Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (27)
Raspunsuri - Pagina 19
ank999 spune:
Dorsilia printesa mea la 3 luni jumate mananca 600-700 ml pe zi , iar de la 2 la 3 luni a luat in greutate 700gr. la 3 luni avea 5600. Si eu mi-am facut griji, dar se pare ca nu am de ce , ca fiecare bb are ritmul lui!
O sa candidam la titlul de cel mai usor fulgulet! Mai e si inalta pe deasupra! (64)
Fug sa citesc din urma!
Anca cu
Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)prima luna,luna 2,botez
ruxandra_sb spune:
quote:
Originally posted by panaa
vroiam sa va intreb: CUM PROCEDATI IN ZILE CA CEA DE AZI IN CASA? TINETI GEAMUL DESCHIS IN CAMERCA IN CARE SUNTETI CU BEBE SAU IN UNA ALATURATA?
Bafta la vaccin, daca-l faceti.
De cand s-a incalzit vremea avem in permanenta cel putin un geam deschis, da nu in camera lui ci alaturat.
4 luni
Are mama doi flacai.. Matei (5) si
Grigore Ajuta-i pe bb nedoriti sa traiasca. Cu o simpla semnatura le poti salva viata!
ank999 spune:
Panaa cand e mai urat afara noi ne mai imbracam un pic si deschidem balconul la camera in care stam, dar sa nu bata in printesa!
Anca cu
Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)prima luna,luna 2,botez
Raluca_u spune:
buna fetele mele dragi
nu am mai scris de tare mult
am mai vb cu unele dintre voi la tel sau pe mess.
noi suntem bine, crestem, ne facem tot mai frumoase...
mama ce modeste suntem.
acum descarc pozele de la intalnirea de ieri din IOR si revin cu ele.
pupici
Raluca cu
www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea 12 nov 2006
poze Adina
botez Adina
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=55417098" target="_blank">slide Adina
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">cei mai frumosi fulguleti 

Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.
bebyta spune:

nu ma bateti desi merit ca va scriu foarte rar sau mai exact nu prea particip .....la conversatii...desi va citesc aproape zilnic .PRINTUL MEU MATEI are 4 luni si 10 zile 8.200kg si 72 cm promit sa fac album cat mai repede .Ma bucur ca santeti cateva mamici foarte active si noi cele din umbra(sant convinsa ca mai sant si alte mamici care va citesc)avem ce invata de la voi si-mi cer scuze ca nu sant mai activa....mereu am cate ceva de facut cand printul doarme
etc.dar mai tot timpul santem la aer.
O DUPAMIAZA FRUMOASA TUTUROR
veronici spune:
La multi ani A_deju

La multi ani Ana Mihaela de Panaa 

La multi ani David Mihai de Roxanica 

La multi ani Antonio de Crykett 

La multi ani Maria Cristina de Aka 

La multi ani Rares Bogdan de Marinelaf 

Noi inca avem masa din 3 in 3 ore(chiar si noaptea) si de aceea luam in greutate ca la carte cate 200 gr.pe sapt(am luat si 300).Adevarul ca pe mami o cam demoleaza programul,dar asta e!
Inainte de vaccin noi bagam preventiv un supozitor pt.temp. iar ca reactie la vaccin am mai povestit dar hai sa mai pov.o data: Rares a urlat cat l-a consultat d-na dr.in gat si l-a ascultat la plamani ,apoi a adormit in brate la mami care l-a sabotat suflecandu-i cracul la salopeta si d-na dr.i-a facut vaccinul.Adevarul e ca rares doar a tras un pic piciorul cand d-na dr.a inceput sa bage serul dar in rest.....nici un muschi nu i s-a miscat (jucatorii de poker ar fi fost invidiosi),nici macar nu s-a trezit !
poze rares
mamica de Rares Stefan
ruxandra_sb spune:
.. na ca sunt rupta dupa 3 ore de patrulat pe-afara. Noroc ca si conu le trage la aghioase. Roxanico ce capitala ??
.. ia un oras puturos, plin de poluare si de praf. Bine ca macar avem parcul asta adevarat in apropiere.
Dianocica, super a fost. Tre s-o repetam cat de curand. Ce sanatoasa poate fi o barfa mica.. alea, alea. 
Marani, nu noi inca n-am facut botezul.. va fi undeva mai spre vara. Si da, suntem niste impatimiti ai muntelui.. adica eu fusei mai la tineretze si la un tonaj maimic
; dar barbata-meu e de-ala suparat. Cu catzarat, extrem si lalala. Dar sufletul tot la munte mi-a ramas, chiar daca intre timp am descoperit si marea.
Carla, eu cred ca are o perioada mai proasta, o fi mai maraita. Nu cred sa fie de la masaj, adica nu cred ca ti-ai schimbat felul de a o masa in astea 3 zile.
Flavia-Ioana ne bucuram ca sunteti bine si ca grasunele au facut falcutze. Sunt mortale amandoua aliniate in scaunul scoica. Una maraie, una surade...
Yupy a aparut Raluca!!! Grigore transmite multe sarutari de maini mamei soacre si un pupic tandru si inocent, dolofanei Adinuta. 

