Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (27)
Raspunsuri - Pagina 25
aelita spune:
nu am mai intrat de multisor..
citesc vreo 2-3 capitole in urma...
kokorina,cum mai stati cu raceala??
ziceai ca ti se strica cocul..eu azi am iesit nepieptanata,cu aprul strans cum s-a gasit,in pantalonii de trening,am tras geaca...Plangea fii-mea si zic o scot nitel,iam tras o salopeta groasa peste pijamale hahaa noi de obicei ne imbracam elegant,draga,in rochite cu fundite,dar azi nu a mai fost chip,era urlatoarea mare.Noroc ca eu ies in fatza blocului,am un parc ,si chia rnua fost NIMENI,nu m-a vazut nimeni ,nu era nici tipenie,nu stiu ce o face lumea !eu si copacii.
mormelvio,felicitari ca estimamica in mod legal !!!!
sa va traiasca Alin!
domane,Cristina,ce vad!!!!!!ma ia cu tremurat!! chiar ma gandeam la tine ce faci...si ia uite prin ce ai trecut!!cum,mai,asa ceva?Si eu care credeam ca la Londra nu se intampla asa ceva,ca de-aia nu sunt usi blindate...Si cum asa te-au taiat???doamne..nu pot sa cred !!!!!!! Eu am panica de asa ceva!!of,doamne,bine ca nu vi s-a intamplat mai rau,voua si fetitelor!nu stiu cum ai iesit de acolo intreaga,dupa ce ai vazut cutitul la gatul sotului...Dar cicatricile la picior cum sunt? Sotul cum a trecut peste? fetele dormeau?cel putin Iasmina e marisoara ...
veronici te pup pt taria pe care ai avut-o de a merge cu Rares la cimitir...imi imaginez ce a fost in sufletul tau...
dolores imi pare tare rau...Condoleante..Ce s-a intamplat?Cum asa doua persoane??
Cu tristete vad ca lucrurile s-au inrautatit si ca estimai suparata ca niciodata...Sunt totusi atatea fete aici care te-au rugat sa ramai...Daca ele nu iti sunt de ajuns si asa ai decis....imipare tare rau...Gandeste-te ca e o perioada buna ,alta proasta pt fiecare,ca pe undeva e o neintelegere...aminteste-ti cat de sustinuta ai fost cand erai in spital,inainte sa se nasca David.Nu se poate sa se fischimbatsi sa fie fetele importiva ta sau sa te ignore dupa ce erau atat de aproape de tine.
bamboletto cum sa nu fii acum frumoasa daca de mica ai fost SUPERBA?parca erai Shirley Temple.
roxanica
Sofia e bine,multumesc.a luat saptamana trecuta 275g (cu completare).
dandusa a luat Crinuta in greutate?
as scrie fiecareia in parte,ca de obicei,dar sunt cu urlatoarea in brate si fug sa ii facem baie ...
va pup,aveti grija de voi!
S.
roxanica2006 spune:
Alexandraaa, deci asaa, tu ne povestesti numai despre partea cu geamurile, cu spagatu', da' despre sufletzel nimic, nimic! deci bine a inteles Bambo, intuitia feminina!
ROXANA
si
DAVID MIHAI (20.11.2006)
poze David Mihai
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">David si prietenii lui
roxanica2006 spune:
Ce prompt mi-ai raspuns, [b]Aelita[//b]!!! Eu te strigam aici si tu tocmai ne scriai. Foarte bine ca a luat Sophia in greutate! Dar totusi nu inteleg, daca ai atat de mult lapte, cum de nu creste numai cu lapticul tau, de ce trebuie si completare?Ca doar tu ne tot explicai si inainte de a se naste fulguletzii ca laptele de mami e cel mai bun pentru bebe.Oricum bine ca isi ia si doza de laptic de la tine! 
