Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (171)
Raspunsuri - Pagina 17
alin@ spune:
Mai Bianca, ca nu estii deacord cu mine e una, ca nici eu cu tine in multe privinte, dar imi tin gura (ca si asa sunt destule scandaluri pe aici), dar alta e sa te amuzi si sa crezi ca imi supraevaluez copilul spunand ca isi da caciula jos doar cand ii este cald. daca Dani nu face asa inseamna ca nu face nici unul? Pai atunci hai sa zic nici eu ca nu cred ca merge vreun copil pana la 1 an si 2 luni daca Ayan inca nu merge, sau ca unii copii zic mami sau stiu sa aduca jucarii dupa nume. Nu sunt mai toti copiii la fel si daca spun ca al meu isi scoate caciula cand e cald sa stii ca asa este!
Nici eu nu sunt deacord cu multe chestii pe care le fac alte mame, nu neaparat de pe DC, dar nu sunt toti copiii mei ca sa ma contrazic si sa incerc sa conving pe cineva ca eu sunt desteapta si le stiu pe toate! Fiecare isi creste copilul cum vrea.
Alina, mami de Ayan(13.01.2006)
Poze cu noi
www.dropshots.com/mami_de_Ayan" target="_blank">Filmulete
www.onetruemedia.com/shared?p=2282f6c86fbfef9b727d82&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Iubitul nostru
"IT'S ALL ABOUT THE ATTITUDE"
monica70 spune:
BIANCA apropo de coxartroza aia: regula nr.1 kg in plus jos urgent! Alea o agraveaza rau de tot.Cand a murit soacra-mea in '98,socru-meu era in ultimul hal - a stat si in spital o luna,ca abia mai umbla.Noroc ca i-a iesit glicemia la limita si s-a speriat rau ca face diabet ... s-a pus omul pe un regim strict de nici taitei in supa nu mai voia si intr-un an a dat jos treptat 20 de kg: rezultat: NICI URMA DE COXARTROZA .Ca sa nu mai zic ca nici suflu d-ala la inima nu mai avea (are si insuficienta cardiaca) iar de diabet nici vorba. Acum dupa 9 ani de atunci a mai pus iar niste kg pe el,ca e pofticios rau,dar cum slabeste,cum nu mai are nimic la solduri si picioare (ca si al genunchi avea gonartroza).
Ghitza are noroc ca nu e gras ,ca altfel ar fi jale probabil.
A! Si soacra-mea (vitrega) moarta de 9 ani,isi facea planuri ca el e bolnav rau si el moare primul ,cand colo el e bine mersi si acum la 75 de ani
MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI
"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"
Bee spune:
Bianca, pai si tu facusi coxartroza de la raceala de la rusi a bunicului tau? . Ca asa reiese din ce-ai spus. Cum ca e mostenire.
EU nu i-am pus niciodata caciulita pe cap dupa baie (poate in prima luna? dar nu cred). Si eu una pe ea, in casa o las mai subtire imbracata decat pe mine. Eu sunt friguroasa si nerezistenta fiindca am fost imbracata, incaltata, cu caciula pe cap, etc. Ana are tot timpul manutele si picioarele calde, iar eu zici ca-s serpoaica. Se cheama calire! Cum iti calesti copilul, asa-l ai. Nu zic acum sa recurgem la metode extreme, dar si spalatul cu zapada e o metoda de pe vremea stramosilor, asa ca nu cred eu ca aia erau asa "crescuti in puf". SI mai e ceva. Pe vremuri, eu pot sa bag mana in foc de faptul ca locuintele nu erau asa bine incalzite si izolate ca acum, deci se justifica purtatul caciulitelor si infofolitul (decat sa consumi lemne de foc, mai bine mai puneai o haina pe tine). Eu am scos-o fara caciula si azi, pe la pranz. Avea pe ea un body si o bluzita de trening subtire. SI cand batea vantul, ii puneam in cap gluga de la trening. SI ieri am lasat-o fara caciula. Si Duminica. Vara nu prea pot s-o las fara palarie din motiv de soare, dar seara, toata vara nu i-am pus nimic in cap!
