Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (27)
Raspunsuri - Pagina 13
ank999 spune:
Am ramas singura aici asa ca o sa plec pe varfuri!
Va doresc vise placute si pace in suflete! 

Eu va iubesc pe toate!

Anca cu
Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)prima luna,luna 2,botez
a_deju spune:
gata, ma retrag si eu, ca deja mihai umbla cu cutitu' pe la fibra optica a lu' rdsu' :) maine sa fie plin de LMA, floricele si uraturi, m-auziti??? daca nu bagati voi, ma urez singura pana imi baga astia avertisment :)) ...bat campii, ce vreti, ora tarzie, glicemia scazuta.. :))))
noapte buna va doresc!
Deea, mami de www.totsites.com/tot/ericneamtu" target="_blank">Eric (15.12.2006)
POZE
atat mai avem pana la 1 an
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=53997601" target="_blank">motanu' mic
site fulguleti
asiza spune:
Multumim mult, mult, cu drag celor care ne-au urat La Multi Ani/La Multe Lunisoare azi!!! (stiti voi care sunteti, nu mai nominalizez)...ia uitati, pupici de la noi 

De asemenea va multumesc pentru raspunsurile la tema zilei! Si eu mi-as dori ca Denis sa ni se adreseze cu mami, respectiv tati...ca doar pe noi ne are rude de un asemenea rang!!!!
Desiree,
, sa ne mai scrii ca altfel pun eu
pe tine! Ce, crezi ca eu ma simt in continuare super ok aici? Mai ales dupa refularile la adresa-mi, in totala nelegatura cu nemultumirea pe care am avut-o????? Asta e...totusi am ales sa nu parasesc forumul, intrucat MERITA sa fiu inca aici, ca sunt fete de nepretuit, cu inima mare, mi-am facut prietene adevarate printre ele, ne-am impartasit experientele, durerile si ofurile inca de pe vremea Odiseei, apoi am asistat la nasterile puilor, pe cateva le-am vizitat si in spital...cu altele am vorbit la telefon cand inca se aflau pe masa de nasteri sau cand erau in travaliu si multe multe altele care m-au legat de ele. DECI MERITA!!!! Io te pup...
Yagmur, ala-l numesti tu masaj???? Sper ca esti mai bine pana la ora asta! 
Noapte buna ca-s rupta!...aaaa Roxanica, am ras cu lacrimi la postarea ta!!!!!!!! Nu esti sanatoasa!!!!
Oana
cu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
roxanica2006 spune:
fetele din Constantza, sunteti toate frumoase, slabe, inalte, etc, tot ce-i trebuie unei femei!! Hai nu va mai plangeti ca sunteti grasutze, a_deju, hai, ca ai niste picioare lungi, interminabile, arati foarte bine.Madalutaza, si tu bati campii, uita-te la tine, te-ai vazut?? Parca esti o Ileana Cosanzeana, blonda, delicata...frumoasa foc. De Dandusa nu mai zic nimic, ea insa stie ca-i frumoasa, nu abereaza ca voi.
Dianocica, vazut poze cu Dmic! Acum inteleg de ce-ti vine sa-l mananci, e scump tare, parca-i simt respiratia calda cand doarme, exact ca David al meu, asa linistit, impacat, curat...Nu-i asa ca-s tare cuminti cand dorm?? Dmic e grasutz bine, sta asa teapan, se vede ca-i barbatel adevarat, al meu e mai slabutz, dar nu ma mai plang, asa e el si mi-e drag tare! Stiu, stiu, nu trebuie sa-mi mai spui, poza cu tati de Dmic era dedicatie speciala pentru mine, nu?
Noapte buna, fete dragi!
ROXANA
si
DAVID MIHAI (20.11.2006)
poze David Mihai
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">David si prietenii lui
kokorina spune:
ASIZULE

si 

ALEXANDRA....

si pe MARK....am vazut ca nu a uitat-o pe SOPHIA...
mai,va pup pe toate,ce mai....de citit v-am citit cap-coada....am zis ca tre sa scriu,ca daca nu prestez,ma dau afara fetele din forum....si mi-am luat avant,mi-am smuls o ora de somn si m-am bagat aici la voi,cucoanelor!noi santem cu totii bolnavi...de sambata a inceput si SOPHIA sa tuseasca,PASCAL tuseste si acum,eu aveam o durere in gat care nu ma lasa cu tot neamul de tablete si am mai avut si o durere de cap de-mi venea

