Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (27)
Raspunsuri - Pagina 23
miki04 spune:

.....nu mai pot trebuia sa intru sa va povestesc, vorbeam cu sotul meu ca au intrebat fetele daca mai sunt bebei cu par(pufulet) in anumite zone si i-am povestit ca si Cristi al nostru are , el nu credea asa ca am dezbracat una bucata copil si am aratat dovada.... buuun.
In timpul asta Adi (baietelul cel mare) a fost la baie sa inspecteze si el zona si se intoarce in camera si imi zice " mami am si eu ceva la putulica...eu ceeeeeee?" ma speriasem am crezut ca a patit copilul ceva si cand colo el foarte mandru de comoara lui "par ca si bebeii din calculator si cum are fratiorul meu".....eu nu mai pot ma doare burta de cat am ras.....

Mihaela
Stefan Cristian 17.12.2006 si Adita 31.07.2000
slide Stefan
poze
atat mai avem pana la 1 an
Raluca_u spune:
Fetelor sa puneti bicele pe mine sau mai bine pe calc meu. am pierdut pozele facute ieri in parc si inca vreo suta facute Adinei in ultima saptamana. mi s-a blocat calc in timp ce se descarcau. de pe aparat s-au descarcat si sters iar pe calc nu le gasesc nicaieri. 

Raluca cu
www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea 12 nov 2006
poze Adina
botez Adina
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=55417098" target="_blank">slide Adina
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">cei mai frumosi fulguleti 

Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.
Raluca_u spune:
Miro tinem pumnii negresit.
de tapioca n-am auzit, sorry
miki a fost super tare fratiorul lui Stefan.
Yagmur multa sanatate
Panaa ne pare tare rau si speram sa nu fie nimic grav.
Marani felicitari sotului.
asta a fost ce mi-am amintit din ce am citit ca merge forumul f greu si nu mai reusesc sa deschid 2 pagini.
la restul la care nu am raspuns, ca sa nu va suparati uitati 

Raluca cu
poze Adina
botez Adina
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=55417098" target="_blank">slide Adina

Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.
Mirona spune:
buna fetelor,
am sosit de la dr mai devreme - dar am si sarit la baita si apoi am culcat piciul.
Mama ce senzatii tari au fost in seara asta. Eram ca pe banda rulanta acolo - copii si parinti care stateau la rand sa faca eco la sold. Cand am intrat noi erau la rand doi gemeni - baietei - mama ce tipau inauntru - de mi s-a ridicat parul pe spate. Urmatorul - o fetitza - urla si ea. Deja o leganam pe Kara sa se linisteasca - desi ea era vesela si linistita - doar putin adormita. Urmatorul - un baietel care a urlat de cand a intrat si pana au iesit. Mai aveam doua fetite in fata si intram noi. Au urlat si ele pe rand. Eu aveam deja lacrimi in ochi - oare ce le face macelaru ala de plang toti? Un dr. masiv - mai bine il sari decat sa-l ocolesti ... asa ca te inspaimanta si cand spunea URMATORUL - dar mai sa-ti ia copilul la puricat.
Intram. Ii dau trimiterea de la pediatra, pune ceva intrebari legate de nastere si ma pune sa dezbrac copila de la brau in jos. Am pastrat pampersul - dar desfacut, la indicatia lui - sa nu murdarim ceva pe acolo. Tremuram deja. A gasit Dani un dinozaur pe roti si mi l-a dat sa intretin copilul - eu deja ii cantam cantecelul nostru zilnic cu care se linisteste ea.
Dr. in acest timp i-a luat la puricat picioarele si le-a intors pe toate partile si l-e strans si ridicat si masurat si fata mea nu zicea nici pas. Dr. era incantat. O intoarce pe o parte si ma pune s-o tin strans de corp cu o mana si de picioare cu alta. Cica - cu cat o tin mai strans - cu atat termina el mai repede. Face asta eco - eu - s-o intorc si pe cealalta parte?
El- stati putin - ca nu ma pot misca atat de repede pe cat sunteti voi doua de rapide.
Termina de masurat - apoi facem si in cealalta parte - apoi imbrac copila si iesim.
Dr. a fost un dragut - copila e OK. Are niste solduri dragute si egale si e plina de muschi. 
Mi s-a luat inca o piatra de pe inima.
MULTUMESC TUTUROR CELOR CE NE-AU TINUT PUMNII.
Alex pupam fiecare vanataie - draga de tine. Bine ca nu l-ai speriat mai rau pe Mark. Ptii ce voce calda ai .... parca seamana putin cu a mea - dar a mea e mai groasa - deh am fost o fumatoare inraita.
Yagmur insanatosire grabnica.
dianocica sper ca majoreta aia era pt azi - ca maine ... nu merem niciunde.
dandusa cat a fost DAni plecat am fost la parinti - deci la semi-munte - dar oricum fu tare aerul. La straja mergem doar la schi. 
parca mai aveam cuiva de raspuns - dar zau ca nu ma mai duce neuronu 
Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III,IV,V, - filmuletze Karina www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061127&ctime=132700" target="_blank">1,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061201&ctime=005102" target="_blank">2,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061204&ctime=132558" target="_blank">3,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070120&ctime=122902" target="_blank">4,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070121&ctime=010305" target="_blank">5,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070122&ctime=123722" target="_blank">6,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070213&ctime=123710" target="_blank">7,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070312&ctime=071228" target="_blank">8,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070313&ctime=123239" target="_blank">9,
am o nepotica talentata, o burtica in amintire, si o BB-lina zbenguita
Raluca_u spune:
brav Karinei ca a fost asa fetita cuminte. uite noi ii trimitem si un cadou 
Raluca cu
poze Adina
botez Adina

