Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (27)
Raspunsuri - Pagina 21
bebinuta spune:
A-deju
.
sarbatoritilor din luna martie, atat pentru cei care au fost cat si care vor urma
.
Si eu sunt de acord sa continuam munca lui Angi, poate chiar sa o continuam impreuna cu ea. Ar fi interesant ce a propus Miro. Cred ca ne putem organiza in asa fel incat sa facem multe lucruri frumoase pentru bebelusii nostri si pentru noi pana la urma, ca doar sunt mandria noastra.
roxana c. spune:
Miro, tinem pumnii sa fie bine. 
Alex, of, of, si inca te mai doare sau a trecut?
Aka, da, in fiecare luna ma duc sa-l cantareasca ptr ca eu n-am cantar ptr bebei si daca tot sunt acolo, il si consulta....asa, preventiv.
Vroiam sa va intreb ceva si nu mai stiu ce.
Roxana,
de
Calin(9.11.2006),Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)
POZE
dandusa spune:
Poze dela ziua lui A-deju ,petrecuta in parc ,pe un vint...,de te lua pe sus...
YAGMUR,
saracuta de tine,prin ce ai trecut...,offff,ai grija...Nu stiu ce efecte secundare are Exluton-ul...,sper sa fii mai bine,pooopam tare pe Luchita cel cuminte si pe mama bolnavioara 
ALEX,
da' ,tu chiar vrei bataie?...,pai in loc sa-l cocoti pe Marius...,te urci tu?Mai lasa-le naibi' de geamuri si de treaba,acum sper sa te fi cuintit,dupa patanie...,hmmm?,ce zici?...te potolisi?
Virsta
Crinuta, 1, 2, 3, 4 5
Poze Dandusa
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea
carla2005 spune:
yagmureu iau exluton si am impresia can nu are niciun efect secundar. Crede-ma ca eu am niste reactii la anticonceptionale de groaza, nu pot inghiti nimic ca vomit si sufletul din mine, insa astea au fost ok!kiar vreau sa intreb medicul daca pot continua cu ele fiindca nu mai alaptez!
carla2005
de
Alexandra Maria 16.11.2006
la bunici...sa le fiu de ajutor pe aici
poze Alexuta
"Doar doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. In legatura cu universul nu sunt sigur."
bamboletta spune:
Yagmur-imi pare tare rau ca ai iar probleme 
Asiza-noua ne-a venit la timp
Mirona-tinem pumnii sa fie bine
Alexandra25-
mamica harnica
Dandusa-f faine pozele cu copaci infloriti si mamici frumoase si la Iasi bate un vant brrr macar e cald
sa vezi ce am inteles eu ce i-ai zis tu alexandrei
pai inloc sa te cocoti pe Marius
Bamboletta
de
Antonia-Gabriela(1 noiembrie 2006)
luna 1
luna 2
luna 3
luna 4
luna 5
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
Botez Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
asiza spune:
quote:
Originally posted by bebinutaquote:
Originally posted by asiza
Pentru fetele care primesc deja indemnizatia pentru ingrijirea copilului si alocatia pe card: Stiti cumva, au existat intarzieri luna asta? V-au intrat banii pe card? Mersi...
Eu am primit luna asta pentru prima data alocatia in data de 15 (in cont). Se pare ca se da dupa a doua jum a lunii, se poate pana la sfarsitul lunii. Cred ca depinde de fiecare judet in parte.
Actele pentru indemnizatie inca nu le-am depus, ca in 14 am terminat concediul medical.
Bebinutade
Ada(30 nov)
poze Ada
...mersi de raspuns...Miro, tinem pumnii pentru maine...sa vii cu vesti!
Oana
cu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
asiza spune:
Bambo,
...
Cristina,
...
Oana
cu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
dianocica spune:
miro ia uite ce am pregatit eu pt voi....pt maine...
hai recunoaste ca la asta nu te asteptai...te am prins...
dandusa, a deju mai ce poze artistice ne am tras....
aka noi am fost la 1, 2pt vaccin, 3, si urmeaza 4pt vaccin.
hai sa va zic doua fff tari: una, v am zis de madagascar si de cum adoarme d in scoica...ei bine, nu vrea cu alta melodie...am pus o pe aia si era gata gata, eu putem sa jur ca a adormit. si cand s a terminat a intrat radio cu sting...e...n ai sa vezi...a si inceput foiala. cum l a auzit pe ali g s a linistit imediat...deh, preferintele...o sa ramana ca cainele (scuzati) lu' pavlov...peste vreo douaj' de ani cand o sa auda womeen o sa adoarma instant...
si a doua: d mai tot primeste cadouri de la niste prietene de-ale mamei mele...tot felul de tampenii...ultima a pus capac...un cosulet un pic mai mare ca aia de ghiocei cu un pisoi inauntru. care pisoi, in secunda in care il atingi, miauna si i se aprind ochiii. mai da' miauna...de trezeste tot blocul...bun. si trimite mama o sacosa prin cineva pe care alex il ia de la gara. aglomeratie, scandal, habar n avea ce l asteapta...si parcheaza masina si cand da sa plece...miauuuu. dai si cauta...in fine, se prinde. ajunge sus, d la masa de seara, liniste, luminile stinse. pune sacosa jos...miauuuuu. se aud injuraturi, trecem si peste asta.. o scoate si o pune undeva pe hota, ca parea cel mai neaccesat loc. cum o aseaza...miauuuu. eram deja amandoi plini de nervi...azi, scot un pahar si se tranteste usa...miauuu. am zis c o scap de la balcon pana nu mi iau campii...
_
diana si david din 03.12.06
Yagmur spune:
Tin sa va anuntz ca am o minune de copil.. asa de cuminte a fost astazi, parca a simtit ca mami nu se simte bine. Il iubesc la nebunie.... Multumesc lui DD ca mi-a dat aceasta minune...
Ruxandra, e al 2-lea CM si se pare ca uterul meu plin de fibroame mici, mititele etc face nazuri.. dar ma fac eu bine....
Nu cred ca am pove dar la nastere mi-au extras un fibrom cat o nuca pentru ca era direct pe bresa si nu ma puteau coase. Si doctoritza de astazi s-a mirat ca am tinut sarcina... am un copil tare puternic... nu s-a dat el batut nici cand aveam contractii la inceputul sarcinii.. mare luptator este!!!
Alexandra, vai..acuma am citit; sper ca esti bine..ai grija de tine... vezi, mai bine veneai la cluj la chef; luna viitoare asteptam pe toate mamicile.... se face vremea buna si va cazam in padure... hehehhehe.... mi-a luat hemoragia mintile :))
Miro, bafta la eco....
Luchitza multumeste mamicilor care i-au urat la multe lunisoare... 

