Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (27)
Raspunsuri - Pagina 16
madaluta spune:
Multi ani traiasca, multi ani traiasca! la muuulti aaani!
Cine sa traiasca,Cine sa traiasca ?la muuulti aaani!
a-deju sa traiasca,a-deju sa traiasca!la muuulti aaani!
si cin' sa mai traiasca?si cin' sa mai traiasca?la muuulti aaani!
Ana Mihaela ,David Mihai , Antonio,Maria Cristina, Rares Bogdan , sa traiasca,la muulti ani...!
Madalina +
Darius Cristian ( 14.12.2006 )
poze Darius
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=54197687" target="_blank">Slideshow Darius,
Slideshow botez Darius,
SITE FULGULETI,
roxanica2006 spune:
Buna dimineata!!!
Mey, fetelor, eu abia acum m-am trezit, puteti crede ca sunt atat de privilegiata, lux , nu alta!!!
LA MULTI ANI !!! a_deju 
la multi ani !!! Ana Mihaela, Antonio, Rares Bogdan, Maria Cristina
LA MULTI ANI, IUBITUL MEU DAVID!!!!

ROXANA
si
DAVID MIHAI (20.11.2006)
poze David Mihai
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">David si prietenii lui
roxanica2006 spune:
Stooooooop!!! STIU !!!!! Conul Grigore are centru de activitati CONSTANTEAN !!! Cumparat de fetele de la malul marii, Dandusa banuiesc, sau Dandusa si A-deju. Ghicit ghicitoarea, Ruxi?
Altceva mai inviorant nu stiu sa zic acu' ca-s tare somnoroasa!
ROXANA
si
DAVID MIHAI (20.11.2006)
poze David Mihai
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">David si prietenii lui
miki04 spune:
a_deju La multi ani! 

LA MULTI ANI! si pentru:
Ana Mihaela, David Mihai, Antonio, Rares Bogdan,Maria Cristina
Mihaela
Stefan Cristian 17.12.2006 si Adita 31.07.2000
slide Stefan
poze
atat mai avem pana la 1 an
panaa spune:
[hop si eu] la o cana de ness cu lapte.
azi facem vaccinul de 4 luni....sau cred ca l facem....aseara ana a avut febra (37.7)......azi dimineata s-a trezit la 4.20, a papat....dupa care a adormit...numa'ca s a trezit la 6 si a tinut-o tot asa, s a trezit din 20 de min in 20 de min......avea nasucul infundat....i am dat cu marimer, am pus in fctie batistuta.....dar a marait intr'una......i am luat temp si avea 37......acum doarme in bratele mele...dar n o tine mult.....
vroiam sa va intreb: CUM PROCEDATI IN ZILE CA CEA DE AZI IN CASA? TINETI GEAMUL DESCHIS IN CAMERCA IN CARE SUNTETI CU BEBE SAU IN UNA ALATURATA?
Mirela
Ana Mihaela 20.11.2006
poze ana mihaela
varsta anei
panaa spune:
ce frumos apare la varsta anei: ana mihaela is 4 mopnths old!!!!
manca'o'ar mama pe ea de iepurasha!!!!!

Mirela
Ana Mihaela 20.11.2006
poze ana mihaela
varsta anei
dianocica spune:
quote:
Originally posted by panaa
[hop si eu] la o cana de ness cu lapte.
azi facem vaccinul de 4 luni....sau cred ca l facem....aseara ana a avut febra (37.7)......azi dimineata s-a trezit la 4.20, a papat....dupa care a adormit...numa'ca s a trezit la 6 si a tinut-o tot asa, s a trezit din 20 de min in 20 de min......avea nasucul infundat....i am dat cu marimer, am pus in fctie batistuta.....dar a marait intr'una......i am luat temp si avea 37......acum doarme in bratele mele...dar n o tine mult.....
vroiam sa va intreb: CUM PROCEDATI IN ZILE CA CEA DE AZI IN CASA? TINETI GEAMUL DESCHIS IN CAMERCA IN CARE SUNTETI CU BEBE SAU IN UNA ALATURATA?
Mirela![]()
Ana Mihaela 20.11.2006
poze ana mihaela
varsta anei
daca stam in sufra las usa la balcon care e relativ inchis, adica bate vantu' da' mai incet sau la el in camera...daca suntem la el las deschis altundeva. sa i spui dr de temp., poate nu ii face vaccinul acum...va tinem pumnii
ruxandra sigur vrei sa iesim azi? ca sti ca daca vin eu ploua...si s au mai si anuntat sanse...eu vin ca de obicei la ...habar n am, cum doreste d...
_
diana si david din 03.12.06
marani spune:
Nu stau mult ca plecam in plimbare, Doamne nu stiu ce are copilul asta e marait intruna...sa fie din cauza dintilor? Ma rog...nu a iesit nik, poate o dor gingiile...
Ruxandra, nu ati facut botezul inca? Nu mai retin din ce-am citit. Sunteti impatimiti de-ai muntelui? Uite ce facem: in august va invit sus pe munte, nu neaparat la botez, ci un vichend for free ( cazarea ).
Panaa, eu am o singura camera in care stam toti trei, geamul il tin deschis cu ea in camera, dar pisica e fara caciula. Donia, sa nu intelegi ca tin pisica ( animalul ) cu caciula uneori iar cand tin geamul deschis i-o dau jos.
Pup, o zi minunata!
mamica de bubamara
daphna spune:
PANAA bafta la vaccin!important e sa nu fie curent,dar dk are muci,poate ar trebui sa nu risti cu geamul deschis in camera in care stai cu ea.
A DEJU!!!ce faci????....bagi tort???...

a_deju spune:
'neata fetili!!! multumesc din suflet de uraturi si pupaturi, sunteti niste drage!!!
as fi vrut eu sa stau la tort pana acu'. dar.. nope... nicio sansa.. am inceput ziua cu munca, asa-mi trebuie... aveam niste documente de predat in dimineata asta, pana in 9.. l-am rugat pe mihai aseara sa ma trezeasca cand pleaca el la munci, adica pe la 7... pe unde-a intrat, daca a intrat pe undeva, tot pe-acolo a iesit.. asa ca s-a trezit fata la 9 si un sf, cand urla motanu'... asta e, am bagat repede tzatzu'-n bot, ragait la foc automat, lasat copilu' in pat sa vb cu soarecii de pe plapumioara, si baga de munceste... abia asteptam sa termin sa vin sa-mi culeg floricelele de-aici, c-am golit de-aseara vreo doua borcane de castraveti :)))
dandusa, super felicitarea-poza, salvat, facut fundal la desktop :)
marani, in prezent ma laud cu vreo 77 de kg.. tot e bine, de la 95 inainte de nastere... dar pana la 60 cat aveam eu in tineretile mele nelinistite, mai e ceva :)
roxanica..din pacate, eu n-am nicio legatura cu centrul de activitati, e numa' mana dandusicai pe-acolo... eu ii urez conului grigore sa-l stapaneasca sanatos si sa traga fluturasii de coada pe-acolo :)
gata, ma striga datoria... cu tortu'..pregatiti-va burtile pt mai pe seara, ca atunci vine mihaila cu bunatatile... va pup mult mult mult si inca o data MULTUMESC!!!!!
constanta, ne vedem la plimbare, da??? io o sa fiu aia cu cutia de bomboane :)))
Deea, mami de www.totsites.com/tot/ericneamtu" target="_blank">Eric (15.12.2006)
POZE
atat mai avem pana la 1 an
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=53997601" target="_blank">motanu' mic
site fulguleti