Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (27)
Raspunsuri - Pagina 29
Ralumat spune:
Gina, pentru ca alocatia sa-ti vina in cont trebuie sa faci o cerere la directia de munca.....
Raluca
lui
David Calin (28.11.2006)
luna a treia
alexandra_25 spune:
A_deju....esti mortala....imi plac la nebunie postarile tale..bine ca ai lasat geamul deschis..poate ajung inaintea ta...
Ai grija ca daca nu ne dai un semn pana mai spre seara....ma urc in mertan si-s dupa tine...
..si spor la cheltuit!
alexandra
de
Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.youngnutrition.net/member/tickers/61354/ticker1.png[/img]" target="_blank">varsta Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Un site cu cei mai frumosi fulguleti 
Mark la 3 luni
dandusa spune:
MIRO,
super filmuletele cu KARA,da' tu faci miscre ,nu gluma...
RALUMAT,
imi pare rau de analiza...,sa dea domnul sa se rezolve de tot ,de tot...,tinem pumnii strinsi
Virsta
Crinuta, 1, 2, 3, 4 5
Poze Dandusa
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea
OanaCat spune:
La multi ani sarbatoritilor de azi
Fetelor sunt tare suparata bb are de aproape 1 saptamana mucisori si am fost azi la grogore alexandrescu si ne-au dat intr-un final niste picaturi pentru nasuc ca doct. de sector a spus ca nu este cazul dar ea mititica este tare agitata plange in continuu, vomita nu mai papa nici macar 100 ml la masa.Noroc ca nu face temperatura, doctorita a spus ca este o simpla raceala, sa speram ca o sa treaca repede.
Va pup pe toate si daca ma lasa bb mai intru.
Nicole
Oana Cat
carla2005 spune:
Fetelor, terorista mea m-a innebunit! Cred ca i-au revenit colicii! Am testat aseara, s-a pus pe urlat cand i-am dat biberonul, nemancata de la 4, dabea a baut putin lapte la 9, si ii facea burtica in toate felurile!
Cred ca intrerup diversificarea si incep dupa vaccin cu supe! Miercuri facem vaccinul si vorbesc cu pediatra!
Dandusa te inteleg ca iti e greu ca iti pleaca sotul...uite daca vrei cand te muti in bucuresti tragi o fuga si pana la Pitesti , eu sunt singura toata ziua pana seara...asta as aca sa treaca timpul mai repede!!!
Fetelor va pup, v-am citit insa sunt obosita moarta ca a dat vrenicia in mine, ma apucai sa fac mancare cu copilu langa mine...cica asa e bine ca il stimuleaza mirosurile alea alea...a urlat non stop parca era pe ace in carut si eu cu oalele si lingurile incercam sa fac un program distractiv...care bineinteles nu a tinut!
Va puuup
carla2005
de
Alexandra Maria 16.11.2006
la bunici...sa le fiu de ajutor pe aici
poze Alexuta
"Doar doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. In legatura cu universul nu sunt sigur."
saftoiu_gina spune:
Ooooff , acum am terminat de citit din urma .
Ralumat multumesc .o s-o fac ca e mai comod asa.
Stiti ca noi am inceput div. cu suculet de morcov si mar .De doua zile am renuntat la mar pentru ca o durea burtica si regurgita tot mai des ,cred ca marul ii facea aciditate ,acum e mai bine numai cu morcov.
Dorsilia nu stiu daca te ajuta cu ceva sa-ti spun ca Ana are tot 3 luni si a avut acum o sapt 4.900g .Voi stati muuuult mai bine .
Am inceput sa nu mai fiu obsedata de bibe,asta la sfatul lui ruxandra.
Ma duc sa-i dau lu Ana sa manance.
Voi ce faceti ,mai iesiti pe ploaia asta din casa ?
--------------------------------------------------
GINA
printesei ANA-BEATRICE (13 dec 2006)
crykett spune:
Buna fetelor .
sarbatoritilor.Multumim de urari
si ca nu ne dati uitari.am facut vaccinul ieri
a fost doar un pic agitat are 7 kg si 64 cm papam mar cu biscuite, supa cu legume si laptic cu cereale seara.Eu sunt intr-o dispozitie groaznica
sunt racita am facut temperatura vreo 2 zile cu frisoane vai de mine ca abia ma puteam ocupa de copii noroc cu mama ca ma salvat .citeva ore pe zi venea sa mai stea si ea cu pitici.Dindusa imi pare rau de voi ca ramineti singurele .Pana sper sa va iasa bine analiza.DOLORES CONDOLEANTE.
cristina
de
Antonio 20-11-2006 virsta
Andrei 31-08- 2004virsta POZE
Ralumat spune:
Nu vreau sa starnesc iar discutii in contradictoriu.....dar am vazut ca mai multi bebei mananca mar cu biscuite. Ce fel de biscuiti folositi? Exista speciali pentru 4 luni? Pentru ca ne apropiem si noi vertiginos de 4 luni, incerc sa-mi alcatuiesc o schema de diversificare, si nu m-a lasat inima sa nu va intreb.
Raluca
lui
David Calin (28.11.2006)
luna a treia
bamboletta spune:
Mirona-
ce scumpa e Karina
si ce rade
super filmuletele
o sa fac si eu fitnnes cu Antonia![]()
Lavinia_p-
ne era dor de voi
deci si tu ai fost la intalnire dar ai plecat
,cu Lory nu am mai vb,poate o sa fie vreme frumoasa si ne vedem iar 
Bamboletta
de
Antonia-Gabriela(1 noiembrie 2006)
luna 1
luna 2
luna 3
luna 4
luna 5
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
Botez Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
crykett spune:
RALUMAT eu ii dau biscuiti 'petit beure' asa mi-a recumandat dr .
cristina
de
Antonio 20-11-2006 virsta
Andrei 31-08- 2004virsta POZE