Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (171)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Ai perfecta dreptate, Bee ! Copii imita foarte mult, de fapt asa invata sa faca lucrurile, imitind.

Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

http://www.dropshots.com/irinamav

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alin@ spune:

Hai ca fug la baieti mei, am treburi mai importante si mai frumoase de facut decat sa..., decat sa. Pupici fetele, mai ales la mincinoasa ailalta cu copilul care isi scoate caciula si el.

Alina, mami de Ayan(13.01.2006)

Poze cu noi

www.dropshots.com/mami_de_Ayan" target="_blank">Filmulete
www.onetruemedia.com/shared?p=2282f6c86fbfef9b727d82&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Iubitul nostru

"IT'S ALL ABOUT THE ATTITUDE"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Maine aterizeaza din Italia prietena de care va ziceam si acu sa o vad eu pe Diana de un an si pe Alessia de doi ani in actiune
Sa vedem care pe cine imita ,ca am inteles ca nici Alessia nu prea sta locului

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI

"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Ursulina si eu am vazut azi un copilash de vreo 3 anisori, de-mi plangea sufletul! MA gandesc ca o fi facut bona exces de zel. Pantaloni matlasati, fes gros, geaca groasa, gluga de la geaca peste fes si fular la gat. MA gandeam ca o fi fost racit, dar si asa,mai bine-l tii in casa decat sa-l chinui.
Si a mea are secretii nazale si nas infundat de 10 zile si ce sa-i fac? Ma gandesc ca i-o trece candva.
Acum chiar ca fug. Noapte buna!

si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Alina...asta ai inteles tu ca am facut-o mincinoasa? unde dai si unde crapa
Hai ca esti buna.
Noapte buna.
Si chiar nu am chef de certuri.
Ursule..unele nu stiu ce e aia coxartroza poate sau poate am grsit eu..nu mi-am dat seama. Am vrut sa explic k-lumea sa nu se intelegea alceva cum deobicei se intelege cand scriu eu

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Mai apropo de muci (Maraki mai lasa-ma cu secretiile tale ca mie imi vin in cap alfel de secretii cu expresia asta) Maine se termina antibioticul si tot nu i-au trecut Noroc ca nu mai e ragusita.
Sa inteleg ca in Bucuresti a fost cald? Ca la noi s-a lasat frrrrrrrigul de azi

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI

"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Bee poate nu este racita, poate are doar o alergie acum ca au inflorit pomii... multii copii fac si nu ma refer la formele grave.

www.dropshots.com/Ursoaica" target="_blank"> Filmulete si cu Raisa Ioana

Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput

Gabi ii taie unghiile lui Ayan, asa ca mai stau putin. Am vazut si eu o bona in parc cu un baietel de 1 an si 10 luni si asa frumos se purta cu el, cred ca mai rar asa bona. Se vedea asa ca e mamoasa, il lua in brate imediat cum cerea, era f atenta la el. Am vb cu ea si mi-a zis ca e bona.

Poze cu noi

www.onetruemedia.com/shared?p=2282f6c86fbfef9b727d82&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Iubitul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Moni cate zile i-ai dat? Ii poti da si 7 zile daca antibioticul nu e tare. Ce antibiotic ia?
Minim e 5 maxim si 14 zile.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput

Moni, si la noi a inceput sa fie frig de azi, adica mai mult vant, dar tot nasol.
Cat despre alergii, frate-miu are de mic asa cum zice Ursoaica, numai primavara, cum infloresc pomii. Se manifesta cu nas infundat si stranut.

Poze cu noi

Mergi la inceput