Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (171)
Raspunsuri - Pagina 18
irinatunza spune:
Sara buna,Ursu ! Ai simtit miros de cearta ?
Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina
http://www.dropshots.com/irinamav
monica70 spune:
Pai aia ziceam si eu - daca mama e mai friguroasa normal ca se pune sa infofoleasca si copilul si viceversa .. N-are rost sa va contraziceti
MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI
"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"
irinatunza spune:
Alina, na ca rid singura ca mi-am adus aminte de faza cu postasul. Da iti zic eu ca nu i-a parut rau omului ca i-ai deschis usa in chiloti. A avut ce vedea.
poze Sabina
Biancas spune:
Alina cum adica nu ai inteles? Incearca totusi poate reusesti.
Seara Ursulino...
Moni sa stii ca eu nu il infofolesc pe Dani.Adica nu mi se pare. De multe ori vad pe strada copii cu geci de iarna pe ei si al meu e cu geaca de primavara deja.
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme Craciun 2006
irinatunza spune:
Fetili cucuietele , eu ma bag la somn ca oricum printesa se trezeste la 7 cu mare chef de joaca . Plus ca toata noaptea ma calareste ca pe hotii de cai. Mai nou, se intoarce cu piciorusele si imi pune talpile pe nas sau pe gura . Ca sa ma simta.
poze Sabina
Bee spune:
Bianca, dar sa stii ca mama respectiva chiar are logica! Copiii imita ceva de speriat. Eu am cateva prietene care mi-au spus de copiii lor ca au vazut pe altul facand "ceva" si s-au apuca si ei sa faca acel ceva la care nu le statea capul pana atunci (inclusiv mers in picioare sau de-a busilea). Am vazut-o pe fata prietenei mele cu ochii mei cum la mine acasa, a vazut-o pe Ana mergand singura si si-a facut curaj si a facut multi pasi singurica, desi era cu o luna mai mica si pana atunci nici gand.
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia
Ursoaica spune:
Irina, nu, acum mi-a adormit pitica si am zis sa mai bag si eu nasul pe aici.
Bianca ai fost tare "coxartroza la picioare".
Vad ca dezbateti imbracatul. Eu de exemplu ieri, pe caldura aia am imbracat-o pe Raisa cu badi + hanorac iar la picioare dres + blugi fff subtiri si pantofiori pe cap gluga dela hanorac care mai mult ii sta pe ceafa ... deci dezbracata.
Am vazut copii pe strada, cand zic copii ma refer la copii de 6,7,8 ani deci care pot vorbi imbracati cu caciula groasa de lana, geaca groasa si un fularas la gat ... si culmea masa era imbracata in tricou si colanti (egari).
www.dropshots.com/Ursoaica" target="_blank"> Filmulete si cu Raisa Ioana
Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)
alin@ spune:
Bianca, e mai deep mai ce e cu tine! Acum m-am prins. Hai sa zicem ca suntem f diferite si a fost o greseala din partea mea sa ma contrazic cu tine. Nu ma straduiesc sa vad ce zici ca in cazul tau ma ghidez dupa un principiu: "Nu cerceta aceste legi, ca esti nebun cand le-ntelegi". Fara suparare, cum ai zis si tu, bineinteles! Si am vazut ca multe te trateaza asa. Oare ti-ai dat seama sau trebuie sa te mai straduiesti? Poate reusesti!
Alina, mami de Ayan(13.01.2006)
Poze cu noi
www.dropshots.com/mami_de_Ayan" target="_blank">Filmulete
www.onetruemedia.com/shared?p=2282f6c86fbfef9b727d82&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Iubitul nostru
"IT'S ALL ABOUT THE ATTITUDE"
irinatunza spune:
Am uitat sa va zic noapte buna.
Pupicei si nu uitati ca fiecare mamica isi creste copilul asa cum crede si cum face ea asa e mai bine pentru copilul ei. Ca doar nu degeaba se spune ca fiecare mama stie ce e mai bine pt copilul ei. Asa ca daca fetele spun ca ai lor isi dau caciulile jos din cap cind le e cald, asa este. Si Sabina face chestia asta citeodata daca ii pun cite un fes subtire .
Eu ii pun afara caciulita ca ea nu prea are par si cu siguranta i-ar fi rece fara. Altii mai pletosi isi permit .
Noapte buna.
poze Sabina
Biancas spune:
Bine mai Bee, stiu ca imita...dar imita atunci nu a doua zi.
Mie mi se pare o chestie pur intamplatoare ceea ce s-a intamplat. Pur si simplu si-a dat drumul sa mearga de o mana.
Prietena mea e pshiholog dar nu practica dar iti spun ca gandeste exact ca unul din ei. In tot ce priveste viazta, in tot ce priveste copilul.
Alina, sfarsitul e cam indescifrabil, poate vrei sa corectezi te rog sa inteleg si eu ce ai vrut sa spui.
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme Craciun 2006