Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (27)
Raspunsuri - Pagina 26
madaluta spune:
Dandusa:Cred k te inteleg foarte bine prin ce treci...Pana acum 3 zile traiam si eu suferinta pe care o traiesti tu acum...ba chiar mai mare cred....Cip trebuia sa plece pt 6 luni in Irak...iti dai sema ce era in sufletul meu...Imi era foarte greu sa ma gandesc k 6 luni nu il voi mai vedea , dar si mai greu imi era sa ma gandesc la ceea ce i se poate intampla acolo... De renuntat nu putea sa mai renunte pt k o facuse anul trecut ( cand colegii lui au plecat in afganistan ( unde unul a murit si 6 au fost grav raniti)iar eu eram in operatii si tratamente pt bb-deci a avut motiv intemeiat sa renunte.Acum nu mai putea da inapoi....armata e armata..Dar D-zeu a facut totusi sa impiedice si aceasta plecare. Vineri au primit instiintare k se retrag americanii din Basra si nu mai este nevoie nici de romani acolo.Cand m-a sunat vineri sa-mi spuna...am inceput sa tip..sa plang..sa rad ...de fericire...Stiu k bucuria e doar pentru anul asta , k de plecat tot va mai pleca....dar macar poate se vor mai linisti lucurile.....A mai fost si in Kosovo si in Bosnia dar nu era pericolul asa de mare....
Ti-am scris toate astea k sa te cosolez si sa iti spun k se poate si mai rau ....Macar Claudiu pleca pentru ca asa ati hotarat voi, pleaca undeva unde nu sunt asa mari pericole si pe un salariu negociat....La noi.....nimic din toate astea...
uite de la mine niste

Sa stii k nu am trucat poza, dar e de la departare facuta si spatuiul dintre voi s-a micsorat si pare k va pupati.
Madalina +
Darius Cristian ( 14.12.2006 )
poze Darius
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=54197687" target="_blank">Slideshow Darius,
Slideshow botez Darius,
SITE FULGULETI,
bamboletta spune:
Neata
Antonia se joaca in patut si eu top aici![]()
Dandusa-si sotul trebuia sa plece pt 1 an in anglia
dar a renuntat
spre bucuria mea
,stiu ca este f greu si noi am stat despartiti,o sa vezi ca nu o sa fie asa greu ne ai pe noi
si pe Crinuta

Aelita-
Shirley Temple zici ![]()
multi
pt Sofia si pt tine
fug sa spal 
si azi bate vantul la Iasi 
Bamboletta
de
Antonia-Gabriela(1 noiembrie 2006)
luna 1
luna 2
luna 3
luna 4
luna 5
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
Botez Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
Mirona spune:
Doamne Madalutza ca iar ma faci sa plang cu mesajele tale.
si ma bucur mult ca ati scapat - chiar daca e doar pentru un an. Tinem pumnii pentru la anu - sa nu fie zona periculoasa.
Dandusa mami - ca bine zicea Dianocica - sa nu te mai vedem trista pana la finele lui martie - apoi ... cat vrei tu te poti plange - noi avem umerii lati si puternici si te vom sustine. Stiu ca e mult 9-10 luni - eu plangeam si la numai 3 luni desprtire ... dar stiu ce inseamna si te sustin cu mult drag. Profita de timpul impreuna ... si te mai rog ceva - sa-i faci Crinutzei poze/filmuletze cat mai multe cat o sa fie Claudiu plecat - pentru ca in aceasta perioada creste atat de mult si atat de repede ... si sunt atat de multe faze pe care o sa le piarda ... incat amintirile inregistrate o sa va produca numai placere vizionandu-le. O sa te intreb zilnic cate poze i-ai facut azi.
si nu dispera - vei trece si peste asta ca doar esti o femeie puternica. ![]()
Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III,IV,V, - filmuletze Karina www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061127&ctime=132700" target="_blank">1,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061201&ctime=005102" target="_blank">2,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061204&ctime=132558" target="_blank">3,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070120&ctime=122902" target="_blank">4,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070121&ctime=010305" target="_blank">5,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070122&ctime=123722" target="_blank">6,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070213&ctime=123710" target="_blank">7,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070312&ctime=071228" target="_blank">8,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070313&ctime=123239" target="_blank">9,
am o nepotica talentata, o burtica in amintire, si o BB-lina zbenguita
Raluca_u spune:
neata fetelor
OFFF Dana ce rau imi pare ca vei ramane singurica. trebuie sa fii tare sa nu te simta Crinuta ca esti suparata. Noi vom fi alaturi de voi si va vom sustine si vom face lunile sa treaca mai repede.
Raluca cu
www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea 12 nov 2006
poze Adina
botez Adina
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=55417098" target="_blank">slide Adina
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">cei mai frumosi fulguleti 

Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.
roxanica2006 spune:
Buna dimineatzaa!!!
Stii la ce ma gandeam, Dandusa, sa chemi pe cineva, mama, sora, prietena, prieten
sa mai stea cu tine, nu permanent, pentru ca banuiesc ca ti-ar invada prea mult intimitatea, dar asa ocazional, o noapte, doua, stiu eu... te mai ajuta si cu Crinuta.
mey, desteapta fata dianocica asta, bine te sfatuia: pana merge Claudiu sa fii vesela, sa te bucuri de fiecare secunda petrecuta impreuna, pe urma mai vedem noi. stiu ca ti-e tare greu...
Carla, cum mai merge cu diversificarea? Printesa draga mai plange sau e cuminte foc?
Ruxandra, tu ii dai deja supica de legume conului, nu? Si cum i-o servesti? Inainte de masa de lapte?Intre mese? Ce cantitate? Piure sau zeama chioara? Te-am ametzit???
bambo, tu ai trecut la pasul urmator sau tot la cereale popositi??
A_deju, parca si tu ai inceput cu suculetzele, cum merge treaba, ii plac lui Eric sau prefera lapticul ca un veritabil motanel ce este sau care este??
Hai fetelor aruncati dupa mine cu cate o informatie, doua, despre diversificare, ca am facut 4 luni si , desi am citit pana am ametzit, ma apuca panica!!!
Cam asa m-am gandit eu, vreau sa urmez urmatoarea strategie:
1. incepem cu cereale (inca nu stiu daca simple, faina de orez, sau combinat cu celebra topioca, mar sau alte nebuneli)
2. supica de legume (cateva zile zeama chioara, apoi tot crestem consistenta, pana la piure, morcovi si putin pastarnac, patrunjel). Habar nu am cate zile tre' sa dau zeama chioara, ce cantitate, cu linguritza, cu biberonul???
3. abia apoi suculetze de morcov si mar.
Am hotarat sa incep cu supitza pentru ca am tot citit si am vazut si la voi ca sucurile de fructe, legume, crude pot face sa revina durerile de burtca si sincer... nu mai am chef de colici, ma menajez, o sa ziceti: egoista mamica!
Am 4 luni !!! 
ROXANA
si
DAVID MIHAI (20.11.2006)
poze David Mihai
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">David si prietenii lui
ingeras26a spune:
quote:
Originally posted by panaaquote:
Originally posted by miki04
.....nu mai pot trebuia sa intru sa va povestesc, vorbeam cu sotul meu ca au intrebat fetele daca mai sunt bebei cu par(pufulet) in anumite zone si i-am povestit ca si Cristi al nostru are , el nu credea asa ca am dezbracat una bucata copil si am aratat dovada.... buuun.
In timpul asta Adi (baietelul cel mare) a fost la baie sa inspecteze si el zona si se intoarce in camera si imi zice " mami am si eu ceva la putulica...eu ceeeeeee?" ma speriasem am crezut ca a patit copilul ceva si cand colo el foarte mandru de comoara lui "par ca si bebeii din calculator si cum are fratiorul meu".....eu nu mai pot ma doare burta de cat am ras.....
MihaelaStefan Cristian 17.12.2006 si Adita 31.07.2000
slide Stefan
poze
atat mai avem pana la 1 an
ce sa mai zic de sotul meu, cand i-am descoperit flocishorii anei a intrebat ffff mirat: o fi de la faptul ca o sterg cu servetele?, dupa care mi a zis foarte serios: daca continua sa i creasca, eu nu o mai schimb......
Mirela![]()
Ana Mihaela 20.11.2006
poze ana mihaela
varsta anei
nu am cuvinte!!! sunteti dementiale!
Pupicei, Ingeras
de 
Maya Maria (16.12.2006)slideshow Maya
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site fulguleti
dandusa spune:
Asa este ...,asa cum spuneti..."va am pe voi" si tare bine imi este...,ma simt foarte bine ca pot vorbi cu voi la orice ora...din zi si din noapte...,va iubesc pe toate,dar absolut pe toate...
Va multumesc pentru gindurile bune ,va multumesc pentru povestile voastre impartasite...,va multumesc ca existati
,sinteti minunate
...in alta ordine de idei,Crinuta mea este bine,sanatoasa...,maninca aceeiasi masa de cereale cu lapte (60 ml),zilnic,nu vrea sub nici o forma biberonul si mi-am propus sa nu mai incerc deloc...,maninca foarte bine cu lingurita...si papa si titza,laptele meu,dupa cum va spuneam acum citeva zile,produce mai mult,pentru ca ud tampoanele,ceea ce mi se pare extraordinar...
...de curind am descoperit unghiera...,o aveam ,dar mi se parea foarte mica si nefolositoare,dar incercind sa-i tai unghiile cind era treaza...,m-am gindit ca unghiera ar fi mai usor de manevrat si asa si este...,i le tai cind este treaza si muuult mai usor...,incercati si voi...
...nu mai vrea sa stea la orizontala decit foarte putin...,pina acum ,era obisnuita sa stea in scoica sau pe paturica de joaca...,de acum nu mai vrea decit in sus...,ii aranjez scaunul ,astfel incit sa vada bine peretii si toate de prin casa...,dar degeaba...,sta 5 min si-apoi se incovoaie toata de-mi da impresia ca iese din cureluse...
