Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (27)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

of, iar nu am citit decat selectiv...sa va povestesc....in urlete si tipete se hotaraste si d sa manance si cand vad ca era masa serioasa il sun pe alex sa vina (iar) sa scoata copilu' si sa ma duc si eu la despadurit....toate bune si frumoase pana aici...pustiu' ar fi dormit vreo 3 ore, eu imi faceam treaba si ne intalneam el odihnit, eu cu bateriile incarcate...ei...pai era prea simplu...in 10min suna alex ca e prea ploaie, nu mai bine il duce acasa? zic taci si rabda ca lui ii face bine aerul curat...in 10min suna iar ca s a intetit ploaia.. e, pune husa, scoate umbrela din masina si impinge la carutz...il sun eu in 10min si intreb daca e totul ok, stau si la tuns? da. booon.sun iar: ma si vopsesc? da. booon. cand eram la spalat suna:mai ai mult ca ...ar trebui sa vii...plec cu parul uscat prin parti...zic ca ii e copilului foame...alergand prin ploie...ma gandeam numai la kokorina si harbujeii intre spital si casa...asa...si ce gasesc? baietii erau de mult in casa iar d era deja rupt de oboseala...ca s a trezit sa ragaie si alex a luat o de buna si l a pus direct la joaca...ce sa se odihneasca copilu' ca s a jucat...cum l am luat in brate a inceput sa tipe, si io care nu stiam ce se intamplase am zis ca ma sui pe pereti...acum nici n a mancat, s a culcat in brate...si nici movul nu mi a iesit...na!

_
diana si david din 03.12.06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns porumbita80 spune:

Buna fetelor
RALUMAT noi folosim biscuti petit beure dar ii dau cu mar asa mai rar cu biscuitele ca se invata cu dulcele si nu vrea legumele
Miromisto filmuletul

la toate mamicele

MAMICA FERICITA DE MARIO GABRIEL
(31.10.2006)

poze bebita Mario Gabriel

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">
cei mai frumosi fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

ne-am intors, fara peripetii... am ruesit performanta de a-mi cumpara un tricou (prin asta a se intelege ca mi-au ajuns banii :))) ). nu l-am probat, bineinteles, in general nu probez ce-mi cumpar (except pantaloni), da' asa mi-a placut, ca trebuia sa fie al meu :) vremea e de doi lei, era soare si frumos cand am plecat, acu' zici ca sta sa ninga, asa un cer negru s-a facut...
fug, ca ma cere...

Deea, mami de www.totsites.com/tot/ericneamtu" target="_blank">Eric (15.12.2006)
POZE
atat mai avem pana la 1 an
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=53997601" target="_blank">motanu' mic
site fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraco spune:

bravooooooooo miro se pune si un fel de fitness.Si uite-asa impuscam 2 iepuri deodataApropo de tae bo, mi-ar trebui un program pt incepatori ca eu nu prea rezist 8-13 min in ritmul aluia....mai bat ce-i drept si pasul pe loc...dar de numarat numar si 1,2,3,4 si 5,6,7,8
Hai Dandusaaaaaaaaa te bagi..(las'ca vine el claudiu dupa 10 luni sa vezi ce gagicute bune va faceti voi doua,care mai de care si apoi trece repede timpul,mai o cafea,mai o barfa mica,mai un sport,ceva...dar neaparat dar neaparat sa-ti iei calc)...hai....pai nu stiu cum sa-ti explic...aerobic combinat cu un fel de box sau de arte martiale ar zice unii....cu miscari rapide....si 1,2,3,4...hai mamici...miscare,miscare pe bune incercati sa vedeti ce rad bebeii,asa tare o distreaza pe bebita mea...nu stiu ce-si imagineaza ea ca fac...Uneori ajung cu spatele la ea ,numar ,execut si rade...ehei alexandra....tu ne-ai luat...eu spagatul nu-l mia pot face de muuuuult.hai alex vrem sa te vedem si pe tine cu mark...
Flavia ai niste fetite dragalase foooc...chiar papusile lu'mama.Sa-ti traiasca sa fie sanatoase.

Miracocu Alessia-Elena(10.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

Salutare, mamici si bebici!
Dandusa, 10 luni inseamna intr-adevar un car de vreme! Imi pare rau ca veti fi departe unul de altul, dar ce dulce va fi revederea! Vor trece repede, repede cele 10 luni, o sa vezi.
Laura13, felicitari pentru rostogolire!
Yagmur, imi pare rau ca ai probleme de sanatate! ca se te faci bine repejor!
Mirona, e dementiala Kara, are un ras molipsitor!!! Ma bucur ca este ok la sold. Dar tu faci miscare, nu gluma!
Madaluta, naparstocul tau nu este chel, chel, dar este atat de dulce!
Carla2005, si Alexia a urlat vreo doua saptamani, mai ales la mesele de dupa amiaza si seara, si nu stiam ce are, pentru ca, daca ii schimbam pozitia si n-o mai tineam cu fata in sus, nu mai avea nimic. Am descoperit pe urma ca de fapt avea gaze si trebuia sa traga mai multe besinute, asa ca acum, inainte de masa, o pun pe burtica sau o plimba tati prin casa, tinand-o cu fata in jos, si elimina gazele. Acum nu mai plange decat rar, daca nu a eliminat toate gazele. Efectiv imi era frica sa-i mai dau sa manance, ma stresa teribil cand stiam ca o sa inceapa sa urle. Si urla, nene, de ziceai ca o taie cineva!
La multi ani si multe lunisoare sarbatoritilor zilei de azi si celor de zilele trecute!
Trimit mesajul asta si scriu altul si despre noi, daca mai am timp!