Catalina, eu am scos-o Duminica in strampi, sarafan si jachetica.
Gata, fug la somnic!
Noapte buna!
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia
Biancas spune:
Alina...hai sa iti spun ceva..o logica de mama
Prietena mea cea mai buna merge cu copilul la o aniversare de 1 an. copilul ei mergea in 4 labe si se ridica de toate obiectele dar de o singura mana nu mergea. Bun..
A doua zi ma suna si imi spune ca copilul ei umbla de 1 mana..." si crede ca deaia umbla de 1 mana ca l-a vazut pe copilul ala de ieri umbland si s-a apucat si el a doua zi sa umble"
Deci sincer fazele astea ma lasa fara cuvinte.
Pai e logic Bee nu? Bunicu-meu a facut-o,a murit anchilozat in pat ca pe vremea aia nu erau proteze apoi l-a facut pe taica-meu care a avut proteze in ambele picioare, si care logic mi-a dat-o si mie si la sora-mea.
Moni, stiu ca nu sunt bune deloc kg si ca agraveaza boala In timp voi ajunge si eu la proteze si nu e chiar atat de rau. Atata ca nu mai ai asha mobilitate buna dar nu te mai doare nimic si asta e cel mai important.
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme Craciun 2006
irinatunza spune:
Si eu sunt friguroasa .
Sa nu rideti de mine, dar desi fac 23 de grade in camera uneori dorm si cu sosete in picioare. Si nu ca mi-ar fi neaparat frig, dar mie dr mi-a zis ca orice femeie ar trebuie sa poarte mereu sosete in picioare. Ca de aia nu mai scapa de anexite si au ciclu dureros si inca alte probleme.
Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina
http://www.dropshots.com/irinamav
monica70 spune:
UAUUU BEE chiar ca o calesti
Si eu zic ca depinde cum suntem caliti si de fiecare in parte,cum ii e felul.
In Italia sau in Germania aia nu tin camerele asa incalzite ca la noi,de exemplu.Eu as inghetza sa stau acolo ... brrrrrrrr
Italienii nu stiu ce-i aia "curent" Deschideau usi si ferestre la greu si noua ni se ridica tensiunea,iar ei se mirau ce avem ... ce-i aia curent????
MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI
"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"
irinatunza spune:
Ce-i drept, eu o imbrac pe Sabi in casa cu strampi si trening. Si asta pt. ca daca o las mai subtire are miinile si picioarele mai reci. Si ma gindesc sa nu-i fie frig.
Ma rog, sunt infleuntata si de cum mi-e mie. daca mie mi-e rece , ma gindesc ca asa i-o fi si ei.
Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina
http://www.dropshots.com/irinamav
Ursoaica spune:
Buna seara!
www.dropshots.com/Ursoaica" target="_blank"> Filmulete si cu Raisa Ioana
Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)
alin@ spune:
Bianca, n-am inteles ce vrei sa zici si nici nu-mi bat capul. Ce anume te-a lasat fara cuvinte?
Moni, pai o semana cu mine Ayan, ca eu umblu in chiloti prin casa de i-am deschis si postasului asa
Alina, mami de Ayan(13.01.2006)
Poze cu noi
www.dropshots.com/mami_de_Ayan" target="_blank">Filmulete
www.onetruemedia.com/shared?p=2282f6c86fbfef9b727d82&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Iubitul nostru
"IT'S ALL ABOUT THE ATTITUDE"
Biancas spune:
Irina, si eu dorm cu sosetele in picioare iarna si toamna.
Pe Dani nu il infofolesc nici in casa nici afara. In casa sta cu bluza si pantaloni sau in salopeta intreaga.
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme Craciun 2006