,sotului meu ii curge nasul si il doare capul.....santem lati toti 4.la noi a venit iar iarna in buna regula.unde ieri ne-am plimbat pe afara in tricou,cred ca erau 20 grade,azi cred ca sant tot 20....da' cu -.cu toate astea,sotul a iesit afara cu copii,aerul curat intr-adevar face minuni,si mult mai mult cand e frig afara.am avut timp sa gatesc o supa de pui cu multe legume,sa ne mai intremam si noi,ca eram cu totii rapusi.SOPHIA nici nu stie bine sa tuseasca,ca abia acum invata,e prima ei tuse....miercuri ne ducem si cu ea.cu PASCAL fusesem,de-mi daduse siropelul ala pt el,ii dau si SOPHIEI....dat tre sa ma duc sa vada daca nu are rosu in gat....spersa nu,spre binele tuturor!
in afara ca tusim toti 4 pe toate vocile,in rest santem bine.....of,saptamana viitoare iar imi pleaca sotul in deplasare,de marti pana vineri....eu ma mir de mine ca mai pot....acu nici nu-mi pot imagina viata fara harbujeii mei,amandoi.....dar....scuzati-ma daca spun asta,insa mi se pare chiar floare la ureche cu un copilas....va rog nu aruncati cu rosii,dar...asta e parerea mea....cu doi stiu cum e,cu unul nu stiu cum e![]()
ce vorbiti voi de diete si gimnastica.....am tot respectul pt cine reuseste....eu as mai avea vreo 2 kg de dat jos,sa ajung la greutatea de dinainte de a ramane insarcinata........dar imi doresc sa dau vreo 5,sa mai fiu eu gagica aia misto,care eram odata![]()
eu mananc ce apuc si cand apuc....parca n-as fi eu grasa,in schimb am o buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuurtaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!
eu am zis sa mi-o tai la clinica MEDICAL SERVICE la dr STAN.....dar nu ma lasa sotul.mie mi se pare eficient si rapid....si nu vad : de ce nu?ei,mai vad eu pana la vara,poate nu va fi nevoie,cand or incepe sandokanii sa fuga unul intr-o parte,altul in directia opusa celuilalt....atunci kokorinutza va avea o alie de invidiat![]()
va doresc o noapte linistita!
p.s. eu daca nu apar pe aici,asta nu inseamna ca pierd contactul direct cu lumea,eu va citesc cap coada,si nu pe diagonala....culmea....timp nu am sa stau sa scriu,ca eu pana va citesc...voi mai scrieti si scrieti si scrieti....asa ca,va trimit pupixuri la toate!
Pascal si Sophia
www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM
panaa spune:
veronici
pentru raspunsul la intrebarea legata de narile bebeilor....cat despre vaccin, ma interesa sa stiu daca a avut ceva reactii dupa....daca ti-a dat pediatra ceva indicatii inainte si dupa vaccin. multumesc in avans!!!
dianocica FELICITARI PT D!!!! Este un super bebe, iar tu o super mamica pt felul in care arata!!!! 
tre'sa recunosc ....pluteste in aerul fulguletilor o incrancenare.....suntem intr'adevar "terminate" de rolul de mama...dar, totusi...unde sunt "intelegerea, suportul....." de la odisee? ca doar de acolo am plecat in sir indian catre mai bine.....
sunt sigura ca acest mesaj va avea ecou, nu ca celelalte pe care le-am postat mai devreme si la care feed-back-ul a lasat de dorit....
Mirela
Ana Mihaela 20.11.2006
poze ana mihaela
varsta anei
daphna spune:
ROXANICA ai dreptate,constantencele mele sunt superbe,bat campii......sunt in stare sa trec peste mesele copilului,numai sa mai stau cu ele.noroc k la noi somnul e mai important,si nu vrem sa mancam!!!
ce de poze am vazut azi...super!
despre tetine ptr hrana groasa si avent ul are una misto(m-am documentat
)
cuticulele ,cred k si daca se taiau nu le taiam,eu abia tai unghiile!!!nu va puteti imagina ce face cu manutele alea pe fatuca aia.abia astept sa isi gaseasca degetelul k isi distruge fata.si cum a zis SPOCK,eu incerc sa i-l arat,dar degeaba!
pana scriu eu un mesaj.....si iata ,poate sunt prima....LA MULTI ANI!!!!!!!!!a deju,sa fii iubita ,sanatoasa si sa te bucuri de motanasul tau scump!!!!

georgiana mami de Elisa(15.12.2006)
dandusa spune:
quote:
Originally posted by panaa
veronicipentru raspunsul la intrebarea legata de narile bebeilor....cat despre vaccin, ma interesa sa stiu daca a avut ceva reactii dupa....daca ti-a dat pediatra ceva indicatii inainte si dupa vaccin. multumesc in avans!!!
dianocica FELICITARI PT D!!!! Este un super bebe, iar tu o super mamica pt felul in care arata!!!!
tre'sa recunosc ....pluteste in aerul fulguletilor o incrancenare.....suntem intr'adevar "terminate" de rolul de mama...dar, totusi...unde sunt "intelegerea, suportul....." de la odisee? ca doar de acolo am plecat in sir indian catre mai bine.....
sunt sigura ca acest mesaj va avea ecou, nu ca celelalte pe care le-am postat mai devreme si la care feed-back-ul a lasat de dorit....
Mirela![]()
Ana Mihaela 20.11.2006
poze ana mihaela
varsta anei
Ma' io' nu vad decit primavara...,zimbete,intelegere,muuulta dragoste si floricele...

si dac-o fi si altceva in aer...,zau ca nu vad 
Virsta
Crinuta, 1, 2, 3, 4 5Poze Dandusa
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea
panaa spune:

LA MUUUUUUULLLLLTTTTIIIIII ANI!!!! A_DEJU!!!! Am citit postarile tale de mai devreme si am stat special pentru a-ti ura la multi ani!!!!! si comoara mea de ana este nascuta tot pe 20 dar noiembrie....

LA MUUUUUUULLLLLTTTTIIIIII ANI!!!! :
DAVID MIHAI de ROXANICA2006
ANTONIO de CRYKETT
MARIA CRISTINA de AKA
RARES BOGDAN de MARINELAF

...si bineinteles
pentru iepurashul meu scump si drag ANA MIHAELA!!!!!
Toate florile din lume sa fie la picioarele voastre, toate bucuriile de pe acest pamant sa va scalde sufletzelele, fericirea sa va straluceasca zi de zi pe chip!!!!!!
Mirela
Ana Mihaela 20.11.2006
poze ana mihaela
varsta anei
panaa spune:
aaa, MIKI felicitari pentru steluta!!!!....si eu m-am bucurat cand am primit-o....LA CAT MAI MULTE !!!!!
Mirela
Ana Mihaela 20.11.2006
poze ana mihaela
varsta anei