Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (27)
Raspunsuri - Pagina 31
ingeras26a spune:
Fetele, cine mai face modif la site-ul fulguletilor, ca as vrea sa schimb si eu poza lui bb:) Angiiiiii??!!! nu mai stiu adresa de mail, plzzzz:) multumesc!
Noi suntem ff bine, a fost pediatra pe la noi acum, avem 62 cm, 5.370 kg, 2 randuri de gusa :)) inca nu radem cu voce, in loc sa dea aer afara, ea trage:)) nu stie, ca ar vrea:) A inceput sa faca crize cand mergem in vizite, pt ca e multa lume, agitatie si nu e acasa. O sa o scot ff des ca sa se obisnuiasca. Nu face kk decat cu supozitor o data la 3 zile, iar pediatra mi-a spus sa incep sa-i dau (treptat, de la 5 ml, pana ajung la 50 ml) suc de mar.
Pupam toti bebeii si mamicile, ca pe tatici nu ne permitem:))
Ieri am fost la coafor si m-am tuns, mi-am facut suvite, m-am aranjat:) sunt si eu frumoasa...mai am 4 kg de dat jos, am 56 acum, dar incap in blugii de dinainte de sarcina, ceea ce inseamna ca in circumferinta am slabit in cauza masajului. Sunt ff multumita.
Pupicei, Ingeras
de 
Maya Maria (16.12.2006)
slideshow Maya
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site fulguleti
dianocica spune:
stateam si ma uitam la el cum sta in scoica, imi soarbe vorbele, se leagana si face kk...
si asa ma bucuram...pana m a lovit...
e in scoica...si in scoica kk o ia in...sus...
...pe spate...
...tineti pumnii ca ma duc sa vad ce-a iesit...la propriu...bleah...
_
diana si david din 03.12.06
dianocica spune:
stiti ce n au nici david de roxanica nici mark? n-au volan la masini...ei bine, noi avem...ca nu stim ce sa facem cu el, asta e alta problema...
_
diana si david din 03.12.06
Yagmur spune:
Hello, hello, hello.... dupa ce ca nu mai gasesc timp sa postez.. acuma ma lasa si sursa de la calc..... moare din 15 in 15 minute 

Dandusa, imi pare tare rau ca vei ramane singurica... dar o sa iti tina de urat Crinutza.... nu fii trista ca simte printesa...
Mamelor din Bucuresti ATENTIE!!!! venim de Pasti in capitala..acum 5 minute m-am hotarat... ne suim in vagonul de dormit si venim..
Deci, Ralumat... o sa ai partenera de plimbat in Lia Manoliu.(bafta cu bebe - eu am incredere in homeopatie; cel putin la mine a functionat). O sa stam cam 10 zile si poate reusim sa venim si la o intalnire in Herastrau sau IOR (daca reusesc sa-l conving sa stea in marsupiu). Inca nu stiu cum ma descurc cu bebe, rucsac de munte si carucior pe tren.. dar sper sa imi iasa...
Ma simt un pic mai bine.. dar tot curge ca la robinet... merci de urarile de sanatate primite...
Urez si eu sanatate bebeilor bolnaviori si mamelor bolnavioare; Teutz, ai grija cu spondiloza ca e pacatoasa tare...
La Multi Ani sarbatoritilor de astazi
Pup
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
slide Luca
varsta Luca
a_deju spune:
va prezentam motanoratza, o noua specie, de renume mondial :)))
Deea, mami de www.totsites.com/tot/ericneamtu" target="_blank">Eric (15.12.2006)
POZE
atat mai avem pana la 1 an
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=53997601" target="_blank">motanu' mic
site fulguleti
a_deju spune:
cam liniste pe-aici.. parca mi-e si mie frica sa mai scriu, ca vad ca alt capitol nu apare, si cine stie ce se-ntampla daca ajungem pe pag 22.... sa nu ziceti ca s-au suparat pe noi toate fetele care stiau sa deschida capitol :)
Deea, mami de www.totsites.com/tot/ericneamtu" target="_blank">Eric (15.12.2006)
POZE
atat mai avem pana la 1 an
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=53997601" target="_blank">motanu' mic
site fulguleti