***LA REDOUTE(10)***
Raspunsuri - Pagina 17
Catusha spune:
http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324096268&documentid=414707&categoryid=27904585&single=&hasNext=1&hasPrev=1 sint incintata de aceasta camasa de noapte pentru alaptat, eu mi-am luat pe roz si gri, acum vad ca nu mai au decit masuri f mari si doar framboise. Dar merita urmarita, pentru fetele care asteapta bb si vor alapta. Are danteluta la poale, e foarte finuta, si sint convinsa ca o sa imi fac treaba bine cu ele dupa ce o sa vina bb3. M-am hotarit sa imi iau de la Cocoon si pijamale de alaptat.
Am primit si catalogul si sint de acord cu ce spunea cineva ca pozele din catalog sint de multe ori mult mai relevante, iti poti face o idee mai clara despre un produs. Plus ca afli mai multe detalii. Spre exemplu acum 2 ani fusese o colectie Jean-Paul Gaultier, o vazusem si admirasem in catalog, dar produsele aveau preturi mari si nu ma puteam apropia. La un an dupa-aceea erau in Aubaines, fara insa sa mai precizeze ca sint Jean-Paul Gaultier, aveau preturi mici-mici, si uite asa mi-am cumparat chestii super-faine. Unde mai pui ca erau cu tema marinareasca (combinatii bleumarin cu alb) care erau in mare voga atunci cind le-am cumparat eu.
madau spune:
Neata la toata lumea
Io ma pregatesc de plecat la banca, insa tare-s suparata ptr ca am vazut ca asternutul de pat pe care-l vroiam, stiti voi cel cu vaci, nu mai este disponibil, de fapt nu mai e cearceaful ptr pilota, am gasit un alt model asemanator dar iese cam la 30 euro si mi se pare cam multicel..ala era 16
Cin isi luase cineva mantaua aia de ploaie, parca Gabitaco, si zicea ca e super, ii parea rau ca n-a luat si palariuta..eu am comandat-o ieri ptr Miruna, sper sa fie ok
Claudia tu mai stii ce cod ai aplicat la setul de cani? Iti aparea cumva "tasses et sur tasses? (la mine in paranteza apare caffe de...). O fi bine?
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
claujro spune:
Nu, madau, nu mai stiu codul dar la mine aparea mugs (cana) si am citit in dreapta , la comentarii ca cineva a primit cescute cu farfurioare pt ca s-au terminat canile (sau cana-la sg). Oricum asta era un cod ce reducea si transportul (FDP gratuit) si iti dadea si un cadou. Eu nu am primit nici cana , nici canitze cu farfuriutze ci 6 canutze mici (pe care si le-au insusit copiii ) puse intr-un suport metalic.
Claudia
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
vlada spune:
Neata ! Si io-s p-aici, va urmaresc, dar cu scrisul mai greu ca s-au trezit amandoi nebunaticii
Andreea si Vlad
Iubirea mea
aissa spune:
Neata fetelor!
Am primit 2 mailuri de la ea, in primul isi cerea scuze ca nu imi mai poate acorda codul acela de reducere si de aici diferenta de bani de plata si in al doilea imi zice ca nu a ajuns inca la ea faxul si ca imediat ce il primeste ia legatura cu mine. Offf, de as rezolva odata comanda asta si sa ma apuc de luni de ailalta.
Ce sa mai am tragere sa comand ceva cand de o luna jumate ma stradui sa primesc ceva de la ei.
Ma bate gandul sa fac alt cont, de pe alta adresa de mail, in ideea sa schimb "norocul".
Cin: sghysels@redoute.fr
nushulica spune:
eiiii iaca ca am mai bagat o comanda si eu cred ca o sa parasesc topicul in curand ca ma molipsesc de la voi de shopping in valoare de 58 euro...deci acum am 3 comenzi pe drum(sau cel putin asa cred eu) am bagat cod 31119 si mi-a redus taxa de transport...sincer nu vreau nici un cadou de la ei cand am vazut ce tepe se iau cu cadourile ma multumesc sa-mi scada taxa de transport
INGRID
madau spune:
Nushulica treaba nasoala cu codurile de transport gratuit e ca nu merg decat o data, si cand le vei epuiza, sa vezi cum te apuci si tu de cautat coduri ptr cadouri
Hai ca vine caldura mare, unde mergem la cafea? Ca uite..devine si Aissa redoutista cu acte in regula...
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
claujro spune:
2 avize in cutia postala!!!!! Si din pacate am ciorba pe foc si nu pot pleca acum...trebuie sa ma duc dupa pranz cand dorm copiii, ii las cu mama si fug...asta inseamna pe la 14.00....Offff, nu mai am rabdare! Sper sa fie 2 comenzi nu 1 comanda si 1 catalog...
pe unul scrie 1 bucata vama si pe celalat 1 buc...? nu inteleg, e un scris mizerabil (o fi scrisoare)...
Edit: intreba cineva de programul de la 66, scrie pe aviz 7.30-20.00 si sambata 7.30-14.00
Claudia
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
madau spune:
Claudia daca si tu ai catalog..io una cedez nervos
claujro spune:
Ai, mai, in loc sa te bucuri ca mi-au venit avizele...
Edit: daca vin cataloagele, inseamna ca vin la toate!!! O sa-l primesti si tu, sunt absolut sigura!
Edit di nou: care vii sa-mi pazesti si mie ciorba, sa pot pleca pana la posta?
Claudia
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI