Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (27)
Raspunsuri - Pagina 28
bebinuta spune:

Am scris un mesaj mai lung si l-am pierdut
Dandusa suntem alaturi de tine, plecarea lui Claudiu sigur este pentru o viata mai buna si sigur e spre binele vostru si al Crinutei. Tu esti puternica dupa cum se vede, si vei reusi impreuna cu Crinuta sa faceti timpul sa treaca repede, repede.

Miro ce bine ca Kara e ok cu soldul.
Panna sa speram ca ttul va fi bine si ca nu e chiar asa grav.
Dianocica Davidutu creste si cred ca incepe sa se contureze personalitatea, deaceea plange mai mult. Si Ada e mai plangacioasa acum.
Yagmur sanatate multa iti doresc.
Azisa ce face Denis? Ati fost la ortoped?
Aura ce fac fetitele?
Bebinuta
de
Ada(30 nov)
poze Ada
Ralumat spune:
A, tot eu- Panaa, dar de ce sa va internati? Pentru infectie urinara? Pai se trateaza acasa, cu antibiotic.....nu e asa?
Raluca
lui
David Calin (28.11.2006)
luna a treia
Ralumat spune:
Na ca am dat trimite inainte sa termin....oare de-aia nu i-o fi trecut lui David? Ca nu m-am internat????
Raluca
lui
David Calin (28.11.2006)
luna a treia
madaluta spune:
bai ,mirona..., e fantastic rasul karinei..ma innebuneste...e molipsitor...rad intruna.....

imi vine mie s-a mananc..da tie?
Madalina +
Darius Cristian ( 14.12.2006 )
poze Darius
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=54197687" target="_blank">Slideshow Darius,
Slideshow botez Darius,
SITE FULGULETI,
alexandra_25 spune:
Buna dragele mele....am sosit si eu...
Roxanica...
...

Vad ca cineva e tristuta.....Dandusica...stiu ca acum cuvintele nu au nici un rost ca numai tu stii ce e in sufletul tau...si eu am stat un an departe de Marius...si e greu...dar pe de alta parte e bine...lasa ca iti suntem noi alaturi...Si asta zic si eu mereu...trebuie sa ne ducem sa ne facem un rost in alte tari ca aici niciodata muncind cinstit nu vei avea indeajuns...
...si fii tare!
Dianocica..multumesc...
...pupam si noi mamica frumoasa si pe puiul ei!
Madaluta...cat de greu trebuie sa-ti fie...esti curajoasa....

