Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (27)
Raspunsuri - Pagina 20
asiza spune:
Pentru fetele care primesc deja indemnizatia pentru ingrijirea copilului si alocatia pe card: Stiti cumva, au existat intarzieri luna asta? V-au intrat banii pe card? Mersi...
Oana
cu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
Mirona spune:
quote:
Originally posted by roxana c.
Si eu am fost suparata si n-am mai intrat o vreme, dar mi-a trecut. Uneori nu poti raspunde tuturor, sau nu stii ce sa raspunzi, se intampla.
HAIT! da tu ce ai avut? cine te-a suparat?
mai fetelor - va rog frumos sa va treaca la toate - si sa reveniti pe forum, da? sa redevenim ce am fost.
va pupez pe toate
suparate si nesuparate.P.S. niste pumni stransi vedem azi pe aici si pt noi? mergem cu Kara la eco la sold - sper sa fie totul ok.
v-am pupat

Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III,IV,V, - filmuletze Karina www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061127&ctime=132700" target="_blank">1,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061201&ctime=005102" target="_blank">2,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061204&ctime=132558" target="_blank">3,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070120&ctime=122902" target="_blank">4,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070121&ctime=010305" target="_blank">5,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070122&ctime=123722" target="_blank">6,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070213&ctime=123710" target="_blank">7,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070312&ctime=071228" target="_blank">8,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070313&ctime=123239" target="_blank">9,
am o nepotica talentata, o burtica in amintire, si o BB-lina zbenguita
madaluta spune:
Flavia-Ioana : stiai k ieri a fost Sf Daria? ati serbat?Noi da...
Chiar ma chinuiam ieri sa imi amintesc cine are fetita cu numele asta si nu am reusit. nici in listuta nu v-am gasit asa k va urez cu intarziere la multi ani
Madalina +
Darius Cristian ( 14.12.2006 )
poze Darius
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=54197687" target="_blank">Slideshow Darius,
Slideshow botez Darius,
SITE FULGULETI,
alexandra_25 spune:
Mirona...bafta la eco..si sper sa veniti cu vesti bune!...
...si tin pumnii!
Eu sunt accidentata...spalam ultimele geamuri si am alunecat si am cazut...am facut un spagat de toata frumusetea....am inceput sa plang de durere si saracul Mark cand m-a auzit a inceput si el sa planga...de abia am reusit sa ma ridic sa merg la el....

alexandra
de
Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.youngnutrition.net/member/tickers/61354/ticker1.png[/img]" target="_blank">varsta Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Un site cu cei mai frumosi fulguleti 
Mark la 3 luni
aka spune:
Miro tinem pumnii pentru eco, o sa vezi ca e totul ok
. Bafta multa.
Editez ca vroiam sa va intreb daca voi mergeti cu bebelusii la pediatru in fiecare luna la control?
Dandusa la un moment dat ai amintit de o masca de par care a dat rezultate la tine. Spune-mi si mie cum se numeste
.
Monica
de
Maria Cristina (20.12.2006)
Maria Cristina luna 1, luna 2, luna 3
printesa noastra
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site fulguleti
anateo2004 spune:
La multi ani!sarbatoritilor, mamici si bebelusi
ieri m-am simtit tare bine in parc cu fetele,sper ca mai repetam figura.
de maine sotul e in concediu

,deja avem planuri pt fiecare zi,nu cred ca o sa mai am timp sa intru.o sa incerc totusi sa citesc din cand in cand.joia viitoare vom pleca la Calimanesti pt vreo 6zile,acolo nu voi avea net.sper ca ne vom descuraca,e prima data cand plecam cu doi copii
cu unul mergea sa vedem cum o fii.oricum cu siguranta vom avea parte de o odihna activa
dorsila,fimiu de la 2la 3luni a luat 800g.nu stiu cat mananca ca eu il alaptez,iar diversificarea o incep la 6 luni.eu zic ca andreea sta bine la capitolul greutate.nu iti spun cat avea seba la 3luni,ca el e prea crescut
,dar iti pot zice cat avea fimea 6380g.o problema este insa intradevar infectia urinara.si eu as face cateva investigatii suplimentare,ca sa vad daca nu are cumva o cauza precisa.
dandusa spune:
AKA,
eu merg in fiecare luna la pediatra.Tratamentul pe care inca il folosesc este de la Gerovital,pe baza de petrol sau pentanol,sticla maro si cu samponul aferent...,vreau sa- l fac cca 3 luni,cum scrie pe cutie...
MIRONA,
m-am dus cu capul?Unde ati fost voi la munte ,acum ,cind Dani a fost plecat ultima data?,eu asa am retinut...,ca ati fost la Straja...Bafta la eco,sa fie bine.
Virsta
Crinuta, 1, 2, 3, 4 5
Poze Dandusa
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea
bebinuta spune:
quote:
Originally posted by asiza
Pentru fetele care primesc deja indemnizatia pentru ingrijirea copilului si alocatia pe card: Stiti cumva, au existat intarzieri luna asta? V-au intrat banii pe card? Mersi...
Eu am primit luna asta pentru prima data alocatia in data de 15 (in cont). Se pare ca se da dupa a doua jum a lunii, se poate pana la sfarsitul lunii. Cred ca depinde de fiecare judet in parte.
Actele pentru indemnizatie inca nu le-am depus, ca in 14 am terminat concediul medical.
Bebinuta
de
Ada(30 nov)poze Ada
cristina1974 spune:
Salutare, mamici!
Ieri v-am scis, si m-am infierbantat asa de tare ca am uitat sa urez "La Multe Lunisoare" lui Luca si lui Denis.M-am prins eu mai tarziu, dar eram deja bagata in munci de nu ma mai vedeam. O fac acum, cu scuzele de rigoare pentru intarziere.
De asemenea, La Multi Ani pentru A_Deju,si La Multe Lunisoare din nou, pentru bebeii Ana Mihaela,Antonio,Rares Bogdan,Maria Cristina si David Mihai.
Chinico,tu esti mortala! Inainte de baietii pusi pe fapte mari avem doar trei caini, insa erau la socrii mei.Acum, mai mamica,am cinci,asa s-a speriat Kaveh de tare.Si cica toti or sa stea cu mine, cand ma intorc acasa.Sunt dulai mari toti: doi rotweilleri,doi labradori (unul negru si unul chocolate) si un ciobanesc german.Am noroc de curte si gradina mari, ca altfel ma mutam la hotel daca voia Kaveh sa-i tina pe toti in casa.
In legatura cu tema trecuta, eu sper din tot sufletul sa ne strige bebelina mum and dad,asa cum inca o mai face si iasmina,insa la cat de mult stam noi cu ele....cred ca o sa ne strige tanti si nenea.
Pupicei la toate si la toti si sa aveti grija de voi.
Cristina, Iasmina si Georgia
cristina
carla2005 spune:
Miro tinem pumnii!!!
carla2005
de
Alexandra Maria 16.11.2006
la bunici...sa le fiu de ajutor pe aici
poze Alexuta
"Doar doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. In legatura cu universul nu sunt sigur."