ROXANA
si
DAVID MIHAI (20.11.2006)
poze David Mihai
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">David si prietenii lui
dandusa spune:
...offffff fetelor...,daca n-ati fi voi...,as boci intr-una...,da' asa...,mai rid la un mesaj de-al lui A deju,sau ma concentrez sa-i mai raspund Aeltei...si mai uit putin...,simt ca mooooor,mi se rupe sufletul in mine...,dar trebuie sa o facem si pe asta ,ca doar noi am vrut...,asta este...,contractul este de 10 luni...,daca are noroc s-ar putea sa stea 9 luni...,dar daca pleca mai devreme nu pleaca in termeni buni si in general este bine sa pleci in termeni buni,ca nu se stie nciodata viata asta ce-ti rezerva si trebuie sa te intorci la ei...in Martie 2006,am venit acasa insarcinata si fericita ca de acum nu vom mai pleca peste mari si tari si mai mult..., nu vom mai sta departe unul de celalalt niciodata...,am venit cu planuri mari si intr-un an de zile...,s-a dus totul...,am incercat cit am putut sa facem si noi ceva...dar din pacate tara asta ...,pe care nu o mai suport...,nu te lasa sa supravietuiesti decent...si uite asa trebuie sa mai plece ...iar...,nu-i nimic o sa-mi treaca la un moment dat...,o sa-mi revin ,pentru ca trebuie...,dar pina acolo...,va trebui sa trec prin starea asta...,pentru ca altfel nu am cum...
...o sa fie bine,stiu sigur,ca o sa fie bine...,asta-i viata...
Virsta
Crinuta, 1, 2, 3, 4 5
Poze Dandusa
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea
marinelaf spune:
Buna dimineata mamici
ici multi, multi fetelor care s-au gindit si la noi.
Kokorina sanatate voua si harbujeilor.Sper sa va faceti bine cit mai repede.
Miro pe cind ma pregateam sa scriu ca va tinem pumnii si noi , vad ca deja ati si scapat de emotii si Kara e bine si cuminte.
Aka la noi a venit pediatra la 1 luna, la 2 luni am fost la vaccin iar la 3 luni cred ca vom merge la control ca a fost Rares racit si nu sint multumita cum s-a vindecat parca se mai aude un zgomot la el in piept citeodata cind respira.(altfel nu mai mergem pina la vaccinul de la 4 luni).
Panaa sper sa nu fie ceva grav sa puteti face vaccinul joi. Va tin pumnii.
Yagmur imi pare tare rau sa aud ca nu te simti bine.
Ce bine ca Luca e cuminte si te intelege.
Marani Esti o norocoasa cu un asa sot.
Danutz puneam poze de la botez daca le si salva cineva,ca cine a facut pozele cica le-a pierdut (era fotograf de ocazie). Asa ca va trebui sa iau eu aparatul asta antic care il avem, sa cumpar un film si sa fac niste poze la copii ca nu se mai poate.
Dandusa iti va fi greu sa stai 10 luni fara Claudiu si ii va fi dor si Crinutei de tati dar o sa treceti voi si peste asta. Sint convinsa ca vor fi multe fete de pe forum care vor incerca sa te faca sa mai uiti putin de suparare.

si noapte buna mamici si puiuti.
bebyta spune:
Buna dimineata mamici de
!
Vad ca o parte dintre voi santeti usor nemultumite de dezvoltarea copiilor vostri si eu eram la fel pina acum 2 luni cand MATEI nu lua in greutate si nu stiam ce se-ntampla....desi schimbasem formula de lapte si faceam tot ce ne spunea medicul .Asa am hotarat cu sotul sa plecam intr-o tara cu soare si caldura si am plecat de la 5grade in tara la 40 de grade cu frica si emotii pentru MATEI desi medicii ne asigurase ca nu se poate intampla nimic din cauza schimbarii temperaturii de la - la +,Asa am ajuns ca puiul meu sa creasca in 2 luni fantastic de nu puteam crede si pediatru de aici s-a mirat ce mult conteaza clima pentru dezvoltarea copiilor.
PENTRU TOATE MAMICILE INCERCATI SA VA DUCETI PUII LA MARE NU-I AFECTEAZA CU NIMIC DIN CONTRA VOR CRESTE MAI FRUMOSI SI MAI SANATOSI !!!
Am uitat sa specific ca aici mi s-a interzis sa-i mai administrez VIGANTOL deoarece soarele fixeaza foarte bine vit D si nu e nevoie.Sper sa nu va fi deranjat mesajul meu .
Doresc tuturor o zi frumoasa cu mult soare ,relax si plimbare!
ruxandra_sb spune:
Roxana_c, multam de raspuns. Eu mai incerc o leaca cu lingurizta si apoi trec la biberon cu tetina cu gaura mare. Si Matei a baut o vreme supa-piuree la biberon si a trecut apoi la linguritza.
Alexandra, off, off. ai grija! 
Mirona, ma bucur tare ca sunteti in regula.
