Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (27)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

uita-te la tine, te-ai vazut?? Parca esti o Ileana
Cosanzeana, blonda, delicata,frumoasa foc...

roxanica2006:wow...asa complimente nu am primit nici in tinerete de la vreun baiat...multumesc..da cred k m-ai confundat cu daphna. se portiveste la fix descrieara ta cu ea.la mine doar partea cu blonda,.. numai k m-am uitat mai atenta si ea nu apare in nicio poza, deci pe mine m-ai vazut.......

dandusa:am salvat pozicile! multumesc.Perfect de acord cu propunerea ta.Si eu ma gandisem la o chestie asemanatoare , dar n-am vut curaj sa mai propun. bravo tie pt curaj si initiativa.

Desiree, Dolores, Angi:Nu mai fiti suparici mai fetelor...E bine k ne spunem parerea chiar daca nu intotdeauna coincide cu a majoritatii...asta e..O spunem si mergem mai departe. asa am facut multe de aici.
Ultimile voastre mesaje, nu au fost ignorate, cred k pe toate ne-au pus pe ganduri, dar probabil nimeni nu mai vrea sa reia sirul discutiilor.Probabil asta e si cauza pt care mai nimeni nu mai vine cu nicio propunere. Sincer si mie mi-au venit ideile Dandusei si ale Mironei, dar nu am avut curaj sa le spun, totcmai de a nu mai isca divergente.Nici mie nu mi-au placut unele pareri legate de ora si preferinte, dar ma obliga nimeni sa le respect. fetele si-au spus si ele parerea : cine a vrut a respectat-o cine nu, nu. Nu au fost cu carcter de lege.
Trebuie sa acceptam faptul ca orice gup are lideri si ca propunerile lor vor fi ascultate mai mult decat ale noastre, dar tocmai asta inseamna sa fii lider.
Angi, tu te-ai suparat pe toate desi majoritatea am fost de partea ta si ti-am apreciat munca. daca nu ma insel doar o singura persoana te-a apostrofat...si tu ne-ai intors spatele tuturor.
vad k nici Mayone; nu mai da niciun semn de viata...oare si ea e suparici?
Am scris toate astea nu k sa incep alte discutii, ci doar am vrut sa le spun parerea MEA.

Dorsiilia:Darius in ultimile 3 sapt n-am mai luat niciun gram in greutate si nu-mi fac inca probleme. De obicei mananca intre 500-600 ml pe zi+ceva tzatzi... si in ultima sapt am inceput sa ii dau la ultima masa cereale cu laptic. in perioada asta nu mai dormea bine noapte si se foia , se trezea pe la 2 si m-am hotarat sa nu-i mai dau. azi merg la cantar din nou sa vad cum a mai evoluat. De la 2 luni si o sapt cand avea 7 kg pana sapt trecuta nu luase nimic.

Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )

poze Darius
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=54197687" target="_blank">Slideshow Darius,

Slideshow botez Darius,

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

quote:
Originally posted by marani

Carla, nu stiu cum e la voi, dar aceiasi senzatie am avut-o si eu ca i-au revenit colicii. Dar nu! Se inmultisera mofturile!!!!!! Asa urla si tipa de zici ca are cele mai groaznice dureri: ori de somn face asta, ori de plictiseala. E chestie testata: daca o pun in alta pozitie nu mai are nik, nik pt cateva minute, daca ma joc cu ea iar nu mai are nik, daca o scot afara nik nu mai are, daca mergem cu masina iar nu mai are nik, ba mai mult e toata un zambet si-o vorbarie! A plans de oboseala si cate o ora intreaga! Mi-am facut ganduri ganduri.....nervii sunt la putere! Cel putin la noi. Asa ne-a zis si medicul, personalitatea se contureaza.

Eu am alt necaz: Ana Maria nu mai vrea in carut. Atata bucurie aveam si eu ca dimineata la 5 cand dadea trezirea, eu mergeam pe hol sa ma culc, tata o adormea in carut, acu nik! Afara in carut urla cat o tine gura. Aseara am iesit la plimbare, dupa 10 min a trebuit s-o iau in brate iar tata smecherul plimba carutul gol ( zicea el, ca sa vada lumea ca avem totusi carut ). Dupa 20 min a adormit si am pus-o in carut, am ajuns acasa am scos-o din carut nu s-a trezit, am dezbracat-o si nu se trezise. Asa ca pus una pisica in pat la ea si mama cu tata vizionat un film prost.