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)
Poze Alexia
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site cu fulguletii nostri

Mergi la inceput

Hey care va pricepeti sa deschideti cap nou...ca am chef de povestit...desi cred ca ar trebui sa fug la bucatarie...acus'vine iubi si n-avem ce papa...V-am zis fac ficatei cu mamaliguta ....si 1,2,3,4...nu prea se pupa astea doua sportul si sosul ala de ficatei...ca asa-mi place sa inmoi painea in uleiul ala.Hai dolores...nu deschizi cap nou...si ne mai povestesti si despre davidutu ceva...si candva la odisee ne spuneai ca nu-ti faci griji pt kg puse...ca te cunosti tu bine si le vei da jos....hmmmmmmmm, ma tu ai o reteta minune si nu vrei sa ne-o spui...hai si mai povesteste-ne ceva...hai ca stiu ca si tu citesti....haaaaaaaaai!

Mergi la inceput

Auzi dianocica ia nu ne aburi tu ca nu ti-a iesit movul bine....Pune tu poze cu freza noua...ca de tuns te scapa si ne-ai zis ca te-ai tuns...Hai mai...si chiar asa n-a iesit nici macar "putin mov?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

Alexandra, da-le incolo de geamuri si stai cumintica, mama! Sper ca ti-a trecut durerea de dupa spagat!

Si acum despre noi!

Alexia are rosu in gat si ia antibiotic, iar vineri mergem la control, sa vedem daca i-a trecut. Eu am reusit sa racesc, de azi m-a luat. Pot sa iau Oscilococcinum? Am luat paracetamol si mult ceai cu lamaie si miere.
Am niste dureri de spate ingrozitoare, numai noaptea, dupa 3-4 ore de somn, si, daca ma ridic in fund, incepe sa ma lase durearea, asa ca am dormit multe nopti stand in fund. M-am dus la reumatologie si mi-au gasit o frumusete de inceput de spondiloza! Doctorita mi-a spus sa nu mai iau copilul in brate, decat atunci cand ii dau sa manance sau o schimb, pentru ca altfel ma va durea spatele in continuare. Fizioterapie nu-mi poate da sa fac deocamdata, pentru ca trebuie sa am acordul medicului pneumolog (am avut probleme cu plamanii acum doi ani), asa ca mi-a dat sa fac doar gimnastica medicala, pe care o sa o incep saptamana viitoare. Sper sa dea roade, ca nu mai pot! E culmea! Am un copil cuminte, care doarme toata noaptea, dar eu nu pot sa dorm din cauza durerilor de spate!
Fug ca ii este foame bebelinei!

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)
Poze Alexia
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site cu fulguletii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Offff, ce vreme urata azi!!!
Din uram nu am citit decat pe diagonala si nici chiar asa uneori, ca eu am facut-o lata azi. M-am trezit de dimineata si m-am apucat sa spal geamuri...si natural ca a incept ploaia! Da ce ploaieeeeeeeee!!!
Macar le-am spalat bine la interior! Apoi am zis ia sa ma catr eu sa sterg praful de pe dulapuri...si brusc mi s-a facut rau, mai mai sa cad de pe scaun! Ma asez eu pe canapea cugetant adand, si realizez ca am uitat sa mananc. asa ca Alexandra, ne luam de mana!!! Iar bebe Rares, tot timpul asta, a sta cumintel si s-a jucat cu zornaitorile...parca stia ca mami lui are treaba!!!
Yagmur, cum esti azi? E mai bine? Lasa ca si mie luna asta, cand mi-a venit CM-ul in premiera, am avut o hemoragie!!! Iar eu nu am problemele tale cu uterul! Iar bebe a fost super agitat si a plans cum nu a mai plans de la colici!!! Uite niste sa treaca mai repede.
Asiza, mi-a intrat ieri alocatia ...ca am pazit cardul ala ca pe butelie...
Miro, bine ca pietroiul de pe inima ta a luat-o la vale, iar Kara e super!!!
Dandusa, draga de tine...te asteptam in Bucuresti, ba o terasa, ba un club, ba un strand, ba o partida de shoping...si sa vezi ce trece timpul. Cumnata mea e singura cam 11 luni pe an ca al ei sot e pe vapor mai tot timpul...si sa vezi ce de ocupatii are si ce de cursuri face (acum s-a apucat de feng shui!!!), da' tu ca o ai si pe Crinuta!!!si tie.
Si nu mai stiu cui mai voiam sa mai zic ceva...Noi in seara asta avem chef...ca e ziua nasei noastre! Iar ziua fetei asteia e cu cantec in fiecare an, ba ninge, ba viscoleste,...acum ploua cu galeata!
Pupicei la mamici si bebei!

Danutz, mamica de bebic Rares (14.12.2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralumat spune:

Ce face internetul din oameni....am stat eu stramb si am judecat drept, apoi m-am sucit invers, am navigat, am cautat......iar maine la ora 8 am programare la un medic pediatru cu competente in homeopatie. Pana descopar cauza infectiei urinare, cu siguranta trebuie sa o tratez....nu mai vreau inca o tura de antibiotic, si voi incerca pe cale homeopata. Oare o sa dea pediatra cu mine de pamant cand o auzi? Hmmm, va tin la curent...dar vedeti ca iar dispar, ca maine am zi plina, incepe si Baby Expo, consultatii, analize.......

Raluca lui David Calin (28.11.2006)
luna a treia

Mergi la inceput