draga?
Si nu stiu zo cine are probleme, ca din cauza ta nu mai intra multa lume pe aici.
Deci...chiar nu stiu cine are o problema.
Acum intrebare:
Se bazeaza pe ceva in afirmatia asta? daca deranjez, fac loc imediat. numai s aimi spuneti.
Am zis initial sa vb pe PM despre subiectul caciula pe cap etc, dar daca o da in din astea cred ca trebuie s astiti si voi si mai ales eu daca este adevarat.
Alina, mami de Ayan(13.01.2006)
Poze cu noi
www.dropshots.com/mami_de_Ayan" target="_blank">Filmulete
www.onetruemedia.com/shared?p=2282f6c86fbfef9b727d82&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Iubitul nostru
"IT'S ALL ABOUT THE ATTITUDE"
cosmi1975 spune:
am ramas interzisa ....cine decide cine pleaca ???????????ca eu stiu ca aici intrii si pleci numai de bunavoie
stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefan
Biancas spune:
Pai asta o stie toata lumea nu trebuia sa o mai scrii aici.
Cine sa iti raspunda? Cele care nu mai intra?
Si hai termina subiectul ca m-am plictisit.
Ceea ce discutam pe PM cred ca ar trebui sa ramana acolo nu?
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme Craciun 2006
Biancas spune:
Irinadum, poate ar trebui sa ii explici la Alina de ce ai mesaje de la mine...ca iti scriu meseja
Pt ca toata lumea are, pt ca trimit la toata lista cand am chestii interesante, care mi se par mie interesante, si le primeste toata lista mea de mesenger.
Nu e vorba de alte mesaje.
alin@ spune:
Pe bune pe mine chiar ma intereseaza daca exista cineva care nu mai scrie din cauza mea si de ce.
Alina, mami de Ayan(13.01.2006)
Poze cu noi
www.dropshots.com/mami_de_Ayan" target="_blank">Filmulete
www.onetruemedia.com/shared?p=2282f6c86fbfef9b727d82&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Iubitul nostru
"IT'S ALL ABOUT THE ATTITUDE"
szaboali spune:
Sal'tare si de la noi, nu am apucat sa citesc ce ati mai scris ca nu pot de galusca asta ca e pe pe aici sper sa se culce cat de repede ca deja is terminata .
V-am trimis ceva mail-ul comuntuturor.
ali
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete si poze Iarina1, www.dropshots.com/szaboali_2" target="_blank">2,www.dropshots.com/new.php?userid=237417&cdate=20070120&cimg=7" target="_blank">3,www.dropshots.com/day.php?userid=237417&cdate=20060317&ctime=162032" target="_blank">Am implimit un anisor!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRU montaj , Povestea nasterii Iarinei