Aka, si pe noi ne vede pediatra in fiecare luna. Mi se pare ff important ca in primul an sa fie supravegheat cu atentie.. multe mici probleme care raman nerezolvate pot deveni mari si uracioase probleme.
Anateo, atunci distractie placuta si vezi sa nu-l obosesti pe sot mai mult decat job-ul. ![]()
quote:
originaly posted by a_deju
daaaa, s-a lasat cu poze artistice.... si asta e doar putin din geniul creator al dandusei, ea vroia sa ma tavalesc prin iarba, sa ma urc prin copaci, io nu si nu, asa ca ne-am limitat doar la luat copaci in brate :))

Madaluta eu la Matei am inceput cu cereale din tapioca, erau de la Nutricare parca.. da acu n-am mai vazut pe piata. Da-i copilului linistita orez sau porumb.. nu se-ntampla nimic.
Panaa, stai sa vezi intai rezultatul... si nici eu n-am inteles de ce tb sa va interneze pt o infectie urinara.
Miki,

Dandusa.. eu cand zicei de venit la capitala (vorba Roxanicai) credeam ca-i vorba sa veniti toti 3. Off, 10 luni e o carutza de vreme... dar o sa rasbesti tu! Sunt convinsa.
Roxanica, am vb ieri cu Ralumat. E cam racita.
Hai, Raluca sa te faci repede bine si ne spui ca rezultatul uroculturei e negativ. Da?! 
Aelita, ne bucuram ca Sofia a crescut asa de bine.
Subscriu la cele spuse de Bebyta. Mey, Matei a stat cu saptamanile la munte, munte. Dar niciodata rezultatul n-a fost atat de spectaculos ca in alea 2-3 saptamani cand ajungea la mare. Mey, le hapaia atunci.. ca ziceai ca vrea sa ne aduca la sapa de lemn. In o luna de stat la mare mi-a luat 1 kg, ceea ce-i enorm pt un copil de 3-4 ani.
4 luni
Are mama doi flacai.. Matei (5) si
Grigore Ajuta-i pe bb nedoriti sa traiasca. Cu o simpla semnatura le poti salva viata!
ruxandra_sb spune:
Eu vorbesc singura ???? ![]()
Unde-i schimbul garzii de dimineata??

Donia, Chris.. cu-cu!!
Are mama doi flacai.. Matei (5) si
Grigore
Ajuta-i pe bb nedoriti sa traiasca. Cu o simpla semnatura le poti salva viata!
dianocica spune:
gagici pupandu-se!!! pana si sexosu' a tresarit cand a auzit...
a deju si dandusa uite asa marim tariful pt spatiul de reclama...![]()
alexandra un
marre pt mark. mare figura...si tu ai o voce suuuper
panaasper sa fie doar o sperietura, va tin pumnii
marani ptiu ce barbat!!!sa ti traiasca...din asa o mama...?..uite ce minunatie de barbat ti ai tras...![]()
dandusa of, acum am vazut, asa ca sar direct la tine...of, nu stiu ce as putea sa ti spun sa nu mai fie asa rau. dar gandeste te ca in zilele astea cat e aici nu ai voie sa fi nici suparata nici deprimata. tre sa fi vesela, sa te bucuri de fiecare moment, chiar daca el nu e langa tine ci la la munci...deci pana pleaca sa nu aud nimic! dupa, ai voie sa te deprimi si vii la noi si facem sazatoare ceva si te scoatem noi la liman....dar cat nu e clkaudiu plecat trebuie sa vad numai un zambet, da?
revin sa va spun si de noi
_
diana si david din 03.12.06
dianocica spune:
acum cu vesti despre noi: ieri toata ziua a facut kk. m a disperat. cum adormea-se trezea de kk. la 5 dimineata-kk.la7-kk.si tot asa...
bine ca l a scos, ca de vreo 3 zile facea cate un strop. hai ca v am explicat f plastic...asa...acum iar m a dovedit...doarme pe mine....cred ca ma ajunge oboseala, dimineata nu mai am deloc rabdare ... si nici seara...tre sa vad cum fac, nici pe la voi nu mai intru seara....si tot nu recuperez...si mi lipsesc tare pauzele de fumat, ca atunci simteam si eu ca ma relaxxez... iar azi am avut un scandal....nu in scoica! am zis nu in scoica!MA MAMA...ia ma n brate...nuuuuu, nuuu ma lasaaaa, nuuu, ng ngng...
_
diana si david din 03.12.06