Fetelor...eu vad ca povestiti de suculet si de piureruri de legume...eu nu stiu ce ma fac cu Mark..ca numai tata ii trebuie...i-am facut si eu suc de mar,de morcov,apoi combinate si nu vrea...mai nou sa vedeti cum strange din buze cand vede lingurita....asa ca nu stiu ce va papa cand nu va mai fi titi!
Lavinia_p....
Vad ca in toata tara sufla vantul...si la noi de 2 zile si nu putem iesi afara....nu de alta dar poate ma ia vantul si aterizez la Constanta....cine vrea vizite azi?....
...ca sa stiu..pana nu trece vantul!
Miro...super super tare....esti geniala...si daca-ti spun ca la fel fac si eu cu Mark...numai ca eu nu rezist atata....
...scumpe foc sunteti!
Asiza....
...
alexandra
de
Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.youngnutrition.net/member/tickers/61354/ticker1.png[/img]" target="_blank">varsta Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Un site cu cei mai frumosi fulguleti 
Mark la 3 luni
roxanica2006 spune:
Dianocica, "jap, jap" vorba ta! hai, fata frumoasa, ca au trecut minutele alocate plansului!!gataaaaa!Te-ai descarcat, hai sa mergem mai departe. fii atenta ca imediat plangi mai mult decat dmic!
Dandusule, stai ca am reusit sa te pacalesc si io-s fata onesta,asa ca-ti spun adevarul: Eu m-am inspirat din sfaturile tale, mai tii minte ca ne-ai povestit cum ti-a spus tie pediatra sa faci, eu am dat copy-paste si te-am facut sa cred ca-s ideile mele. hi, hi 
Eu stiu ca, cartoful se adauga ultimul in supica, primele legume sunt morcovi, patrunjel, pastranac, dovlecel si apoi restul. apoi mai stiu ca nu se amesteca suculetele, intai se da cateva zile suc de morcov sa se obisnuiasca cu gustul si mai ales sa vezi reactiile, apoi suc de mar, tot asa singurel, si abia cand le accepta pe amandoua le combini. Asta stiu eu... o fi bine, o fi rau , habar nu am.
Alexandra, pai la tine nici nu se pune inca problema diversificarii, tu stai bine cu lapticul, deci la 6 luni vei incepe. pana atunci ne nenorocim noi micutzii cu tot felul de incercari mai mult sau mai putin fericite si tu inveti de la noi!! Noi bem laptic praf, asa ca vrem, nu vrem, ar cam trebui sa incepem sa papam si niste cereale. vezi, daca n-ai trimis laptele ala imbuteliat!!
lavinia, baietelul tau e mai smecher, e motociclist!! Auzi la el, ca premierul!
Noi cu masina...
Miro, ce scumpa e Kara, rade exact ca tine, ce fain!!!
Ralumat, tare rau imi pare ca recidiveaza nenorocita aia de infectie. Am un baietel pe scara care a tot facut infectii urinare, au mers la Cj si i-au descoperit o malformatie uretrala, sau cum zici tu, dar nu au facut nimic, i-au spus mamicii ca pana la 1 an exista posibilitatea sa se rezolve de la sine problema. bineintels , sper din suflet sa nu fie cazul vostru, dar uite ca nu e atat de grav.
Am 4 luni !!! 
ROXANA
si
DAVID MIHAI (20.11.2006)
poze David Mihai
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">David si prietenii lui
dandusa spune:
quote:
Originally posted by roxanica2006
Eu stiu ca, cartoful se adauga ultimul in supica, primele legume sunt morcovi, patrunjel, pastranac, dovlecel si apoi restul. apoi mai stiu ca nu se amesteca suculetele, intai se da cateva zile suc de morcov sa se obisnuiasca cu gustul si mai ales sa vezi reactiile, apoi suc de mar, tot asa singurel, si abia cand le accepta pe amandoua le combini. Asta stiu eu... o fi bine, o fi rau , habar nu am.
...deci stii mai multe...,super...,are sens ce spui si am bagat la cap...
...,hotomana mica...
,zici ca dai copy paste...,hahahahVirsta
Crinuta, 1, 2, 3, 4 5Poze Dandusa
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea
a_deju spune:
alexandra, haide, am deschis geamurile la balcon laaaaarg, si asteptam :)) nu de alta, dar m-au abandonta toati fetili azi, cred ca li s-au urcat bomboanele de ieri la cap :))) kiddin', are lumea treaba, si mie imi arde de plimbari.. sa-mi fie rusine...
eu o sa ma chinui sa-mi trag singura marsupiu' pe mine, sper sa nu ma spanzur in el, ca tare complicata masinarie mai e... tre' sa ajung si eu in targ, sa fac niscaiva cumparaturi, ca deh, mi-a facut cadou soacra un meleon juma', si se cere spart :)))
va pupa fata, daca nu revin in timp util, trimiteti pro teveul sa ma caute, ca-s doua iesplicatii, ori m-a strans hamu' de jugulara, ori m-au retinut prin magazine, ca incercam sa cumpar pe datorie (ca un milion juma'... prea mult nu ajung :) )
Deea, mami de www.totsites.com/tot/ericneamtu" target="_blank">Eric (15.12.2006)
POZE
atat mai avem pana la 1 an
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=53997601" target="_blank">motanu' mic
site fulguleti
saftoiu_gina spune:
LA MULTI ANI sarbatoritilor de ieri pentru ca nu am avut timp sa scriu si celor de azi.Sa fie sanatosi si sa creasca mari.
Asiza si eu am cont pentru indemnizatie dar alocatia o primesc prin posta .Si in aprilie o sa primesc indemnizatia pentru ca vine cu 2 luni intarziere de cand ai depus dosarul.Sa vedem daca si alocatia o sa intre in cont de atunci sau vine tot prin posta.
----------------------------------------------------
GINA
printesei ANA-BEATRICE (13 dec 2006)
a_deju spune:
roxanica, am trimis mail, sa ma tragi de urechi daca nu primesti.. uneori imi face figuri yahoo-ul, de-aia zic, nu de alta, da' sa nu crezi ca-s neserioasa, sa-mi stric firma de fata de fata pe care mi-am facut-o aici (sper.. :))) ).
Deea, mami de www.totsites.com/tot/ericneamtu" target="_blank">Eric (15.12.2006)
POZE
atat mai avem pana la 1 an
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=53997601" target="_blank">motanu' mic
site fulguleti