Mamici de septembrie - octombrie 2007 (13)
Raspunsuri - Pagina 3
tomasa spune:
Bumbita, acum sa nu o iei ca litera de lege. Eu parca am citit pe undeva (dar mai demult si nu mai stiu pe unde, tot aici pe forum la cineva probabil) ca la varste mici ale sarcinii medicii care iti spun sexul nu se iau neaparat dupa organele genitale, intrucat acestea sunt insuficient formate ci dupa osatura, conformatie, nr. batai de inima care se pare ca ar fi diferite, in sensul de mai repezi la fetite si ceva mai incete la baietei. Deh, fetitele sunt mai inimoase de mici . Acum eu nu-mi mai amintesc nici unde am citit asta, daca o fi adevarat stiu cu atat mai putin, iti dai seama. Oricum tind sa cred ca nu este adevarata faza fiindca daca ar fi o regula, toti medicii ginecologi ar cunoaste-o si ar prezice corect sexul viitorului copil de la bun inceput. Insa asa, de fun, merge sa facem o mica predictia.
Deci, pe scurt...oracolul iti prezice un...BAIETEL! Inca un baietel de fapt, ca parca mai ai unul.
mama de BAIAT (9 ian. 2005)
11+
bumbita spune:
tomasa oracolul?! da, se prea poate...oricum simt si eu ca sunt 80 % sanse sa fie baietel...am si visat, de fapt, ca am baietel...asta este, sanatosi sa fim.
poze si filmulete cu ingerasul nostru
bumbita 13 + si mami de sebastian(03.01.2006)
bumbita spune:
mai fetelor, uitandu-ma eu pe diferite articole cu evolutia bebe, am constatat ca al meu nu se incadreaza deloc la saptamana in care sunt...deci la echo mi s-a confirmat ca as vi in 13 +....ori, la 13+, bebele ar trebui sa aiba 30 grame, ori al meu cica are 76 grame, corespunzator unei sarcini de 15 +.
eu calculez sarcina de la ultima menstruatie, asa mi se pare cel mai corect.
acum exista doua variante: ori dr sa nu vada bine si sa nu fi calculat corect greutatea, desi, stiti si voi ca la echo , calculeaza calculatorul in baza unor masuratori si in concluzie eu sa am mai multe saptamani, ori bebelul sa fie ffffffffffffffff mare, ceea ce mi se pare imposibil zau, adica sa aiba de doua ori greutatea normala?!
Bee spune:
Buna fetele.
LA MULTI ANI SARBATORITELOR DE AZI!
Ale, saracuta de tine prin ce emotii ai trecut! Si eu ash zice ca ar trebui sa stai acasa, macar dupa ce scapi de ziua cea stresanta de maine. Tu si cu bebe sunteti mai importanti decat orice servici. Sper te linistesti putin, ca de emotii pana nu ne tinem puiutii in brate niciuna nu scapam.
Roxana, 37 cu 4 la Alexandra, e deja mult mai bine. Practic nici nu mai e temperatura. Am citit ce-ai scris tu de laringita fetitei si abia acum am realizat de ce se spune ca laringitele sunt foarte periculoase la cei micuti. Sanatate celei mici si tie bafta cu programarile alea super aglomerate.
Bumbita si ce daca e mare bebe? Sanatos sa fie, baietel sau fetita. Tu vrei fetita, eu baiat, poate o iesi cum vrem noi. Eu incep sa fiu convinsa ca e baiat, sa vezi soc daca nu e!
O saptamana minunata la toata lumea!
Bee 9+
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia
bumbita spune:
bee incepi sa fii convinsa ca e baiat? de ce? ca nu seamana sarcinile? doar din considerentul asta? ca si eu tot pe asta ma bazam, la inceput. dar se pare ca nu e adevarat...am facut niste teste si am obs ca in lunile noiembrie si decembrie 2006 se concep f multi baietei, iar in ianuarie si februarie 2007 fetitele....deci... am zis ca urmatoarea echo o voia face la 20 + sau si mai bine.....dar nu stiu daca am rabdare. pe bune. tu cand te duci la echo?
mi-a zis dr la care am facut echo ca cu sonda endovaginala poti afla foarte din timp sexul bebelusului...eu nu am facut dintr-asta , ci pelviana 3 d.
georgi_ana25 spune:
buna ziua!
va urmaresc de mult si nu stiu daca sa va scriu sau nu, dar iata ca azi mi-am luat imima in dinti si doresc sa va cunoasc pe cat posibil...si eu sunt viitoare mamica de septembrie, DPN 21 septembrie...
am fost la primul ecograf ceva cam tarziu dupa parerea unora, adica pe la 8 saptamani, dar doctorul meu mi-a spus doar ca ii bate inimioara si este foarte bine dezvoltat...in rest nimik...mi-as fi dorit sa imi dea sa ascult coca mea, dar saptamana viitoare o sa ma duc la ecogrof si sper de data asta sa aflu ce este...sper sa am si eu norocul majoritatii, sa fie baietel...
myral spune:
Bumbita am vazut filmuletul sportiv nu gluma bebele. Cu ocazia asta ti-am admirat si baietelul ,eu vreau baietel deci nu ma iau dupa bataile inimii la 13 saptamani.Myral15+
myral spune:
Bumbita si eu cred ca e baietel ca e sarcina f diferita de prima dar dupa faptul ca in nov dec se concep multi baieti nu ca fetita mea e conceputa in nov.Georgi_ana bine ai venit!Myral15+
bumbita spune:
myral, doamne ajuta sa fie baietel!!! se pare ca ai toate sansele....la ce invazie este pe aici. tu ce stii? despre corelatia dintre bataile inimii si sexul bebelului? cate batai/ minut ar trebui sa fie la 13 saptamani?
ce nume te-ai gandit sa pui daca e baietel? mie nu-mi vine nici un nume de baietel in minte...aaaaaa, ba da, decat sebastian, dar asta e ocupat de puiutul meu de 1 an si 2 luni.
imi place ffffffffffffffffff mult ARIANA si asa de mult imi doresc sa fie fetita oooofff, ooooofffff.
bumbita spune:
georgiana nu mi se pare tarzie echo facuta la 8 +. si eu tot atunci am facut-o...si tu ai DPN aproximativ ca si mine....multa bafta saptaman viitoare la echo. eu nu am mai avut rabdare sa mai astept.poate daca mai stateam si eu o saptaman, aflam ce este. tu cum te simti? se vede burtica? pe mine blugii nu prea ma mai cuprind la , mai ales la ultimul nasture....noroc cu cureaua