panaa spune:
quote:
Originally posted by miki04
.....nu mai pot trebuia sa intru sa va povestesc, vorbeam cu sotul meu ca au intrebat fetele daca mai sunt bebei cu par(pufulet) in anumite zone si i-am povestit ca si Cristi al nostru are , el nu credea asa ca am dezbracat una bucata copil si am aratat dovada.... buuun.
In timpul asta Adi (baietelul cel mare) a fost la baie sa inspecteze si el zona si se intoarce in camera si imi zice " mami am si eu ceva la putulica...eu ceeeeeee?" ma speriasem am crezut ca a patit copilul ceva si cand colo el foarte mandru de comoara lui "par ca si bebeii din calculator si cum are fratiorul meu".....eu nu mai pot ma doare burta de cat am ras.....
MihaelaStefan Cristian 17.12.2006 si Adita 31.07.2000
slide Stefan
poze

ce sa mai zic de sotul meu, cand i-am descoperit flocishorii anei a intrebat ffff mirat: o fi de la faptul ca o sterg cu servetele?, dupa care mi a zis foarte serios: daca continua sa i creasca, eu nu o mai schimb......
Mirela
Ana Mihaela 20.11.2006poze ana mihaela
varsta anei
roxanica2006 spune:
panaa, imi pare rau ca aveti probleme, dar eu zic sa nu te stresezi pana nu vezi rezultatul analizelor, poate nu e nimic grav.Doamne ajuta!
Alexandra, vazut filmuletul cu Mark soferul, exact asa face si David al meu, deci conduc acelasi gen de masina. Ti-a trecut durerea de la spagat? ai grija , fata draga, te nenorocesti de la atata curatenie. Vorba lui Bambo, nu mai bine iti folosesti energia in alte scopuri??
Miro, tinem pumniii pentru maine!
Ruxandra, vezi ca-s fata desteapta, m-am prins repede ce si cum, va cunosc eu pe voi, cotzofenelor!!! Nu stiam ca urasti apelativul Ruxi, no problem, bine ca mi-ai spus.
Dandusica, pup si eu fetele dragi!
A_deju, acum nu te cert ca-i ziulica ta, dar am vazut poza in care-i sarutai talpitzele motanului Eric!! Fataaaaaaa, tu n-ai citit instructiunile alea pe care nu le-a trimis Madalutza, cu ce zic babele??? Acolo scria clar ca daca-l pupi pe motan in talpi va fi afemeiat!!Asta vrei, sa-ti aduca vreo trei nurori??? [colegi
Madalutza, am auzit de topioca asta, sau cum ii spune, in enumerarea cerealelor ce nu contin gluten, dar nu am vazut prin magazine asa ceva separat, doar in combinatie cu porumb si orez parca, sau vb tampenii. M-a distrat aia cu "sa-ti dea ea de pe plantatia ei!" recunosc stilul lui A_deju! 

anateo, concediu placut!
ROXANA
si
DAVID MIHAI (20.11.2006)
poze David Mihai
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">David si prietenii lui
roxanica2006 spune:
Miro , si eu retinusem ca pe maine tre' sa tinem pumnii stransi. bine ca e totul in regula si felicitari curajoasei Kara!
Multumim tuturor mamicilor care ne-au urat La multi ani!!

ROXANA
si
DAVID MIHAI (20.11.2006)
poze David Mihai
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">David si prietenii lui
asiza spune:
Miro, bine ca v-am tinut pumnii pentru maine
...ma bucur ca micuta e bine, sanatosa si a fost cumintica la control!
Panaa, stai putin si nu te panica...asteapta rezultatul intai si apoi vezi ce-i de facut! Au mai fost bb-i care au avut infectii urinare p-acilea si n-a fost necesar sa fie internati din cate retin...tratamentul se poate face acasuca cu antibiotice...dar sa nu anticipam...stai asa sa vezi ce are...sa ne tii la curent! 
Raluca,
...si pupam si pe Adinuta cea frumoasa!!!! 
A_deju, ce frumoase sunteti voi aici...si ce poze artistice ti-a tras Dana!!!!!!
...si motanu' Eric e un scump!
Miki, vezi ce probleme existentiale ridica forumul?!?
...m-am distrat si eu de postarea voastra...
Oana
cu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
dandusa spune:
quote:
Originally posted by panaaquote:
Originally posted by miki04
MihaelaStefan Cristian 17.12.2006 si Adita 31.07.2000
slide Stefan
poze
ce sa mai zic de sotul meu, cand i-am descoperit flocishorii anei a intrebat ffff mirat: o fi de la faptul ca o sterg cu servetele?, dupa care mi a zis foarte serios: daca continua sa i creasca, eu nu o mai schimb......
Mirela![]()
Ana Mihaela 20.11.2006
poze ana mihaela
varsta anei
hahahahah,sinteti de belea...,m-am prapadit de ris...

Virsta
Crinuta, 1, 2, 3, 4 5Poze Dandusa
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea