Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (27)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

dianocica, ma bag! daca nu slabesc, macar scap de celulita cu atata biciuiala.. da' nu s-ar putea de poimaine??? am eu asa neshte motive.......... nush de ce, da' pe ziua de maine imi miroase a tort(uri).....

Deea, mami de www.totsites.com/tot/ericneamtu" target="_blank">Eric (15.12.2006)
POZE
atat mai avem pana la 1 an
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=53997601" target="_blank">motanu' mic
site fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

quote:
Originally posted by dianocica

propun folder pe mailul comun cu mamici care vor sa slabeasca! tradare sa fie dar sa stim si noi! eu am zis gata!sper sa fie ca si cu , adica sa mi iasa. maine dimi la prima ora care vine dupa ce se culca d fac poza cu burtoi si bagam exercitii plus mancare adecvata. cine mai doreste sa se alature e bine-venit. si cantarit, evident. pai cat o sa ma mai plang ca sunt cat o vaca daca stau si cu o mana va scriu si cu una mananc. si cu fundu' tot pe scaun. ru-si-ni-ca. ia ca mi trag si un asa, de incalzire...hai la slabit! dati suncile jos si bagati poze ca eu ma apuc si de grafic. si luati mana de pe mancare. mai, n auzi? vrei si tu ? lasa prajiturile...

_
diana si david din 03.12.06

...citeam,citeam...si rontzaiam...,parca mi-a ramas in git ceva...,ca am devorat deja 1/2 kg de fursecuri...,Claudiu n-a apucat nika...,da' las' ca mai are la colt...
...burta si eu am...si n-o mai vreau...,daca va pun poza o sa ziceti ca nu-i burta...,asa ca mai bine ma inscriu fara poze...,dar particip...,la ine este maaaare problema cu dieta...,eu nu pot sa tin regim...,maninc de toata si fara noima...,as putea sa incerc cumva...,dar astept sa vad ce aveti voi de gind...,poate ma impulsionati...Azi m-am cintarit prima data dupa ce am nascut...,am 60kg cu 5 kg ,mai mult decit inainte de a ramine insarcinata...,eu zic ca nu merge cintarul bine,nu ca as fi suparata...,dar daca imi vin toate cele de dinainte...,nu prea inteleg...,deci planuiesc sa-mi fac abdomen in patratele...
...tu parca zieai ca mergi la nani?

VirstaCrinuta, 1, 2, 3, 4 5

Poze Dandusa
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by a_deju

dianocica, ma bag! daca nu slabesc, macar scap de celulita cu atata biciuiala.. da' nu s-ar putea de poimaine??? am eu asa neshte motive.......... nush de ce, da' pe ziua de maine imi miroase a tort(uri).....

Deea, mami de www.totsites.com/tot/ericneamtu" target="_blank">Eric (15.12.2006)
POZE
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=53997601" target="_blank">motanu' mic
site fulguleti

...torturi, zici???...da' a musafiri nepoftiti...,nu-ti miroase?!?

Poze Dandusa
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea

Mergi la inceput

danduso, parca te si vad in cadita lu fi-ta pe cantarul de legume fructe.... si zici c-a dat cu 5 mult, huh??? mama lui de cantar, praf il facem... las' ca vin eu si ma sui pe el, rezolvam problema

POZE
site fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

quote:

POZE
site fulguleti

asta si ma culc ca sta barbatu' cu un ochi pe mine pe mess si mi face panarama ca daca e el acasa eu dorm dusa la ora asta... da' vorba lu' donia, pt asta las mancarea sa se arda, copilul sa planga...pai cum de poiaine? de maine e rau de ce nu de luni? sau de pe 1? sau de la anu' nou? de azi! de acum. gata. lasa suncile! ce celulita? ia a vezi matalutza ce pielicica de reclama facem noi...crezi ca m a incurajat cand fetele mele iubite imi ziceau daca reusesti sa te lasi de fumat ar fi bine...? ia un si pt ele ca nu m au crezut... si sa nu mi ziceti ca e off topic ca io pt d vreau sa fiu mumoasa, sa nu i fie copilului rusine...si sa arate cu drag poze cu mama lui de cand era mic..si sa zica uite ca frumosi erati(mami si tati/ diana si alex ) gata, acum chiar ca ma duc sa ma culc ca daca tot citesc...ma apuca dimineata. si acolo ma iau cu donia si cris la discutii si tot asa...hai noapte buna si pupici apasati

_

Mergi la inceput

CHINICO,
am vrut sa vad si eu poze cu shefa...si nu mai merg...,poate faci ceva sa vad si eu frumusete de fata...
ANGI,
imi pare rau ca te-ai suparat pe noi si ai ales sa te stregi de la noi de tot...si pozele...si tot...,imi pare tare rau...,nici macar nu ne-ai dat ocazia sa incercam sa te impacam...,ce pacat...,sper ca din cind in cind sa mai intri macar,asa ,sa ne mai spui cite ceva despre voi,sa ne mai pui poze cu IULIA...

Poze Dandusa

Mergi la inceput

quote:

danduso, parca te si vad in cadita lu fi-ta pe cantarul de legume fructe.... si zici c-a dat cu 5 mult, huh??? mama lui de cantar, praf il facem... las' ca vin eu si ma sui pe el, rezolvam problema

POZE
site fulguleti

Poze Dandusa

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dianocica

quote:

POZE
site fulguleti

asta si ma culc ca sta barbatu' cu un ochi pe mine pe mess si mi face panarama ca daca e el acasa eu dorm dusa la ora asta... da' vorba lu' donia, pt asta las mancarea sa se arda, copilul sa planga...pai cum de poiaine? de maine e rau de ce nu de luni? sau de pe 1? sau de la anu' nou? de azi! de acum. gata. lasa suncile! ce celulita? ia a vezi matalutza ce pielicica de reclama facem noi...crezi ca m a incurajat cand fetele mele iubite imi ziceau daca reusesti sa te lasi de fumat ar fi bine...? ia un si pt ele ca nu m au crezut... si sa nu mi ziceti ca e off topic ca io pt d vreau sa fiu mumoasa, sa nu i fie copilului rusine...si sa arate cu drag poze cu mama lui de cand era mic..si sa zica uite ca frumosi erati(mami si tati/ diana si alex ) gata, acum chiar ca ma duc sa ma culc ca daca tot citesc...ma apuca dimineata. si acolo ma iau cu donia si cris la discutii si tot asa...hai noapte buna si pupici apasati

_

deci sa-nteleg ca nu vrei tu o feliuta de tort de ziua mea???? hai fie, tu ca tu, da' nici io n-am voieeeeee???????? beiiii, lumea asta rea...... na, ia de-aici, sa batem frisca pt maine

POZE
site fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

fetelor, da chiar boxati pe aici! Mi-ar trebui si mie o tura: fumez, mananc dulciuri, am 10kg fata de inainte (si nu eram nici atunci o balerina) si celulita, vergeturi, tot tacamu...

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)prima luna,luna 2,botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Veronici da adresa cabinetului si numele dr, numar de telefon, tot ce sti! Daca tu ai incredere trebuie sa fie bun!
Mihaela multa sanatate puiutilor si hai la Pitesti!
Chinico bafta la vaccin maine!

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)prima luna,luna 2,botez

Mergi la inceput