Mamici de septembrie - octombrie 2007 (13)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Piccaflor Alyx

Sa fiti sanatoase, iubite, fericite si implinite!

Succes tuturor fetelor care merg azi la echo!

Felicitari fetelor care au aflat ca odraslele lor sunt bine! pentru fetite.

Bun venit celor noi!

11+
Vestea noastra!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ancasilv
Apropos, pe voi va mai dor sinii? Ca eu nu mai simt nici o tensiune, nici o durere, nimic, liniste si pace.

Ancasiv, si pe mine m-au lasat durerile de sani cam de vreo 5 zile... Da' eu cred ca nu-i bai.

11+
Vestea noastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nature spune:

Andries, un salut special de la mine pentru tine. Iata-ne deci colege aici....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Am ajuns la birou, fost la eco, vazut cu Ale care este o draguta. Imi pare rau Tomasa ca am primit mesajele tale dupa ce plecasem, la 14.15 eram deja la usa la Fortis. Data viitoare!

De Ale o sa va zica ea, ca nu e frumos sa povestesc eu. Dar tot ce va pot spune este ca are nevoie de odihna si liniste si va rog sa o certati sa nu se mai agite!

La mine nu a fost prea ok, cica tot 3,9 mm e pliul ala, in fine mare poveste ca nu va mai zic, oricum si-a amintit de mine. Asa ca nu pun baza pe eco asta. Nu stiu ce sa fac, nu stiu incotro sa o mai apuc.

Rox 16+si Alexandra Maria (10.02.2004)

]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodoran spune:

Roxana, la Pop ai fost? Nu stiu ce sa zic, eu am fratele in Germania si la 12 spatamani trebuia sa merg acolo la un super profesor sa-mi faca ecografia, dar mi-a spus foarte clar ca dupa 13 saptamani jumate nu mai are nici o relevanta, ca vin degeaba. Daca vrei vorbesc acolo la clinica si dai o fuga ...este in Bonn, stiu ca e obositor drumul, dar in locul tau eu as merge sa-mi fac toate analizele si tot in germania.

Am inceput sa iau in sfarsit vitamine, si titi ca ma simt mult mai bine, nu mai am starile alea de somnolenta groaznice. Nici nu mai puteam sa ma concentrez la birou de atata somn.

Eu nu-mi dau seama daca l-am simtit miscand sau nu, dar astept cu nerabdare momentul, am inteles ca la mersoanele mai grasute se simte mai greu, e adevarat?

16+
http://bd.lilypie.com/qZ8Fp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nature spune:

Roxana, Iosup a comentat ceva? Cand vb cu Badiu? Care era maximul admis pt pliu ca sa spuna ca e OK?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Roxana, cred ca trebuie sa te linistesti, stiu ca este greu, chiar foarte greu in situatia ta, dar este singura solutie. Gandeste-te bine si incearca sa faci amniocenteza pentru linistea ta. Trebuie sa gasesti putere sa te linistesti, nu pentru tine cat pt bb-ul tau care are nevoie de liniste ca sa fie sanatos si puternic.Gandeste-te la asta.....parerea mea.Sanatate

cecilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Fetele multumim pt toate incurajarile.

Varianta scurta: col de 2 cm.
Dupa spusele lu iosup, foarte scurt. A facut urmatoare categorisire: la 4 cm e bine, la 3,5 e un col mai scurt, dar nu-s probleme, la 3 sunt necesare menajamente, iar sub 3 e pasibil de cerclaj si exista riscul sa se deschida oricind.

Problema centrala este ca am contractii. Ele fac placenta sa singereze si colul sa se scurteze. Asa ca tratament la greu pt contractii. Io luam oricum nospa, dar numai la durere mai mare, nu o data la 3-4-6 ore.

L-am sunat pe dr. si mi-a zis sa vin maine sa ma vada si sa vedem ce avem de facut... Zicea ceva de cerclaj ca nu e cazul, sau nu e indicat, sau nu e obligatoriu, la varsta asta a sarcinii, nu stiu exact ca eram nauca si naucita.

Inutil sa mai zic ca repaosu e total. Nu mai stiu ce sa zic. Sint buimaca...

Rox e o frumoasa, dar e tristutza... In schimb are un bebeloi mare si o burtica pe masura. O sa va zica ea ce si cum.

ufff, e greu...

Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé | 2in1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Rox a scris deja, acu am vazut. Ca pina ma misc io...

Sa nu va luati dupa ea, sa ma certati. Sint cea mai cuminteeee

Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé | 2in1

Mergi la inceput

Auzi mai Ale.. sper sa nu te supere intrebarea mea... da' doctorul ala la care te-ai dus pana acum nu si-a data seama ca ai colul scurt... ca ai contractii?

11+
Vestea noastra!

Mergi la inceput