Mamici de septembrie - octombrie 2007 (13)
Raspunsuri - Pagina 28
Andries spune:
Buna burticilor!!
Ma primiti si pe mine?? ![]()
DPN ar fi undeva intre 23 si 28 oct, nu m-am decis inca (voi incerca o cezariana la 37 -38s).
Bruder Iacob are acum 7s. De ce bruder Iacob? Pt ca asa ii spune fratele sau Victor (6 iul 2004) ![]()
![]()
![]()
In fiecare zi ma intreaba: "Cand e gata?" ... parca ar fi asa usor, tzac-pac...
Andries
Andries spune:
quote:
Originally posted by georgi_ana25
buna ziua tuturor burticiclor!
ony_2025 bine ai venit printre gravidute!!!
pentru cele cunoscatoare, este posibil sa simt miscarile bb-ului meu asa de devreme? abia am facut 14 saptamani...eu stiam ca de la 16 se simte...
si eu l-am simtit pe Victor cam pe la 14s... vestea proasta e ca a fost extrem de agitat, stateam nopti intregi la televizor ca avea el chef sa dea din coate...
Andries
ancasilv spune:
quote:
Originally posted by Andries
Buna burticilor!!
Ma primiti si pe mine??
DPN ar fi undeva intre 23 si 28 oct, nu m-am decis inca (voi incerca o cezariana la 37 -38s).
Bruder Iacob are acum 7s. De ce bruder Iacob? Pt ca asa ii spune fratele sau Victor (6 iul 2004)
In fiecare zi ma intreaba: "Cand e gata?" ... parca ar fi asa usor, tzac-pac...
Andries
Bine ai venit Andries! Sarcina usoara si sa faci repede bebele, sa nu se plictiseasca fratiorul!!!
Poze nunta...
anca
+10
danielle02 spune:
alyx,piccaflor 
roxana si ale, va tin pumnii sa fie totul bine si sa va intoarceti cu vesti bune!
sabina, nu mai baga in seama tot ce spune lumea asta rautacioasa.tu sa fii sanatoasa si bebe din burtica.alt ceva nu conteaza!
nana, ma bucur ca ti-au mai trecut greturile!acum poti sa te bucur din plin de burtica si bebe!
anaist, o sa fie bune analizele..ai sa vezi! iti tin pumnii 
pup toate burticile
danielle
13+
pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
tomasa spune:
Bine ai venit, Andries. Si chiar, ce dureaza atat
? Bruder de la tractoare? ![]()
mama de BAIAT
(9 ian. 2005)
12s fix
cristina_florea spune:
Ale scuze ca-ti raspund asa tarziu. S-a vazut la eco la Iosup la Fortis.
cristina 12+
Andries spune:
merci mult!!
bruder inseamna frate (germana), nu va stresati ca eu nu stiu o boaba nemteste, dar sotul stie si e asa frustrant sa ii vad pe ei doi trancanind intr-o limba pe care eu nu o inteleg!! si da.. ce-o dura atat?
dar asta nu-i singura perla, cand l-am anuntat ca mami o sa ii faca un fratior, a spus "la noooiii acasaaaa??"
" La Multi Ani!!" sarbatoritelor!! sa fiti sanatoase, iubite si norocoase!!
roxana si Ale, am citit din urma, mai imi pare asa rau ca trebuie sa va stresati, dar cu un pic de noroc se rezolva multe...va tin pumnii!!
Andries
georgi_ana25 spune:
multumesc Andries pentru raspuns...toti ma privesc ca pe o nebuna si imi spun ca e imposibil ca la prima sarcina sa simti miscarile asa de devreme...sunt asa nerabdatoare sa aflu daca coca mea e bine incat credeam ca imi joaca imaginatia feste...mai ales ca trebuia sa fac eco saptamana aceasta, dar din cauza serviciului sunt nevoita sa aman pana saptamana viitoare...![]()
doamne ajuta sa fie bine ca parca citind cu ce se confrunta mamicile de pe aici m-a luat si pe mine putin spaima....
jojo_miha spune:
Carmen eu sunt la d-ul Cristurean,la dumnealui am fost si la sarcina trecuta,dar desi nu am decat 10 saptamani am inceput sa ma interesez unde voi face morfologica
.Am auzit si eu multe despre spitalul din medgidia,numai de bine,fata de cel din C-ta ,eu am fost la rezerva si daca acolo era groaznic va dati seama cum e in spital.
Mihaela
10+
Happiness_4_us spune:
Dar uite o Targovisteanca graviduta, si la aceeasi odisee cu mine.
N-as fi crezut.
Bine ai venit Georgi_ana25 si sarcina usoara iti doresc!
Nu te mai panica atat ca nu are sens.
Din cate stiu eu, si eu sunt tot la prima sarcina, bebe misca de pe la 16 saptamani. Si eu sunt pe faza si il astept la cotitura.![]()
Nana,
14+In asteptarea lui
Bubu la 12 sapt si 3 zile.
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!