Despre vestitul centru de activitati (cred ca suntem cateva pe aici cu exact acelasi, nu?) pot sa va zic ca sunt super-incantata. Mai ales de partile gonflabile care-i vot tine excelent spatele cand va incepe sa stea in popou (deja le-am testat). Asa pot sa-l lasi fara grija in el, fara teama c-o sa dea cu capul de podea. Iar apoi cand o incepe sa le si escaladeze... deja fabulez. 
Dandusa sa traiasca! Eu tocmai ce ma consolasem ca asta e, raman fara.. ca ce vazui prin Bucuresti.. nu-mi facu nimic cu ochiul. Inc-o data se verifica vorba cu "cand te-astepti mai putin".
4 luni
Grigore
Ajuta-i pe bb nedoriti sa traiasca. Cu o simpla semnatura le poti salva viata!
roxana c. spune:
Gata, am venit. A mancat supa- de fapt nu mai e chiar supa, e ca o ciulama.
Azi-noapte nu stiu ce-a avut: a mancat ultima masa pe la 11(23), lapte si cu 3 lingurite de cereale, dar a mancat cam jumatate si-a adormit. S-a trezit pe la 4-4:30, am incercat sa-i dau suzeta ca sa adoarma si n-a mers, i-am facut lapte, a baut iar cam jumate, a adormit. La 6 s-a trezit iarasi, am repetat ca la 4 dimineata. La 6 iar dar m-am facut ca ploua si a adormit repede, la 8 s-a trezit iarasi si radea la mine. Ce-o fi avut nu stiu, dar n-a facut asa nici cand era nou-nascut. De la 10 cand i-am dat urmatorul biberon, a intrat in normal, sa vedem ce se intampla mai tarziu.![]()
LA MULTI ANI ptr bebelusii: Ana, David, Antonio,Maria si Rares.
Ruxandra, bea intai supa din canita aia cu cioc, dupa care incepe sa se enerveze si-i dau biberonul- biberon a carei gaura la suzeta i-am largit-o -Nu-i prea incantat de ciocul ala, mai usor e cu biberonul, dar eu insist, trebuie sa se-nvete, doar n-o fugi dupa fete cu biberonu-n gura![]()
Dolores, cu intarziere iti spun si eu condoleante.
Davidutu ce mai face, hai si spune-ne de el, ati inceput diversificarea? Si eu am fost suparata si n-am mai intrat o vreme, dar mi-a trecut. Uneori nu poti raspunde tuturor, sau nu stii ce sa raspunzi, se intampla. Uite aici
, si mai gandeste-te, mi-ar pare rau sa nu mai intri.
A trecut ceva timp de cand am inceput mesajul, daca nu-l trimit acum ma prinde noaptea
Roxana,
de
Calin(9.11.2006),Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)
POZE
ruxandra_sb spune:
quote:
Originally posted by Yagmur
Eu ma simt super rau; am fost de dimineatza la doctor pentru ca am avut aseara o mega hemoragie pe CM. Se pare ca uterul imi face in continuare probleme.. mi s-a dat exluton (poate stie cineva ce efecte secundare are). Oricum, abia merg, abia stau in picioare.. noroc ca am gasit pe cineva sa stea cu luchitza al meu care a fost super cuminte..
au, acum vazui..off, off.
Yagmur sa sti ca si eu avut ca o hemoragie la primul CM. La recomandarea unui prieten (ginecolog) am luat niste anti-inflamatoare mai puternice (Aulin) si Ca. Mi-a zis sa-mi pun gheata pe burta, dar n-am pus. Dupa 2 zile de suvoi suvoi, s-a mai diminuat si a trecut ca de obicei.
Ei, si vine urmatorul CM. Primele 2 zile o.k., iesit cu orele la plimbare, no problem. Si ma pune gaia sa fac in a 2 a zi seara un dus fierbinte, fierbinte.. in dimineata urmatoare eram lesinata, suvoiul in floare, de abia ma taram prin casa.
In sfarsit, eu pun asta pe seama dusurilor fierbinti..care-au "excitat" uterul prea tare. Mai ales ca inainte de nasterea lui Grigore nu suportam apa fierbine si nici n-am patit vreodata asa ceva, nici dupa nasterea lui Matei. Adica sper sa fie asta...
Grigore Ajuta-i pe bb nedoriti sa traiasca. Cu o simpla semnatura le poti salva viata!
alexandra_25 spune:

Ana Mihaela de Panaa 

David de Roxanica 

Rares de Marinelaf 

Maria Cristina de Aka 

LA MULTI ANI BEBICI!!!!
Si mamicutei noastre forumiste A_deju..
..si un buchetel de 
..sa ramai la fel de frumoasa si cu simtul umorului la fel de dezvoltat...
...

alexandra
de
Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.youngnutrition.net/member/tickers/61354/ticker1.png[/img]" target="_blank">varsta Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Un site cu cei mai frumosi fulguleti 
Mark la 3 luni