Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (171)
Raspunsuri - Pagina 20
Ursoaica spune:
Bianca ti-am zis sa nu mai editezi ... sau vroiai sa nu vad ce ai scris ... nu a fost un atac, sa nu o iei asa.
Moni care cald?????/ La mine a batut un vant si mai bate si acum de imi vajaiau geamurile ... era linoleul din hol... parca era fantoma asa facea...
www.dropshots.com/Ursoaica" target="_blank"> Filmulete si cu Raisa Ioana
Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)
monica70 spune:
Pai eritromicina si am inceput ... cred ca sambata ,nu-s sigura.Acu ii dau pana e gata.I-am dat cum a zis pediatra ,o doza ceva mai mare,decat iesea dupa calcule,daca ma luam dupa prospect.De aia se termina mai repede cred.
URSU ce mai face Raisa? Tot asa mult doarme? Tot asa cuminte e? Nu face boacane? Vorbeste ? Hai mai povesteste ca nu zici mai nimic de ea
MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI
"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"
Biancas spune:
Pai asha editez eu ca vesnic imi amintesc cate ceva.
Alina vezi ca pe pagina cealalta ti-am lasat un mesaj despre editat.
Apropo, Ursule, am vb eu cu spiritele si au spus ca nu se supara daca ne spui de Raisa si ca nu se va schimba nimic
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme Craciun 2006
Biancas spune:
Multumesc de sinceritate Alina.
Nu stau sa ma gandesc niciodata cine ce crede despre mine. Daca pe tine te intereseaza gura lumii pe mine sincer nu.
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme Craciun 2006
Ursoaica spune:
Ce sa vazic de Raisa?
-Da este cuminte,
-doarme super si-a facut program singurica,
-de papat daca nu prinde vreun covrig sau vreun corn intre mese papa super,
-de vorbit zice "uite" restul ...poate la anul sau poate peste 2 ani. Ne intelege, dar nu vrea sa percuteze. Azi a incercat sa ni-l aduca pe Matrix, i la cerut tasu ... a zis ca oricum nu face ce ii zicem ... si na ca tragea de el sa il aduca si a adus ... blana lui!
- de mers merge super, cateodata alearga dar finalizeaza pe burta
-ii place sa se dea pe topogan rade in hohote
- ii place tare mult in parc
-cand vrea afara isi aduce pantofii
Si multe alte chestii banale pt altii dar ffff importante si haioase pt noi.
irinadum spune:
Bai mie nu imi e frig niciodata...acum pr bune...niciodata nu am purtat maieu...dc ar fi dupa mine( ai bine zis dc as fi avut si kg de om normal) as fi umblat numai in c.... gol. Marian e opusul ...ala vrea doar caldura si arde mereu( si la propriu si la figurat).
Bee de acord cu tine.
Acum chiar ca dispar ca fratele lui Ghita adica Marian vrea si el sa vizionam nu stiu ce...sper ca vrea doar sa vizioneze
Va pup si eu pe toate, fara exceptie si ep dezbracate si pe imbracate si salutari lui Ursu ca ecam rara la vedere.
Biancas spune:
Moni..api ar fi incluziv maine atunci ca sa fie minim 5 zile.
Secretiile alea poate trec de la sine cu ser sau apa de mare.
Noroc ca nu are alte secretii.. ca alea sunt mai greu de tratat
Bee spune:
Mai Ursulino, multam de idee. O am pe socrela alergica notorie (nu se stie la ce) cu nas infundat si curgator vestic si nu ma duse si pe mine capul! Dar cred ca prefer racita, decat alergica.
Moni, doctorul la care mai merg eu cand are Ana probleme, spunea ca 14 zile de muci + tuse sunt normale dupa o raceala. Deci nu te astepta sa treaca asa iute totul. Noi mai avem putin pana la 14 zile.
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia
Ursoaica spune:
Irina asta este nu mai am loc la PC iar cand seface loc nu mai am ochii deschisi.
monica70 spune:
URSU aici nu-i nimic banal asa ca mai zi-i inainte!
Parca o si vad tragand de Matrix sa il aduca E mult mai interesant asa decat cum imi aduce diana puiul,catelul si alte oratanii de plush
MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI
"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"