***LA REDOUTE(10)***
Raspunsuri - Pagina 18
andreap spune:
Aissa,sa inteleg ca nu a ajuns faxul de aseara la ea si nu a luat banii de pe card???norocul meu ca am "numai" 30E pe card..poate il golea cineva..glumesc..(PS..cum sunt pantalonii????mari rau?)
Eu una astept comanda de sapt.trecuta..apoi inca una,ca am cosul plin
O zi buna
A..si eu am aviz,dar ptr.un catalog sa stau la coada aia..Cine vrea catalog,ii dau avizul sa stea la coada
Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004
madau spune:
Pai ma bucur ptr avizele tale...mai ales ptr setul roz...dar vreau si eu catalog. Io nu pot sa vin sa pazesc ciorba ta, ca si a mea e pe foc. Da' tot o opresc si fug pana la banca
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
claujro spune:
As opri-o si eu dar daca e coada mare?! Imi manaca astia urechile la pranz?!
Claudia
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
nushulica spune:
madaumerci ca mi-ai zis ca nu am stiu care-i treaba cu codurile astea ...si eu care ma gandeam ca de acum il aplic doar pe asta
a venit la cineva comanda din 9 martie??ca tot am citit de 7 de 8
INGRID
cin spune:
Gata, m-am intors din plimbari..
am dat o fuga la banca (libra bank) si fetele de acolo mi-au zis ca pot incasa (dar nu pe card) sume in valuta fara nici un comision, daca platitorul plateste el toate comisioanele. altfel, as putea plati 5, 10, 15 eur comision. in alta ordine de idei am intrebat daca pot da nr de card si nr de control si mi s-a zis ca sunt chestii uzuale si nu-i nici o problema atata vreme cat nu dai pin-ul
revin putin mai tarziu
Nicoleta, mami de Vlad Cristian
o floare pt doamne
Jasmine spune:
quote:
Originally posted by claujro
pe unul scrie 1 bucata vama si pe celalat 1 buc...? nu inteleg, e un scris mizerabil (o fi scrisoare)...
scrie ceva de genul "scrisoare recomandata simpla foarte mare"?Atunci sigur e catalogul.
Eu aseara m-am nimerit pe la posta cu alta treaba si n-am avut de lucru s-o intreb pe tipa de la ghiseu daca-mi cauta si mie coletul.N-am aviz,dar speram ca a venit comanda din 7 martie.Si am stat ca tampita la coada o juma' de ora si evident ca n-aveam nici un colet!
lavi02 spune:
Asa-i, trimitatorul plateste banii.
Dar daca ii plateste din banii pe care ti-i datora tie?
cin spune:
Lavi, nu stiu...o sa intreb cine suporta comisioanele
Nicoleta, mami de Vlad Cristian
o floare pt doamne
madau spune:
Fug la banca sa pun banii, ca daca mai stau mult cu ochii de site, mai gasesc ceva de luat
Apropo, ati vazut ca au bagat noutati? Am vazut ca merg doar la copii si la incalataminte, banuiesc ca or da drumul si la restul http://www.laredoute.fr/category.aspx?categoryid=28852078&opeco=HP:ZSA:printemps
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
claujro spune:
madau, multumim!
Am intrat si eu la incaltaminte si balerinii care i-am luat eu, ca proasta, in februarie, continua sa se ieftineasca!!!
Claudia
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI