Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (27)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Eu sunt ZOMBIE.
M-a trezit nr2 la 5,30. Cum terminai cu dansul dadu si nr1 ghiers. Iar dupa ce pleca in sfarsit la gradinita ce sa ma dormi, ca veni dna la curatenie..

Stau cu o in fatza.. cred ca n-am mai baut de peste un an.. si incerc sa ma concentrez cat sa nu incurc prea mult tastele.

Sper sa apuc sa citesc din urma, ca vaz ca iar au navalit paginile.
Dar pana una alta ii zic Dianocicai ca noi aparem pe-acolo in jur de 12,30.

4 luni

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

Ajuta-i pe bb nedoriti sa traiasca. Cu o simpla semnatura le poti salva viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

La multi ani! a-dejumulta sanatate sa te bucuri de bb si el de tine!

Fetelor la noi au revenit colicii sau nu stiu ce sa mai zic...de 3 zile avem seara concert, dar urlete de am impresia ca cine stie ce i-am facut si nu mi-am dat seama!!! O fi de la diversificare!!! Nu stiu, voi mai aveti probleme din astea?

carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006

la bunici...sa le fiu de ajutor pe aici

poze Alexuta

"Doar doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. In legatura cu universul nu sunt sigur."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

A_deju!!! Sa fii sanatoasa, sa ai parte de o viata plina de impliniri alaturi de cei dragi si sa-ti pastrezi simtul umorului la fel de dezvoltat!!!!!

si pentru sarbatoritii zilei de azi! David de Roxanica, Maria Cristina de Aka, Ana de Panaa si Rares de Marinelaf!!!

Kokorina, te pup tare tare si va doresc sa va reveniti repede!
Dandusa,

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

of, a adormit dar n am putut sa l las in scoica asa ca l a m mutat in patutz si s a trezit si a inceput scremutul...ma omoarca copchilu' asta cat se chinuie cu al kk...l a facut, mancat si acum iar doarme...io ce sa fac mai intai? sa termin de mancat, sa fac un dus(nu prea am curaj ca ma aude si am pus o...), sa calc ( cat imi place mie da' s a ridicat maldaru'...), sa ma culc? in concluzie...forumesc...fi-mi-ar capu' sa-mi fie...cred ca incerc cu somnul...
dia joaca joaca da' chiar nici un semn? macar sa zici ca sunteti bine, oana nu l a parasit pe d....si cate un , o ceva...

_
diana si david din 03.12.06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marani spune:

Carla, nu stiu cum e la voi, dar aceiasi senzatie am avut-o si eu ca i-au revenit colicii. Dar nu! Se inmultisera mofturile!!!!!! Asa urla si tipa de zici ca are cele mai groaznice dureri: ori de somn face asta, ori de plictiseala. E chestie testata: daca o pun in alta pozitie nu mai are nik, nik pt cateva minute, daca ma joc cu ea iar nu mai are nik, daca o scot afara nik nu mai are, daca mergem cu masina iar nu mai are nik, ba mai mult e toata un zambet si-o vorbarie! A plans de oboseala si cate o ora intreaga! Mi-am facut ganduri ganduri.....nervii sunt la putere! Cel putin la noi. Asa ne-a zis si medicul, personalitatea se contureaza.

Eu am alt necaz: Ana Maria nu mai vrea in carut. Atata bucurie aveam si eu ca dimineata la 5 cand dadea trezirea, eu mergeam pe hol sa ma culc, tata o adormea in carut, acu nik! Afara in carut urla cat o tine gura. Aseara am iesit la plimbare, dupa 10 min a trebuit s-o iau in brate iar tata smecherul plimba carutul gol ( zicea el, ca sa vada lumea ca avem totusi carut ). Dupa 20 min a adormit si am pus-o in carut, am ajuns acasa am scos-o din carut nu s-a trezit, am dezbracat-o si nu se trezise. Asa ca pus una pisica in pat la ea si mama cu tata vizionat un film prost.