Sanatate multa doresc!

mamica de bubamara

de oboseala o suspectez si eu ca plange ca adoarme imediat ...nici nu mai apuc sa-i dau biberonul de seara!Mai dar urla zici ca moare! Aseara m-am certat si cu sotul...i faceam masaj si deodata a inceput balciul, sotul a zis ca i-am facut eu masaj prea tare! Eu nimic...era plina de ulei din cap pana-n picioare!Sotul zice ca gata nu-i mai facem baie...eu incep sa urlu ca il dau si pe el cu ulei si il las sa doarma asa nespalat! Ne-am plimbat cu o cadita de la baie in dormitor si invers de ametisem!Pana la urma am spalat-o asa cu urlete si dupa 10 minute a adormit (8,30 seara) s-a mai trezit la 2noaptea sa manance, a mancat ca haplea ca era nemancata de la 6!!! Groaznic...fazele astea se repeta de 3zile!!! AAA plus ca i-am facut ceai de colici si am varsat apa din termos prin toata bucataria ca tremuram toata! Dupa ce a adormit eram amandoi bosumflati si obositi ca dupa lupte seculare!

carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006

la bunici...sa le fiu de ajutor pe aici

poze Alexuta

"Doar doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. In legatura cu universul nu sunt sigur."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Dianocica, parca l-ai laudat pe david al meu cand era imbracat cu body si sosetutze, asa ca... special pentru tine, din categoria In , dar cu shosete !

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

poze David Mihai
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">David si prietenii lui

Mergi la inceput

In carut nicvorba sa stea!!!! L-a m ridicat o treapa si nimic, cand poate se trage in fata si mananca plasticul ala de e pe post de masuta(vezi poze la bunici) in rest neinteresant!Ieri a venit nasa, ne-am luptat cu cautul afara ( ea are copil de un an si eu stau la et4) imi zice...sa vezi ce doarme afara..de unde!!!! ti-ai gasit cum am pus-o in carut s-a pus pe urlat! Asa ca a stat si carutul afara la aer s-a jucat baiatul nasei cu el, iar eu co goanga in bate!

poze Alexuta

"Doar doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. In legatura cu universul nu sunt sigur."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Carla deci sa inteleg ca tu ii faci intai masaj (cu ulei) si abia apoi o imbaiezi?
Si sora mea ii facea la fel fetitzei ei. Cand am intrebat-o eu pe pediatra daca e ok asa cum mi-a sugerat sora mea sa fac - pediatra a facut niste ochi - pai cum? Si atunci ce baie mai e si aia in apa uleioasa? Si apoi o mai ungi cu ceva? Ce rost are sa-i dai cu ulei ca apoi sa-l speli?

Asa ca noi ii facem sportul inainte de baita - apoi baita si apoi masaj cu crema hidratanta de la HIPP, sau cu ulei, sau cu mustela, etc. Le tot schimbam sa nu fie monotonie.

Ca sugestii pentru plansul ei:
- fa rost de supozitoare cu chimen - daca ccc crezi ca este vb de colici.
- schimba masajul pentru dupa baita
- da-i intai sa pape si apoi faceti baita (dupa o ora)
- schimba ora baitei
- sari o seara masajul
- eventual micsoreaza perioada masajului, sau fa-l mai usurel
- cauta o anume melodie pe care sa i-o canti zilnic in timpul masajului - sa devina rutina
- sa-i faca tati masaj
etc.

nu stiu ce sa-ti mai spun - numai nu dispera - incearca sa gasesti motivul pentru care plange - eliminand pe rand cauzele.
si curaj

Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III,IV,V, - filmuletze Karina www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061127&ctime=132700" target="_blank">1,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061201&ctime=005102" target="_blank">2,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061204&ctime=132558" target="_blank">3,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070120&ctime=122902" target="_blank">4,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070121&ctime=010305" target="_blank">5,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070122&ctime=123722" target="_blank">6,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070213&ctime=123710" target="_blank">7,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070312&ctime=071228" target="_blank">8,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070313&ctime=123239" target="_blank">9,
am o nepotica talentata, o burtica in amintire, si o BB-lina zbenguita

Mergi la inceput

A venit Miroooo!Gata pauza daaa?!! Zi ca da!!!
Asa am sa fac in seara asta sar masajul!Maine mai vad cum se prezinta!

