***LA REDOUTE(10)***

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilupep spune:

Am primit si eu un aviz pe care scrie 1 revista. Sa fie catalogul?

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Am primit mail de la Sabine (mai mult mailuri decat produse) si a zis ca imi va lua doar 4,32 euro de pe card ca nu va taxa transport probabil la a 2-a comanda, asta data pe fax, deci aveam dreptate ca 10 euro e prea mult sa mai platesc.
I-am raspuns ca ii multumesc pentru timpul acordat si ca sper sa primesc produsele astea, mai ales ca inca astept comanda din 24 pentru care o voi contacta de luni incolo.
Fetelor...ce sa fac frate ca tare as mai comanda ceva, azi noapte am visat ca gasisem adidasii aia cu talpa rosie intr-un magazin, ca la mezeluri erau in vitrina . Dar cum ii spuneam si ei ma tem pentru ca nu inteleg ce s-a intamplat cu comenzile nesosite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Aissa..mai tu te gandeai la adidasii aia sau iti era foame???Iti dau eu comanda daca vrei,nu-i bai.Numai sa-mi spui sa nu apuc sa mai dau ceva comenzi si sa te 'ratez'

Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Am intrat si eu la "noutatile" alea.Pt baieti sunt exact aceleasi articole la exact aceleasi preturi.Nu vad eu bine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

quote:
Originally posted by cin

Da' tot nu ma potolesc...acum ma apucasem sa concep mailul catre sabine (apropos, mai posteaza cineva adresa ei de mail??) si intre timp mai mi arunc un ochi pe catalog...si am constatat ca asta http://www.laredoute.fr/product.aspx?PresCode=8250600&SizeCode=00094&Quantity=1&PersText=&ItemId=2&Mode=Update&Single=true&ksource=-1 e si pt baieti. ceea ce n-am vazut pana acuma. as vrea sa-i iau lui vlad pe camuflaj, geaca si sapca. a mai luat cineva in varianta asta? cum e materialul?

Nicoleta, mami de Vlad Cristian
o floare pt doamne

da cin eu am luat varianta roz cu bulinute, pt fetita mea. Intr-adevar e poliamida da mie imi place f mult. E numai buna pt ploaie. E subtirica ... nu am luat-o pt a-i tine cald. Merge si in zilele ploioase de vara.

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Am fost intr-un suflet la posta. A venit catalogul si comanda cu setul roz de masa. Adica comanda din 7.03. Aia din 6 NU! Cel de-al doilea aviz (pe care scria ceva indescrifanil tb sa-l iau de la mesagerie) si era pauza pana la 13.30. o sa ma mai duc dupa amiaza inca o data sa vad ce e.

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

quote:
Originally posted by gabitaco

da cin eu am luat varianta roz cu bulinute, pt fetita mea. Intr-adevar e poliamida da mie imi place f mult. E numai buna pt ploaie. E subtirica ... nu am luat-o pt a-i tine cald. Merge si in zilele ploioase de vara.

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.

Mie gecutele mi se pare OK sa fie din poliamida/poliester etc; ca sa fie macar un pic impermeabile.
Fibrele naturale se imbiba cu apa.

As comanda-o si eu pt Natalia dar are deja o gecuta de fas subtirica si n-o sa ploua atat ca sa am ce face cu doua. Si decat sa-i iau si sa ramana una nepurtata....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maxia spune:

Buna fetelor!
Ma ajutati si pe mine va rog...cum se "citeste" tabelul cu marimi ...pentru un sutien?...ca ma uit ca mata in calendar la el...si nimiiic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maxia spune:

si inca ceva........cum se comanda un catalog pe site?...ca am tot navigat pe acolo..si cred ca ma uit in alta parte...nu unde trebuie!

Mergi la inceput