Sanatate multa doresc!

mamica de bubamara

Mergi la inceput

azi cantam cu toti in

la multi ani!!!

pentru

a_deju
David de Roxanica
Ana de Panaa
Maria de Aka
Rares de Marinelaf

Mergi la inceput

Chris, apartamentul de ca povestesti tu e nou? Ca altfel pretul mi se pare.. .. da oricum fara balcon..

Laura, felicitari pt intoarcere.

Panaa noi am facut acest vaccin.

Desiree, imi pare rau ca si tu esti suparici. Off, e greu sa impacam atatea firi diferite, mai ales in momentele astea cand toate suntem asa de solicitate de prichindeii astia mici dar atat de autoritari.

Veronici, cu premergatorul.. bineinteles ca exista bebei si bebei. Si unii sunt mai precoci decat media. Eu am vrut doar sa va transmit ceea ce sfatuiesc medicii ortopezi, ca-s lucruri serioase asta cu fortzatul inainte de vreme.

Felicitari si Marinelei si Dorsiliei pt botezul pruncilor. Sa fie intr-un ceas bun.

Kokorino, rezistia eroic pe baricade. Multa, multa sanatate si sa va faceti repede bine, toti 4.

Danutz nasoala faza cu apa. Eu sunt cam speriata de bombe si mereu trebuie sa am rezerve in casa, spal cu apa plata la o adica.. dar daca imi intrerup concomintent si curentul si gazele => fierb biberoanele la primus!

4 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaCat spune:

Buna dimineata
La multi ani sarbatoritilor de azi
Ana Mihaela de Panaa
David Mihai de Roxanica2006
Antonio de Crykett
Maria Cristina de aka
Rares Bogdan de marinelaf
A_deju sa ne traiesti sa fi sanatoasa si sa te bucuri de bb si el de tine.
BB nu a avut somn din cauza mucisorilor si ne-am trezit de la 4 asa ca tre sa bag la greu asa ca Danutz vreau si eu .
Ieri am fost la doctor cu bb fiindca era tare mucioasa si ne-a pus sa cumparam batista bebelusului care este super, nu m-am gandit pana acum sa o iau si ne chinuiam cu pompita si eu si ea de....Vreau sa va mai spun ca are 5300 si aluat 300g intr-o saptamana.
Azi ma duc la dentist si am niste emotii de nu mai pot.
Carla 2005 eu i-am dat fetii pe burtica cu Flatulin este un gel impotriva balonarii si vreau sa-ti spun ca este super.

Poze Nicole

Nicole Oana Cat

Mergi la inceput

Marani, mama ce super va fi botezul Anei Maria. Vreau si eu! Cred ca daca-i povestesc lui barbata-meu ne alearga si pe noi sa facem botezul in varf de munte.

Roxana_c Calin bea supa din biberon? Ca Grigore accepta parca din ce in ce mai greu linguritza.. si parca vad ca la biberon ajungem..

Roxanico pe unde umbli? Hai mai zi-ne ceva fain. Si mai ales inviorant, sa ma trezesc de-a binelea!
Sau esti prea ocupata cu pregatirea chefului lui David?

Dorsilia, vrei sa-ti zic ca al meu flacau mananca la 4 luni tot atat ca la 2 luni.. si ca de aproape 2 sapt n-a luat nici 150 g?? Nu te mai stresa atat si nu-ti mai stresa indirect nici copilul, ca nu rezolvi NIMIC.

Orice copil are mici probleme. Na, al meu are dermatita atopica, are un inceput de anemie. Si pana si pediatra a zis ca mananca prea putin. Acum face mofturi si la piuree-ul de legume. Vrei sa .. pai pot sa la greu. Uite

Normal ca ma stresez, dar incerc sa remediez ce pot remedia si mergem inainte. Daca stau sa-mi plang toata ziua de mila nu rezolv nimica, doar o sa ma simt mai mizerabil.

Edit: .. mi-am amintit: David de Ralumat are/a avut ITU.

4 luni

Mergi la inceput

Test de memorie&perspicacitate:

Ghici ghicitoarea mea ce centru de activitati are conu Grigore?

Intrebare ajutatoare: cine si din ce oras i l-a cumparat? Si cui multumim si-i trimitem o armata de ?

Mergi la inceput