poze Alexuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Carla, draga de tine, prin ce ati trecut cu micutza! Dumnezeu stie de ce plang asa aiurea cateodata. Totusi, parca am mai auzit tot pe forum ca dupa suculeztul de morcov sau, ma rog, dupa inceperea diversificarii, unii mititei au dureri de burtica. oare o fi prea repede la 4 luni sa incepem? Habar nu am... noi inca nu am inceput, tot laptic. Dar sunt hotarata sapt. asta sa-i dau cereale, vb cu pediatra la vaccin.
A_deju, deci am trecut testul de perspicacitate propus de Ruxandra, ca vad ca ea a aruncat manusa si a plecat , probabil il plimba pe conu' Grigore prin nebuneala aia de capitala, vorbeste provinciala ...
Kokorina, multa sanatate harbujeilor! Si voua, ca citesc ca intreg familionul e rapus de raceala ! parca o vad pe delicata lady Sophia cum se chinuie sa tuseasca cat mai elegant, micutza draga!
Dorsilia, te rog eu mult nu mai fi trista!! Nici David nu a luat in greutate spectaculos, uite cate fete suntem cu problema asta, deci nu e nici pe departe o chestie grava. Daca fetitza e vioaie, doarme bine, de ce te stresezi??? felicitari pentru micutza crestina!
Acum raspunsul la intrebarile tale:
1. 6120 gr ??? dar e super bine, chiar ne complexezi, gandeste-te ca noi implinim azi 4 luni si nici nu avem 6 kg, si suntem si baietei, deci se presupune ca ar trebui sa fim tot o fibra s-un tendon!! Nu am inceput cu diversificarea, si chiar cred ca la 3 luni e mult prea devreme. Am tot citit la bucurii, piersicutze ca dupa ce le dai suculete, pireuri, parca mananca si mai putin laptic, ori nu asta e de dorit. Eu ma gandesc sa-i dau cereale de saptamana asta.
2.David intre 2 si 3 luni a avut cea mai naspa perioada, nu manca nici in ruptul capului, plangea la fiecare biberon, asta pentru ca il tot fortam eu. manca intre 500 si 600 ml, o data sau de doua ori a papat 700ml.
3. Intre 2 si 3 luni a luat 500 gr in greutate, deci stam mai prost ca voi si totusi nu exasperam. dr a zis ca e in grafic.Plus ca per total a luat in greutate corespunzator, deci calculat pe luni, nu pe saptamani.
Hai, mamicooooo, nu mai fi trista!!!

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

poze David Mihai
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">David si prietenii lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

quote:
Originally posted by anateo2004

eu merg in prima zi de targ.e mult mai liber,te poti misca in voie in weekend parca esti in autobuz,e ff multa lume.daca puteti incercati in primele doua zile,dimineata.

Ana mamica de doi iezi Teodora(20.04.2004) si Sebastian(11.12.2006)

Ana si eu merg joi, poate mergem impreuna

Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea 12 nov 2006

poze Adina

botez Adina

www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=55417098" target="_blank">slide Adina

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">cei mai frumosi fulguleti

Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Neata

Mai fetelor da scrieti la greu nu mai termin de citit

A_dejuLa multi ani !!!!
si pt toti bb-ii de azi

Antonia a papat la 20 aseara si s-a trezit la 6.30 dim a papat si am dormit iar pana la 10 yupii

Dianocica-am vazut si eu ca Angi nu ne-a mai scris imi pare tare rau,cred ca unele fete au fost prea dure cu ea nu merita asta

Dorsila-eu zic sa mai astepti cu diversificareaAntonia are 6.550 kg la 4 luni si 3 sapt aproape deci e f bine printesica ta in ultima luna mi-a luat 750 g in greutate,oricum cu cat cresc iau mai putin,ai o pediatra super daca nu te lasa sa incepi difersificarea la 3 lunialtele recomandata la 2 luni

Kokorina-multa multa sanatate

E asa frumos afara dar bate un vantvreau afaraaaaa

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 noiembrie 2006)

luna 1luna 2luna 3luna 4luna 5
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
Botez Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavyada spune:

Da mult ati mai scris fetelor, ma dor ochii de atata citit.Noroc cu mama care a venit pe la noi si sta cu Ada.
Dolores - sincere condoleante.
Carla sa stii ca si la noi au inceput crizele de burtica, cred ca de la diversificare. Plangem uneori cu lacrimi de mi se rupe sufletul. Se calmeaza cand ii pun pe burtica comprese calde, incalzesc o batista cu fierul de calcat si fac acest lucru de mai multe ori.
Ada nu mai are stare, se intoarce de pe o parte pe alta, vrea numai in picioare. Nu mai pot s-o pun in pat de teama sa nu cada jos. Trebuie sa fiu mereu atenta caci trage de toate lucrurile. M-a epuizat. A inceput sa doarma mai putin ziua, vrea sa ne jucam mereu. Cum nu sunt atenta cu are ambele maini in gurita.
Am luat rezultatul la analize, majoritatea sunt la limita inferioara. Mine ma duc si la ginecologie, sper sa fie totul ok.

lavyada - o mamica fericita

Mergi la inceput