Anateo, distractie maxima la Calimanesti
Dandusa, nu ma las eu asa usor... bolnavioara, bolnavioara, dar trebuie sa merg mai departe... stiu ca voi reusi.. 

; PS. SUPER pozele!!!!! sinteti niste frumoase.... (si atat de slabe)
Carla, merci mult de informatii.. de maine incep si eu.... poate ar fi cazul sa-mi gasesc si vreu boyfriend sa nu le iau totusi ca pe bombonele..

(Dandusa... cum merge cu petitul?)
Bambo, pupam dulce.. mai ales luca pe frumoasa de antonia (sper ca nu si-a gasit vreun iubit pe acolo??) ca face 
Laura, ce mai zici? 
Fug cat mai doarme Luca sa fac dusul de seara....
Va pupicesc...
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
slide Luca
varsta Luca
a_deju spune:
daaaa, s-a lasat cu poze artistice.... si asta e doar putin din geniul creator al dandusei, ea vroia sa ma tavalesc prin iarba, sa ma urc prin copaci, io nu si nu, asa ca ne-am limitat doar la luat copaci in brate :)) sa vedeti la vara, de nu m-o pune fata in mijlocu' valului, stai asa, nu misca, nu inghiti apa, hopa, pasarica, voila poza! :)) glumesc io, da' chiar a fost fun, io m-am distrat :)
super tare faza cu matza, dianocica! mai e o versiune de matza la sac, de i se vede doar coada, si cand atingi saculetu' face aia ca toti dracii inautru... asta-vara era plin de de-astea pe la toate tarabele prin satu' de vacanta... las', cum vine vara, cum achizitionez una si-o trimit la capitala recomandata :))) macar sa faceti de-o colectie, ceva :))))
Deea, mami de www.totsites.com/tot/ericneamtu" target="_blank">Eric (15.12.2006)
POZE
atat mai avem pana la 1 an
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=53997601" target="_blank">motanu' mic
site fulguleti