***LA REDOUTE(10)***

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Felicia...cred ca pt ocazii d-astea e setu' plasticos....

Nicoleta, mami de Vlad Cristian
o floare pt doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Mai fetelor, ca veni vb de set plasticos...care e codul, ca sa stiu unde-l trec?

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

quote:
Originally posted by cin

Pai o gecuta d-asta as vrea...nu atat de cald, ci de vant, ploaie... de fitze... si acum oscilez intre astea doua
http://www.laredoute.fr/product.aspx?PresCode=8250600&SizeCode=00094&Quantity=1&PersText=&ItemId=2&Mode=Update&Single=true&ksource=-1
http://www.laredoute.fr/product.aspx?PresCode=5214530&SizeCode=00094&Quantity=1&PersText=&ItemId=8&Mode=Update&Single=true&ksource=-1

o floare pt doamne

pai dupe mine... prima e geguta clar, cu fermoar pana jos, cu capse la buzunarele exterioare, buzunare interioare multicel... chiar si buzunar special pt mobil , iar a doua pare gen hanorac.. se scoate pe cap... mi se pare putin mai de manevrat... mai ales cand e ud.Acu tu alegi.

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Da, dar vezi ca-i de poliester 100%.

Madau codu'i ala pentru nuisette!
Tu ai tentat fetele cu nuisetta ta, si ele in loc au primit setul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Maxia eu m-am uitat in tabelul lor (la linkul "Quelle taille choisir?") si e cam asa:
Mai intai alegi randul, conform marimii sub piept - "Dessous de poitrine en cm" - eu am 71 deci la rubrica "Taille habituelle" imi corespunde 85
Apoi alegi coloana: "Tour de poitrine" - "marimea pieptului" (tot in cm) - eu am 88 - cupa (bonnet) C
Deci 85 C.

Ai inteles?

Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Una din voi a comandat pentru fetita fustita asta (si a zis ca e f faina):
http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324078884&documentid=321407&categoryid=23112573&single=&hasNext=1&hasPrev=1
Acum vad ca mai apare si aici:
http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324078884&documentid=359606&categoryid=23112573&single=&hasNext=1&hasPrev=1

Care e de fapt culoarea: mai inchisa sau mai deschisa?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by lavi02

gabitaco, mai fata, Silvioara e mare deja! Are cam 114 cm. Dar exista si pt ea.
Gecuta asta inteleg ca n-are decat materialul exterior si o caputuseala, nimic intre, nu?

asa e.Glumeam ca ii vine Silviei.. dca stiu ca e domnisoara mare

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,

Mergi la inceput

Fetele care au primit catalogul, puteti verifica daca adresa voastra trecuta pe el este completa? ca la mie nu e trecut apartamentul. probabil ca ma stie postasul de a pus avizul la mine in casuta postala. oricum, nu cred ca asta e motivul pt care n-am primit coletele, dar eram curioasa daca si la voi e tot fara apartament..
EDIT: am intrat si mi-am modificat datele, am mutat nr apartamentului in casuta urmatoare la "complement d'adresse...poate nu era loc destul

o floare pt doamne

Mergi la inceput

Vreau si eu catalog

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Croco, uite aici niste poze cu setul roz http://pg.photos.yahoo.com/ph/madalina_pavel78/album?.dir=b850scd&.src=ph
Mersi Madau, ca ne gazduiesti pozele cu cadourile (baga si setul plasticos...sa fie la loc de frunte )

o floare pt doamne

Mergi la inceput