***LA REDOUTE(10)***

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

Se poate comanda catalogul on line? Da pot sa comand numai cadoul?. Sa primesc numai catalogul si un cadou !!!

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Cin eu acum mi-am dat seama...auzi tu ai trecut toata adresa sus si la complement d'adresse ce-ai scris? Ca e posibil sa nu fi intrat toata adresa la ei pe formular si de aia sa fie problema, poate la posta. Eu la adresa am trecut doar strada si numarul, la complement d'adresse am trecut restul..bloc, scara, etc

Lavi ma confunzi, n-am tentat eu fetele cu nuisseta, eu le-am tentat cu setul roz si cu couetta

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Tacamurile de la setul roz sunt de inox, sunt OK?
Cutitele taie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Mai, mie cand mi-au trimis mail ca au primit comanda mea, era si adresa completa. Sper sa fie ok.

Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Sunt din inox, da. Taie si cutitele. Merg la fix de picnic

www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

ia uitati ce am gasit:
http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324089701&documentid=321407&categoryid=12528480&single=&hasNext=1&hasPrev=1

Ptr comanda viitoare! Va plac?

Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Mersi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Madau, chiar si daca nu incapea nr apartamentului la destinatar, coletele tot ar fi ajuns la oficiul postal. si am fost zilnic acolo timp de doua saptamanai si nu era nici un colet pt mine. deci nu lipsa apartamentul a dus la lipsa coletelor, dar am facut modificarile, pt viitor. si daca vine aviz cu date incomplete, postasul il lasa la avizier, sa-l ia ala de-i trebuie

Nicoleta, mami de Vlad Cristian
o floare pt doamne

Mergi la inceput

Am pus pozele de la cadouri in lista, daca mai aveti si altele le astept...Saddie ai folosit codul ptr canile rosii din lista noastra? Ne poti face o poza la ele?

Ma duc sa dau comanda ca au intrat banii pe card

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Pt fetele care vor catalog :eu l-am cerut aici

http://www.laredoute.fr/Contact_us/ContactUs.aspx?etap=4&category=3&subCategory=1

trebuie sa aveti deja un cont creat,cu adresa introdusa corect.Dupa ce am trimis cererea asta,mi-a venit catalogul in 8-9 zile.Pe urma au primit cam toate fetele cataloage,fara sa le fi cerut.

Mergi la inceput