***LA REDOUTE(10)***

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

brianna,

la noi port 75C- masura europeana; la Etam asta corespunde cu 90C, deci am comandat 90C la LR si sunt ok.

Addya,

da, asa ar trebui, sa dau de baut dar nu stiu cum sa fac...

trag conlcuzia,inca una!, ca noi am ajuns sa ne bucuram cand vin comenzile astea( si mai sunt si ok) ca si cum am primi ceva moka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Io am scris acum un mail celor de la Posta Romana...tare-s curioasa daca raspund, desi cred ca nu o sa faca asta. Si cand te gandesti ca azi mai aveam putin si o strangeam de gat pe Sabyne, care imi zicea ca a fost livrat coletul pe data de 8 martie..noroc cu prietena mea, daca era altcineva, le mai asteptam eu mult si bine

Ella mie una nu-mi pare rau de nimic din ce am comandat pana acum..poate doar de o pereche de pantaloni si de baschetii Mirunei, in rest n-am luat nici o teapa. Sper sa nici nu iau, oricum cred ca voi lua o pauza dupa comanda de maine, pana mai apar alte noutati, nu de alta dar nu prea mai am ce comanda. Am mai pus eu okii pe niste haine sport dar deocamdata nu mai sunt banuti

De urmarit va urmaresc insa, cum as putea sa-mi beau cafeaua de dimineata, decat alaturi de voi

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns croco21 spune:

Buna,
Am primit si eu aviz astazi. Scrie pe el 2 bucati mari, deci nu e vorba de catalog, trebuie sa fie comenzile mele din 8 martie. Am facut doua in aceeasi zi, aproximativ in acelasi timp. Stie cineva daca s-a schimbat programul la OP66, la vama? Ca scrie pe aviz ca pot ridica coletul in fiecare zi intre 7-20 si pana acum vama lucra o zi dimineata o zi dupamasa.
Pupici, miercuri va scriu ce si cum si dau si link-urile, sper sa le mai gasesc.

Croco

Mergi la inceput

rasfoiam catalogul si-mi dau seama ca daca l-as fi avut, altfel as fi comandat; findca pozele sunt mai edificatoare decat cele de pe net, unde mai pui ca descrierea e in engleza si macar pot sa-mi dau seama ce cumpar...

madau, asa cum am zis , n-am luat teapa, insa din multele comenzi o parte din lucruri le-am strans sa le fac cadou unei rude din provincie, ca-mi dau seama ca le-am comandat nici macar de moft, ca oricum majoritatea fac parte din categoria asta, ci pur si simplu de dragul de a da comenzi

ce sa-i faci ?unii se maturizeaza mai greu cand vine vorba de shopping online

oricum, cred ca revelatia nu e tardiva si din experienta asta LR am invatat ca nu tot ce e frumos pe internet chiar merita/trebuie cumparat.

am sentimentul ca m-am comportat ca romanii la revolutie, care se bateau pe ajutoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

quote:
Originally posted by lavi02

clau, eu m-am interesat la banca: daca faci transfer bancar de bani international te costa de te usuca (se punea problema sa platsc asa biletele de concediu). Au nu stiu ce comision ai nostri + bancile prin care trec banii, care pot sa fie mai multe si care au comisioane necunoscute.

Cel putin asa mi-a explicat ala de la ING.

Cred ca ai dreptate. Mie plata pentru ursuletul lui Matei, catre Franta, mi-a facut-o fina care lucreaza la BRD, folosind cardul ei si cred ca fara comisioane. Totusi maine am s-o intreb, ea nu lucreaza pe international dar poate sa afle.

Noapte buna! Sper ca maine sa avem toate vesti mai bune: bani deblocati, colete sosite...

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancatrana spune:

52000 parka noir
11584 couette oran
31399 transp gratuit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Anca, la ora asta testezi coduri?

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

38261 sac vert amande
31070 sac lot bagages
47732 lot de sacs + sac chocco

Mergi la inceput

da, clau
vreau sa lansez o comanda in noaptea asta si dc tot caut codure pe mareduc, vi le scriu si voua poate va ajuta. stiu ca o parte sunt scrise pe prima pag, da nu mai verific acum

Mergi la inceput

ancatrana,

11584 nu acorda doar cadou pilota cu 2 fete; este un cod pentru colectia PE 2007 si acorda 35% reducere pentru produsul preferat si 25% pentru restul comenzii dar este valabil pentru produse nereduse/pret verde; merge si pentru produse din colectia 2006 nereduse.

Evident ca daca nu e aplicat corect, acorda totusi cadoul care este pilota.

ella

Mergi la inceput