Mamici de septembrie - octombrie 2007 (13)
Raspunsuri - Pagina 4
myral spune:
Of eu am in minte o gramada de nume de baietei si nici unul de fetita spre deosebire de prima sarcina cand m-am dus sa nasc nu aveam pregatit decat nume de fetita, bine ca a fost fetita.Myral15+
bumbita spune:
myral si cum o cheama pe fetita ta? sa-ti traiasca, sa fie sanaoasa si norocoasa!
posibile nume de baietei, gasite si care trebuiesc votate in consiliu de familie: MIHAI, DAVID, ARMIN, FABIAN, ALEXANDRU, FILIP.
tu ce idei ai? hai, zi-mi si mie, poate ma inspiri!!!
poze si filmulete cu ingerasul nostru
bumbita 13 + si mami de sebastian(03.01.2006)
georgi_ana25 spune:
draga bumbita, acum ma simt foarte bine, mananc orice si nu mai am demult greturi, cu burtica imi sta bine si o port cu mandrie pentru ca a inceput sa se cunoasca, dar cu pantalonii...mai greu, i-am schimbat demul pentru ca m-am rotunjit un pic de cand am ramas insarcinata, acum am trecut la salopeta pentru ca am dureri de spate si mi se pare ca imi este mereu rece desi am avut grija sa imi iau cate un plover mai lungut sa nu stau cu spatele gol...
georgi_ana25 spune:
bumbita, vroiam sa te intreb ce teste ai facut pana acum? inafara de cele clasice, pun aceasta intrebare pentru ca doctorul meu mi-a dat sa fac complexul torch si sunt putin in dubiu...
Roxali spune:
Sarbatoritelor de ieri, azi numai bine si sarcina usoara in continuare!
Ale si incearca sa ai mare grija de tine...si binenteles ca va trece cu bine si sapt 17.
Sambata si duminica am fost la mare...frumos soare...dar pe drum am dat la rate...ma rog nu mai sant ca o floare.
toate gravidoasele
Ali
MariaDia spune:
Buna dimineata! sau buna ziua! tuturor....
La multi ani sarbatoritelor de astazi: Carpatina, Carma si Tishka!
Multumesc pentru urari si pentru gandurile bune legate de bebelusul meu ce s-a revelat a fi baietel.
Voiam sa stiu de la mamicile care au deja un copilas sau de la cele a caror varsta a sarcinii este apropiata de a mea adica 15-16 saptamani: ar putea fi posibil sa simt deja miscarile bebelusului la 16 saptamani? A mai avut cineva experienta asta?
Eu am inceput sa simt in burtica ceva ca un fluturas, ca atunci cand sunt emotionata, e in jurul buricului, poate un pic mai jos...
Sunt convinsa ca nu e vorba despre gaze sau ceva de genul asta dar nu am totusi certitudinea ca ar fi miscarile bebelusului.
Am avut impresia asta doar atucni cand stateam cuminte pe scaun dar si de dimineata in pat imediat ce m-am trezit.
Multumesc!
Maria16+
cristina85ss spune:
b]Berapiri[/b]mie doctorita mi-a spus sa fac analizele de citomegalovirus si listerie cat de repede pot,deci maine dimineata merg la sange si iti spun si tie cat m-a costat.In ceea ce priveste ecografia,mie medicul mi-o face doar pe 30 Martie,voi avea atunci aproape 4 luni ( voi fi in a 15 saptamana+ 3 zile) il iau pe sotul meu cu mine si cred ca va fi abdominala nu intravaginala.In rest analizle mi-au iesti bine,am grupul sanguin 0 pozitiv, toxo negativ ( atat IgG cat si IgM) rubeola,varicela si altele IgG pozitiv ( deci am anticorpi ptr ca am facut cand eram inca eleva la generala) si IgM negativ,urina ok..e totul bine.Acum am emotii in ceea ce priveste citomegalovirusul si listeria,iar apoi la eco
Cristina 13+
tomasa spune:
Eu l-am simtit pe Tudor la 19 sapt. Cum am simtit am mai scris. E o senzatie foarte-foarte usoara, ca o palpaire. Aripioare de fluturas.
mama de BAIAT (9 ian. 2005)
11+
Roxana_G spune:
Fetelor ce haioase sunteti cu previziunile de sex. La mine s-a confirmat si la ultimele eco ca e baietel si de data asta am vazut si eu clar. Dar uite eu dupa atatea griji ma gandesc sa nu va mai ganditi atat la sex, important e sa fie BB sanatos.
Maria, eu la prima sarcina am simtit la 16 saptamani, exact asa cum ai descris tu.
Bee, Alex e sigur mai bine, mai sun sa verific, insa e spre bine. Cred ca a fost o viroza cu localizare laringe.
Carpatina, bine ca ai petrecut frumos si ca BB a fost cuminte. Vreau si eu miros de magnolii!
Katrin, morfologia se face la 20-22 saptamani.
Bumbita, greutatea aceea e o estimare, are si o marja mare de eroare. Dar nu strica sa fie putin mai mare.
Rox 16+si Alexandra Maria (10.02.2004)
]
Bee spune:
Giorgi_Ana bun venit intre gravidute.
MariaDia, cred ca la 16 saptamani e posibil sa-ti simti fluturasul, chiar daca esti la prima sarcina. Acum depinde si cat de barosan e el, cat de slaba tu, de cum e situata placenta (am inteles ca la o placenta situata anterior, loviturile se percep mai greu).
Bumbita, da sa zicem ca sunt diferite sarcinile si de asta sper ca e baiat, desi de greturi am parte cat incape. Singura consolare e ca mi-e greata de alte lucruri decat cu Ana. SI in familie parerile-s impartite. Sotul crede ca acum mi-e mai rau (fiindca ma vede seara terminata, cand maxim si necontrolat), mama crede ca mi-a fost mai rau cu Ana (atunci cred ca mai mult ziua). Dar cu totii sunt de acord ca daca n-o fi Razvanel, o fi Razvana. . Razvan e singurul nume pe care ni-l dorim, daca e baiat: Razvan Dimitrie (probabi). Daca e fetita o sa fie circ si distractie ca fiecare are ideile lui.
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia