***LA REDOUTE(10)***

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

la fel, codul 47732, acorda reducere 20% pentru produse nereduse din colectia PE 2007 + cele 2 cadouri (lot de sacs + sac choco)

daca vrei doar cadoul atunci poti sa iei orice cod de pe mareduc; daca vrei insa sa prinzi vreun discount alaturi de cadou, tre sa iei conditiile exacte de pe site.

De regula discounturile pe aceste coduri nu se aplica la produse deja discountate, ceea ce inseamna ca aceste coduri sunt utile doar daca comanzi din colectia PE 2007.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancatrana spune:

merci mult, ella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Neata tuturor!
Azi iar sunt cu ochii pe mail ca pe posta n-am de ce.
Sa speram ca avem vesti bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

neata fetelor...eu azi sunt cu ochii pe voi , ca nici pe mail, nici la posta nu astept nimica

Nicoleta, mami de Vlad Cristian
o floare pt doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Tania din experienta mea de redutista, voile de coton inseamna un material foarte subtire din bumbac si cam transparent, ca de batista, cred ca "batist" ii si zice in romana.

In poza camasuta ta pare mai rigida, dar daca e intr-adevar din batistul ala... nu e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Da' tot nu ma potolesc...acum ma apucasem sa concep mailul catre sabine (apropos, mai posteaza cineva adresa ei de mail??) si intre timp mai mi arunc un ochi pe catalog...si am constatat ca asta http://www.laredoute.fr/product.aspx?PresCode=8250600&SizeCode=00094&Quantity=1&PersText=&ItemId=2&Mode=Update&Single=true&ksource=-1 e si pt baieti. ceea ce n-am vazut pana acuma. as vrea sa-i iau lui vlad pe camuflaj, geaca si sapca. a mai luat cineva in varianta asta? cum e materialul?

Nicoleta, mami de Vlad Cristian
o floare pt doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Buna dimineata,fetelor!
Din experienta voastra,de cat trebuie sa fie comanda,ca valoare,ca sa nu fie probleme cu livrarea?
21 de euro e destul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Neata! Eu sunt cu ochii pe cutia postala... si pe voi sa vad ce mai primiti, ce mai vorbiti...

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

quote:
Originally posted by Lorenza

Buna dimineata,fetelor!
Din experienta voastra,de cat trebuie sa fie comanda,ca valoare,ca sa nu fie probleme cu livrarea?

Peste 10 euro. Eu am avut si comanda de 10.85 si mi-a luat-o cu plata card bancar... Ca nu a venit asata-i alta poveste, e inca devreme...

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

cin vezi ca geaca e 100% poliamida

Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput