Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (27)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

quote:
Originally posted by roxanica2006

Dandusa, asa imi place sa te aud, mai optimista, ca doar asa iti sta tie bine!Stiu ca ti se rupe sufletul, dar o sa vezi ca va trece timpul repede, incepe imediat diversificarea, si toata ziulica o sa fii ocupata, ba o supica, ba un piure. Mai mult, vine vara, toata ziua la maaaaaaaaare, soare, plaja, cu fetele. Unde mai pui gradinitza de vara!!! si gata. intr-o zi suna tati la usa!!! "Ufffffff,tati, ai si venit!!!??? Hai sa te imbratisez!

Am 4 luni !!!

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

poze David Mihai
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">David si prietenii lui

...esti o scumpa tare...,as musca putin din obrajor ,daca ai fi linga mine......,ai sa rizi,dar s-ar putea sa merg cu fetele la strand in Buc,pentru ca am sa merg sa stau cu mama ,pentru ce perioada ,nu stiu inca...,dar deocamdata merg acolo...Buba mare este ca Claudiu va lua laptopul si eu va trebui sa-mi bag net la Buc si sa-mi cumpar calc nou,ca fara voi nici ca pot sa stau...

VirstaCrinuta, 1, 2, 3, 4 5

Poze Dandusa
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraco spune:

Neata! sau ma rog...ziua buna...ca acus e 12.Baai dandusule cum sa fiu suparici...doar ca sunt cu cititul la pag 12....si prinsa cu treburi gramada...stiti voi pregatiri pt botez...care botez se apropie, respectiv 1 aprilie...a nu-i pacaleala e treaba cat se poate de serioasa...
Mai si am fost prin magazine sa-mi caut toale of,of si m-am trezit si eu la realitate...eu care ziceam ca deh, asa e cand esti mamica, putin mai plinuta oi avea eu o alura sexy...da de unjde imi venea sa nu intru in nimik...ma rog intru in masura 42,44bai si ce sexy sunt...nu va mai spun.Offfffffffsi dandusa a inceput sa ne organizeze cu abdomenele alea...citem si eu demult...si am facut 2 zile...dar daca n-ai mai zis nik...am zis si eu pas...Iubi rade de mine si zice ca am ramas cu portiile si cu poftele din perioada gravideniei...si mi-am dat seama ca are dreptate...si ce-i drept acum n-as mai prea avea motive...( de gurmand)...si vorbiti voi pe aici de cure de slabit...la astea chiar nu ma bag dar promit solemn ca voi face spor.M-am apucat de aerobic si tae bo pe calc.Iau dulcica in sufra cu mine, o pun in canapea,dau tare muzik si incep numaratoarea( am descarcat de pe niste hub-uri, super misto) .Rade fata de se prapadeste si chiuie...iuhuuuuu(de mine o rade?).Important este ca rezolv 2 lucruri deodata :distrez copilul si mai pun niste sunci la bataie...
Ea e tot o cumintica, acelasi program de masa si tzitzi si bibe...ma bucur ca n-a renuntat la tzitzi si cred ca nici nu va renunta singura,deci cu inainte cat o mai fi...
iar sunt pe langa ce discutati voi acus...va pupi

Miracocu Alessia-Elena(10.12.2006)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dianocica

... ma duc sa trag o portie de ca sa mi revin. daca aveam prin casa...asa ma infigeam acum...

...du-te si baga ,ca tare bine este dupa...,am bagat si eu si uite ce logoree am...
...daca eram linga tine,sa stii ca si eu ma infigeam...,una deaia subtire,asa de suparare...

Poze Dandusa
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by miraco

M-am apucat de aerobic si tae bo pe calc

...explain plizzzz,ce inseamna asta?,poate m apuc si eu...

...las' ca stiu eu ca nu-i chiar asa cu fata sexy...,stiu io'...,mai cauta ca sigur gasesti ceva super pentru botez...,n-ai cautat unde trebuie,spor la treaba pentru botez,sa nu uiti sa faci poze...

Poze Dandusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia-Ioana spune:

MADALUTA, multumesc frumos si voua la fel !!!

Flavia de Alexia-Ioana si Daria-Maria 23.11.2006

Pozicile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

Buna ziua,

Dandusa,tare rau imi pare si mie ca ramai singurica.Probabil lui Claudiu ii va fi si mai greu sa-si lase fetita si sa o reintalneasca cand va avea un an.Off..ai dreptate cu tara asta a noastra.Nu poti face nimica.Vroiam sa-ti spun ce ti-a spus si Mirona..filmeaza si pozeaza tot..tati va avea nevoie!
Si va avea nevoie sa te vada optimista si puternica ..ii va fi mai usor sa plece!
Pun si eu un umar la bataie pentru lacrimile tale .

Alexandra..si noi facem ca motocicleta.Sper sa-i treaca curand si sa inlocuiasca cu altceva ca isi uda bluzitele.Si mai usor cu geamurile alea.

La noi e ditai vantul .Stam in casa.

Bambo,Laura,-am fost atunic la intalnire,dar de bine ce am ajuns am si plecta..tot din cauza vantului,care ne-a zapacit pana acolo.Ce mai face LoryM?

"minunea mea"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Auras_v si Saryta, sa va traiasca printesele, sa fie sanatoase si sa creasca mari si frumoase!!!

Dandusa, m-am gandit eu ca vei merge sa stai cu mama ta in Bucuresti! ca plange ala micu'.....

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralumat spune:

Haideti ca v-am dovedit! Am reusit sa citesc in sfarsit tot!

Nu reusesc sa gasesc omuletii aia care fac temenele....deci IERTARE< IERTARE< IERTARE! Recunosc ca v-am citit si luni si marti, dar nu am reusit sa ajung la zi....dupa cum zicea Ruxandra, am fost tare racita....si din stiva de servetele abia mi se vedea nasul cel rosu.....ca sa nu mai vorbesc de durerile cumplite de cap, tacanitul tastelor mi se pare ucigator.

Sa incep cu bucuria: uraaaaaaa, vine si la mine Dandusa! Aici vine iar omuletul ala cu temenele! Iarta-ma ca ma bucur de tristetea ta, dar tot raul e spre bine...gandeste-te ca va trebuie banii aia si ca vei face si tu economii la parinti, asa veti fi mai aproape de casuta voastra proprie! Eu ma bucur tare ca veniti- facem drumuri lungi, dam fuga cu caruturile in IOR, la fete, stam in parc langa lac la Lia Manoliu, acolo sunt multi bebei de 5-6 luni, de la care bagam la capsor..... sa vezi ce repede trece timpul! Si cand te streseaza ai tai, iei repede carutul si vii la mine- ca eu si-asa sunt singurica toata ziua!

Apoi cu mesajul pe care il astepta Roxanica. Draga mea, tare as fi vrut sa fie cum zici tu.....din pacate, rezultatul obtinut ieri la urocultura e pozitiv: in continuare infectie urinara cu E-Coli peste 100.000. Azi am repetat urocultura la un alt laborator si l-am programat pe David la o ecografie luni, la prof. Ulmeanu. Programare care m-a stresat toata noaptea, ca dupa ce mi-a zis pediatra sa merg la el am cautat pe net si am gasit ca e director la Alexandrescu si are doar 2 ore pe saptamana la Medsana. Eram convinsa ca voi gasi liber peste cine stie cate luni....dar uite ca spre norocul nostru nu a fost asa. Pe de o parte sunt pleostita ca mi-e frica de un posibil reflux uretral, sau cam asa ceva....pe de alta parte sunt multumita ca i-am identificat infectia asta la timp si nu l-am lasat cu ea in corp. Chiar daca asta inseamna din nou antibiotice......

In rest, noi suntem "caldut". Acum am o groaza de probleme: daca nu putem face vaccinul sapt viitoare? Are sens sa incep diversificarea sau il mai las sa ne mai linistim? Si tot asa.....iertati-ma ca nu va iau pe rand "la raspuns".....azi am fost cam dragaloasa si l-am cam alintat- tot cu el in brate. Poate ca are influenta si vremea asta pacatoasa.....oricum, va pup pe toate!

Raluca lui David Calin (28.11.2006)
luna a treia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Tae Bo ???

ce pacat ca le-am sters de pe calc - era distractia mea preferata inainte de a ramane insarcinata. Pusesem 9 kg dupa atatea tratamente - asa ca la dieta plus imbracata in pantalonii minune pentru slabit si in fata calc-ului bagam Tae Bo.

Tre sa mi le descarc iar - ca e jale si la mine. Si nu mai am mult pana la botez.

Pana atunci bag www.dropshots.com/Mirona1" target="_blank">un fel de fitness - bun si pentru fii-mea si pentru mine.

Se pune?

parca si Roxana incepuse o dieta si Dandusa era cu exercitiile - acum si miraco - mama ce de arbitrii pe aici.

Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III,IV,V, - filmuletze Karina www.dropshots.com/new.php?userid=121067&cdate=20061201&cimg=0" target="_blank">1,www.dropshots.com/Mirona1" target="_blank">2
am o nepotica talentata si o burtica in amintire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralumat spune:

A, vroiam sa vorbesc si de marsupiu- Dianocica, v-ati luat altul? Al meu e super de super- nu ma doare absolut nimic cand ies cu copilul, ba mai mult, pot sa-l pun si la orizontala, si asa doarme mai bine......dar acum mi-a picat fisa: cred ca e important si ca sunt ditamai animalu- normal ca nu simt cele 7 kg, cat o avea micutul.....oricum, daca vrei amanunte, cauta-ma sa-ti dau linkul- ca e luat de la un magazin de-asta de pe net. Sau poate se mai potoleste vremea asta si bagam o intalnire in HErastrau- si-l aduc la probat.

Raluca lui David Calin (28.11.2006)
luna a treia

Mergi la inceput