Mamici de septembrie - octombrie 2007 (13)
Raspunsuri - Pagina 5
tomasa spune:
Bumbita, oooofff, ooooooof....zic si eu ca tine. Mi-ai placut mult la faza asta.
Georgiana, bine ai venit printre noi.
Myral, se concep mai multi baieti sau mai multe fete. Asta nu inseamna ca se concep numai baieti . Ca de-ar fi regula, usor ar fi de ales sexul. Probabil fetita ta s-a inscris in minoritatea de fetite.
Eu cu simptomele diferite va dezamagesc. Am o prietena ca la prima sarcina n-a avut abolut nimic, la a doua a varsat intr-una si are copii de acelasi sex. Si ea era sigura ca va face altceva, dar tot aia a fost. Deci chiar nu conteaza. Eu nu cred in nici o predictie din asta, ecograful sa traisca si chiar si asta mai da uneori rateuri.
mama de BAIAT (9 ian. 2005)
11+
ancadragoman spune:
Fetelor pe mine ma paste o raceala si nu stiu ce pot sa iau.
Ma ajutati va rog?
anca 6+
vine bebe....
poze
irinabobe spune:
buna fetelor. obisnuita ma face ca atunci cand intru pe desprecopii sa intru la odiseea noastra... si deabia dupa aceea realizez ca nu mai e cazul.
mag trimite-mi pe pm datele tale ca sa pot muta ecografia la pop pe numele tau, cred ca asa se procedeaza. dupa ce sun la clinica iti spun cand este si ora.
fetele inca odata va doresc sarcini usoare, bebei sanatosi si sa ajungeti cu toate la final!
va pup.
tomasa spune:
Anca ia vitamina C si bea multe sucuri de citrice indulcite cu multa miere. Daca gasesti ar fi mai eficienta vitamina C fiole, dar nu stiu daca se mai fabrica. Ai mai putea sa-ti rogi sotul sa-ti faca un masaj cu otet sau cu spirt diseara inainte de culcare. In rest comprese cu sare grunjoasa incalzita in cuptor, cartofi feliati pe frunte daca te doare capul, ser fiziologic in nas, daca o sa-ti curga nasul. Gargara tot cu apa cu sare daca te doare gatul. Fetele am vazut ca au mai luat homeopate, oscilococcinum, homeogene. Mie una si de-astea mi-e frica sa iau asa ca nu stiu ce sa te sfatuiesc sa faci.
11+
tomasa spune:
Irina, esti o scumpa ca te mai gandesti la noi! Multumim frumos. Si tie iti doresc din suflet sa revii cat mai repede la odisee.
11+
ancadragoman spune:
Tomasa iti multumesc mult de tot,deci pot sa fac frectie...
anca 6+
vine bebe....
poze
danielle02 spune:
georgiana. bun venit si sarcina usoara!
bumbita, si pe mine ma strang pantalonii la burtica.am renuntat de mult la blugi.ma strangeau prea tare!
irina,
anca, eu am baut ceai de ginger indulcit cu miere si am mai pus cate o feliuta de lamaie.ceai de musetel,menta(dar foarte putin) si lapte caldut cu cate o lingurita de miere.
danielle 13+
pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
marushka spune:
La multi ani Carpatina, Karma, Tishka sarcina usoara si bebei sanatosi!!!
Fetelor, apropo de Modexpe, expozitia ce a avut loc la Romexpo. Am fost si noi, am tintit drept la standul cu hainute pentru gravidute. Eh, este adevarat, aveau multe hainute si fustite si salopete de diverse culori, numai ca of-ul meu este ca nu mi-am gasit nimic pe masura. Cand am cerut ceva pentru mine (care purtam 36 la fusta cand nu eram gravi) am cerut ce au pentru mine de gravida ceva... s-a uitat doamna de la stand la mine, m-a masurat cu privirea la care a replicat? Sunteti insarcinata?! "DA !" mandra exclam eu. La care ea: "Credeam ca aveti vre-o 14 ani... ...da sa fiti sanatoasa!"incerca ea sa remedieze situatia... Cea mai mica marime era 38 la ei... Offf... ce mai haine de gravida, eu cred ca am sa le port pe ale mele pana nasc, cu toate ca burtica mea a inceput sa se vada si ma deranjeaza la nasutrele de sus... sau eventual sa-mi cumpar o marime 2 mai mari de haine
Am mai fost si pe la Niro, am zis ca poate acolo gasesc ce-mi place. Epi mi-am luat un sarafan care nu cred ca este pt gravida dar mie mi-ar incapea burtica acolo in rest nu am gasit nimic pe placul meu.
Pup pe toate la burtici,
sa avem sarcini usoare, bebei sanatosi si la termen!
Taniusha 13+
http://bd.lilypie.com/EzQqp2.png
georgi_ana25 spune:
va multumesc pentru urarile de bun venit si am si eu un sfat pentru Anca, mai bine decat sa ia pastile care nu sunt recomandate defel in perioada sarcinii mai bine un ceai de macese putin mai cald 3 cani pe zi de preferat neindulcit, macesele au un continut ridicat de vitamina C, si daca doamne fereste faci febra cel mult un paracetamol...eu am fost racita in prima luna de sarcina si asta e tot ce mi-a indicat doctorul ca sa ma exprim asa cum a facut-o dumnealui...paza buna trece primejdia rea...nu stiu daca treaba asta este valabila doar pentru primul trimestru de sarcina...
ai grija de voi doi
Happiness_4_us spune:
Anca, preventiv poti bea ceai facut direct din lamaie, indulcit cu miere. Este foarte bun si 100% natural, deci n-are cum dauna lui bebe.
Eu asta beau cand simt ca ma paste cate o raceala si nu mai racesc.
Multa sanatate!
Nana, 14+
In asteptarea lui
Bubu la 12 sapt si 3 zile.
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!