Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (27)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

quote:
Originally posted by roxanica2006

A_deju, acum nu te cert ca-i ziulica ta, dar am vazut poza in care-i sarutai talpitzele motanului Eric!! Fataaaaaaa, tu n-ai citit instructiunile alea pe care nu le-a trimis Madalutza, cu ce zic babele??? Acolo scria clar ca daca-l pupi pe motan in talpi va fi afemeiat!!Asta vrei, sa-ti aduca vreo trei nurori???

...pina acum vreo 5 minute ma luase o stare foarte naspa...,dar de cum am apucat sa citesc ce-ati mai scris...,rid de ma prapadesc...

VirstaCrinuta, 1, 2, 3, 4 5

Poze Dandusa
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Terminat baita....i-am dat papica si pana m-am invartit eu a adormit...si am iesit tiptil din camera sa vin la voi!
Pupicesc fetele....Dandusa,Roxanica,Bambo,Roxana_c,Yagmur..
Fetele din Constanta...au inflorit copacii la voi??????.....super...ma da ce dragoste mare e acolo....Dandusa a vazut sotiorul tau poza in care te pupi cu a_deju...?...
Vad ca lipseste ceva din poze....bebeii...ce ati facut cu ei?
Frumoase foc sunteti....!
Roxanica..pai cred ca de aia am si cazut...ca aseara mi-am pierdut toata energia....hi..hi.....
Miro...mi-a si trecut...de la pupaturi.........si ma bucur tare mult ca , Kara e ok...asa sa fie si in continuare!
Mai fetelor...uite aici imi incarc eu bateriile....imi creati o buna dispozitie....va pupicesc pe toate!
Noapte Buna

alexandra de Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.youngnutrition.net/member/tickers/61354/ticker1.png[/img]" target="_blank">varsta Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Un site cu cei mai frumosi fulguleti
Mark la 3 luni

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alexandra_25

...ma da ce dragoste mare e acolo....Dandusa a vazut sotiorul tau poza in care te pupi cu a_deju...?...
Vad ca lipseste ceva din poze....bebeii...ce ati facut cu ei?

...nu stiu de ce se vede asa...,cred ca a lucrat-o Madaluta,noi de fapt ne-am facut ca ne-am pupat ,dar in poza se vede altceva...,ne-ati prins...,ce sa mai...
...se vede Darius si Eric in poze...,dar ,noi,caprele sintem peste tot...,pai se poate fara...,la un moment dat plingea saracutul Darius...,da' noi eram prea ocupate sa ne pozam...,mame denaturate ...

Poze Dandusa
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea

Mergi la inceput

...eu sint tare suparata...,doar ce am aflat ca pleaca Claudiu pentru 10 luni de zile!!!...,simt ca mor de greu ce-mi este...,nu mai pot...,m-a luat asa o stare naspa...,cel mai groaznic este ca pleaca pe 31 Martie...,parca n-am timp sa fac nimic...,parca este miine...,simt ca inebunesc... si cel mai groaznic este ca stiu cum este...,sper doar ca de data asta sa-mi fie muuuuult mai usor...,ca o am pe Crinutza...,altfel ...nu cred ca rezistam mai mult de o luna,departe unul de celalalt...

RALUMAT,
se pare ca in curind ne vom plimba in Lia Manoliu...

Poze Dandusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

quote:
Originally posted by panaa

quote:
Originally posted by miki04

.....nu mai pot trebuia sa intru sa va povestesc, vorbeam cu sotul meu ca au intrebat fetele daca mai sunt bebei cu par(pufulet) in anumite zone si i-am povestit ca si Cristi al nostru are , el nu credea asa ca am dezbracat una bucata copil si am aratat dovada.... buuun.
In timpul asta Adi (baietelul cel mare) a fost la baie sa inspecteze si el zona si se intoarce in camera si imi zice " mami am si eu ceva la putulica...eu ceeeeeee?" ma speriasem am crezut ca a patit copilul ceva si cand colo el foarte mandru de comoara lui "par ca si bebeii din calculator si cum are fratiorul meu".....eu nu mai pot ma doare burta de cat am ras.....

Mihaela Stefan Cristian 17.12.2006 si Adita 31.07.2000
slide Stefan
poze
atat mai avem pana la 1 an

ce sa mai zic de sotul meu, cand i-am descoperit flocishorii anei a intrebat ffff mirat: o fi de la faptul ca o sterg cu servetele?, dupa care mi a zis foarte serios: daca continua sa i creasca, eu nu o mai schimb......

Mirela Ana Mihaela 20.11.2006
poze ana mihaela

varsta anei

super tare sotul tau, mi-a placut la nebunie :))

Deea, mami de www.totsites.com/tot/ericneamtu" target="_blank">Eric (15.12.2006)
POZE
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=53997601" target="_blank">motanu' mic
site fulguleti

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by roxanica2006
A_deju, acum nu te cert ca-i ziulica ta, dar am vazut poza in care-i sarutai talpitzele motanului Eric!! Fataaaaaaa, tu n-ai citit instructiunile alea pe care nu le-a trimis Madalutza, cu ce zic babele??? Acolo scria clar ca daca-l pupi pe motan in talpi va fi afemeiat!!Asta vrei, sa-ti aduca vreo trei nurori??? [colegi

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

poze David Mihai
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">David si prietenii lui

recunosc ca nu citisem... am vazut ca scria ceva de babe, am sarit repede :))) deci asta inseamna, care va sa zica... da' nu scria cumva si ca daca-l pupi in fund, vine cu vreun ginere pe-aacasa??? intreb si io, ca astea-s locurile in care-mi place cel mai mult sa pup motanu', macar acu', cat nu stie ce face denaturata de ma-sa, si nu protesteaza :))

Deea, mami de www.totsites.com/tot/ericneamtu" target="_blank">Eric (15.12.2006)
POZE
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=53997601" target="_blank">motanu' mic
site fulguleti

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dandusa

...eu sint tare suparata...,doar ce am aflat ca pleaca Claudiu pentru 10 luni de zile!!!...,simt ca mor de greu ce-mi este...,nu mai pot...,m-a luat asa o stare naspa...,cel mai groaznic este ca pleaca pe 31 Martie...,parca n-am timp sa fac nimic...,parca este miine...,simt ca inebunesc... si cel mai groaznic este ca stiu cum este...,sper doar ca de data asta sa-mi fie muuuuult mai usor...,ca o am pe Crinutza...,altfel ...nu cred ca rezistam mai mult de o luna,departe unul de celalalt...

RALUMAT,

Poze Dandusa

offffff............ pe de-o parte e bine, stii tu, dar si pe de cealalta.... e tareeeee greu...... daca te-ajuta la ceva.... sa stii ca si mihai plange pe-aici cu racheta in brate :))) auzi ce ma-ntreaba, da' trebe sa stea fix 10 luni??? si are o privire de-aia de canish ranit in razboaie.... hai, te-a umflat rasu'??? zi ca da :)

POZE
site fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

quote:
Originally posted by dandusa

RALUMAT,

Poze Dandusa

Of, Dandusa...10 luni???????? Iar vreun contract pe vapor??? Stiu ce greu iti este...si eu am stat mult fara Cristi, dar fii sigura ca totul va fi bine...te vei descurca minunat cu Crinutza pentru ca esti asa o mama buna, o fire vesela si optimista...greu cu siguranta iti va fi, dar stiu eu ca te vei descurca si, in plus, ai atatia prieteni minunati in jurul tau care te sustin!!!! Vei sta tot in chirie, singurica?...Te pup tare tare de incurajare...hmmm.....Te pup tare tare

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

dandusa, imi pare rau de tot ca pleaca sotul tau!! te cred ca esti trista si ca-ti va fi greu fara el, dar nu pleca din tara din cate vad, asa ca va puteti vizita des de tot. Si, uite, cand se va intoarce dupa fix 10 luni, veti fi mai indragostiti ca niciodata! Hai, fii curajoasa!!

poze David Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

aaaaaa, sau pleaca Claudiu din tara?? citisem cum intentionezi sa te plimbi prin Bucuresti cu Ralumat si am dedus ca acolo va fi si Claudiu. Si asa, tot bine va fi, sunt acolo constantencele tale forumiste, plus ai tu cu sigurantza o groaza de prieteni,plus CRINUTA, asa ca nu vei fi singura.
Apropos, ralumat, ne-ai avertizat tu ca nu vei putea intra pe forum asa de des, dar totusi meritam acolo un mesaj scurt gen: 'Suntem bine.punct. David e super cuminte.punct.Urocultura iesit negativ.punct. Uraaa. punct."
Aelitaaaaaaa!!!! De ce nu mai povestesti una alta cu noi??? Hai, ma, si tu esti suparici??Ca io asa nu ma mai joc!
Yagmur, multa sanatate! Bine ca ai dus cu succes sarcina la termen si s-a nascut minunatul Luchitza! Cu sigurantza se vor rezolva si problemele de sanatate, in Cj sunt dr. profesionisti!

poze David Mihai

Mergi la inceput