...ieri am fost tare mindra de ea...,de nervi ,probabil m-a apucat o harnicie...,iesita din comun...
,am facut curat peste tot,prin toate lucrusoarele,sertarasele,coltisoarele,dulapioarele...,de ziceai ca am inebunit
,m-am culcat la 5 dimineata...,dar seara cind m-a apucat pe mine harnicia...,ea statea singurica ,fara sa protesteze...,cu ale ei jucarii ...,nu zicea nici pis,m-a lasat sa-mi fac treaba...
,copil cuminte ce este ea...,citeodata...![]()
Virsta
Crinuta, 1, 2, 3, 4 5
Poze Dandusa
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea
roxanica2006 spune:
Dandusa, asa imi place sa te aud, mai optimista, ca doar asa iti sta tie bine!Stiu ca ti se rupe sufletul, dar o sa vezi ca va trece timpul repede, incepe imediat diversificarea, si toata ziulica o sa fii ocupata, ba o supica, ba un piure. Mai mult, vine vara, toata ziua la maaaaaaaaare, soare, plaja, cu fetele. Unde mai pui gradinitza de vara!!! si gata. intr-o zi suna tati la usa!!! "Ufffffff,tati, ai si venit!!!??? Hai sa te imbratisez!
Am 4 luni !!! 
ROXANA
si
DAVID MIHAI (20.11.2006)
poze David Mihai
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">David si prietenii lui
dandusa spune:
quote:
Originally posted by roxanica2006
Asa m-am gandit si eu, vreau sa urmez aceeiasi strategie ca a ta...![]()
1. incepem cu cereale (inca nu stiu daca simple, faina de orez, sau combinat cu celebra topioca, mar sau alte nebuneli)
2. supica de legume (cateva zile zeama chioara, apoi tot crestem consistenta, pana la piure, morcovi si putin pastarnac, patrunjel). Habar nu am cate zile tre' sa dau zeama chioara, ce cantitate, cu linguritza, cu biberonul???
3. abia apoi suculetze de morcov si mar.
Am hotarat sa incep cu supitza pentru ca am tot citit si am vazut si la voi ca sucurile de fructe, legume, crude pot face sa revina durerile de burtca si sincer... nu mai am chef de colici, ma menajez, o sa ziceti: egoista mamica!
ROXANICA,
1.sa stii ca si eu as urma aceeiasi strategie ca a ta...,din cite stiu eu David nu este grasut,deci tot cu cereale as incepe...,dar cu cele simple,ex.,cereale de orez,pentru ca este mai bine sa incepi cu o singura cereala ,dupa care schimbi(cind exact ,nu stiu...,dar aflam)...
2.apoi tot cu supa voi continua si eu...,zeama chioara la inceput asa cum spui si tu...,vreo 4-5 zile,apoi supa crema, pasez cite o leguma pe rind,pentru ca sa-mi fac si eu idee ce ii place si ce nu...,daca le amestec pe toate din prima...,nu o sa stiu ce nu-i cnvine...,deci procesul asta ar trebui sa dureze tot cam 4-5 zile...,deci azi ii pasez morcovul,miine pasez morcov si cartof,poimiine morcov,cartof si pastirnac...,daca se strimba si refuza ceva...,scot acel ceva pentru citeva zile si apoi incerc iar...Eu am sa-i dau cu lingurita si zeama chiora,pentru ca nu vrea bibe,dar daca voi mincati cu bibe poti sa-i dai asa...,la supa crema,eu zic sa-i dai cu lingurita ca sa se obisnuiasca si el cu noul instrument
3.apoi cu sucurile...si eu la fel am sa fac...,incep cu suc de morcov,in prima zi o lingurita si apoi cresc ...,a doua zi bag si mar o lingurita ,deci a doua zi vom avea o lingurita de mar,doua de morcov...,a treia zi doua lingurite de mar,trei de morcov si tot asa...
Uite cum va arata meniul din momentul in care am bagat si sucul de mere...
cereale ,supa crema cu toate legumele pasate,suc de morcov si suc de mere,plus lapte ...,orele la care trebuiesc administrate nu le stiu...,dar banuiesc ca sucurile i le voi da dimineata intre mese...,supa crema la prinz iar cerealele seara ...,la un moment dat supa crema va inlocui o masa ,cea de prinz...,dar pina acolo mai este...,pina atunci trebuie sa dam bebelusilor o cantitate normala din aceste suplimente, ca sa mai pape si bibe ,respectiv titza...
Asta as face eu...,fetele cu experienta ,indrumati-ne ,daca am gresit pe undeva...

Virsta
Crinuta, 1, 2, 3, 4 5Poze Dandusa
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea
dianocica spune:

de cand l am plimbat o orajumate in marsupiu nu mai pot sa l tin in brate ca am niste dureri de spate infioratoare. asa ca...avem lupte....de abia a adormit in carucior, mancat 5min la 1-2 ore...
cate o zi din asta ma termina, imi mananca toata energia... ma duc sa trag o portie de
ca sa mi revin. daca aveam
prin casa...asa ma infigeam acum...noroc ca am aruncat ispita...cand m-oi intoarce cu biciul sa stiti ca mi am revenit...![]()
_
diana si david din 03.12.06