Mamici de septembrie - octombrie 2007 (13)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alyx spune:

Multumesc din suflet pentru urarile de bine. Si voua va doresc sa aveti parte de cei mai frumosi, mai sanatosi, cuminti si destepti copilasi precum si de o sarcina fara probleme.
Cred ca toate meritam sa rasara soarele si pentru noi si toate meritam sa ne bucuram din plin de aceasta perioada frumoasa.
Imi pare tare rau pentru fetele care au avut probleme mari si si-au pierdut puii asa cum ma doare si pentru fetele care se streseaza cu analizele care ies nu asa cum ar vrea. Revin la parerea mea ca poate ne facem prea multe griji. Stiu ca e greu sa nu ne ingrijoram ca si eu imi fac mii de griji si de ganduri nu prea luminoase, dar trebuie sa facem un efort sa renuntam la gandurile negre. pentru ca altfel va trece perioada sarcinii fara sa ne bucuram de ea si e pacat.
Sabina nu pune la suflet parerile celor din jur. daca te ajuta cu ceva, cred ca nici mama mea nu s-a bucurat extrem de tare cand i-am spus ca sunt insarcinata, ceea ce evident ca m-a deranjat pe moment, dar pe urma am tratat problema la capitolul diverse si mi-am spus ca atata timp cat eu sunt fericita totul e ok si nimic nu mai conteaza.
pentru toate fetele .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Anaist72, iti tin pumnii, oricum analizele sunt bune. O sa vezi, asa ca, mergi increzatoare ca bebe e bine.
Eu ma simt mai bine, sper sa nu cobesc, asta incepand de ieri. Am momente in cursul zilei cand ma invaluie raul dar rontzai ceva si ma mai lasa.
Cred ca in sfarsit incepe sa mi se arate si mie.
Au inceput sa ma manince sanii si pielea de pe burtica, semn ca incepe sa ia proportii, drept ptr care am declansat operatiunea hidratarea cu crema speciala.
Vroiam sa spun gravidutzelor care au simtit deja bebeii dar si celor care urmeaza, sa tina minte data cand misca prima oara ptr ca in jurul acestei date se va naste .
Este verificata treaba.
Eu astept nerabdatoare implinirea celor 16 saptamani, caci pe atunci se va produce miracolul.

Sabina
, nu stiu cum te-ai abtinut cu doamna in varsta, dar eu ii spuneam vreo doua ca sa o linistesc. Nu e treaba ei cine si cati copii face. Asa ca nu te necaji si vezi-ti de burtica ta cea minunata.

Pupici pe burtici.

P.S Alé, Roxana, va astept cu vesti bune. Bafta multa!

Nana, 14+
In asteptarea lui
Bubu la 12 sapt si 3 zile.
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Multumesc mult Carmen ,suntem apropriate ca varsta in sarcina,multa bafta si tie,la ce medic esti?

Mihaela 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Fetelor cu stetoscopul normal nu se aude ,sau cel putin eu nu am auzit.

Mihaela 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Ale, ma rog pentru tine si pentru bebelusul tau Doamne ajuta sa vii cu vesti bune Capul sus ca va fi bine!

Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi_ana25 spune:

buna ziua tuturor burticiclor!
ony_2025 bine ai venit printre gravidute!!!
pentru cele cunoscatoare, este posibil sa simt miscarile bb-ului meu asa de devreme? abia am facut 14 saptamani...eu stiam ca de la 16 se simte...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenita spune:

Mihaela eu merg la Balasa Eduard la Medgidia. Este o alegere pe care am facut-o inca din 2005 cand bebe era la faza de proiect. Atunci am vorbit cu una dintre fetele de pe forum care venise tocmai din Bucuresti sa nasca la Medgidia. Si am ramas eu pe chestia asta, ca eu o sa nasc la Medgidia. Am fost acum 5 sapt la primul consult si mi-a placut foarte mult, si pe 26 am iar consultatie.
Tu la cine mergi? Cum te simti?
Lasa ca ne facem noi mari si sa ne vezi ce viteze o sa fim.

Carmen 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Piccaflor
Alyx

Sa fiti sanatoasa, iubite si fericite! Sarcina usoara si bb sanatos.

Eu plec in jumatate de ora la ecografie, abia astept sa ma intalnesc cu Ale.

Rox 16+si Alexandra Maria (10.02.2004)

]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marushka spune:

Am aparut si eu numai un pic sa vad cum va mai simtiti si ce mai faceti. Se pare ca au aparut si fetitele, fapt ce e ste imbucurator, sa aiba si mamicile de baietei nurori la casa
Eu inca mai sper sa fiu si eu printre putinele (deocamdata) norocoasele cu fetita in burtica, oricum pretentii mari nu am, sanatos sa fie.

Ale si Roxana sa dea DD sa fie bebeii bine si sa veniti numai cu vesti bune de la doctor.

witchy_witch multumesc de raspuns, insa nu stiu daca voi mai gasi vreo programare pentru maine, 13 sapt si 6 zile la noi ar fi chiar maine asa ca, nu stiu daca mai pot face ceva.
Mai am o intrebare, este obligatoriu a se masura translucenta la fiecare bebe?

Myral NanaMotoc multumesc ca ati spus si voi ce simptome aveti cu sarcina, ca eu credeam ca sunt numai eu asa, ca ma manaca burtica si sanii, acum m-am mai linistit, cred ca e ceva firesc.

Alinkav draguta... felicitari pentru fetita! sa iti fie sanatoasa sa creasca mare si frumoasa si sa aiba noroc!!!

Sabina nu te necaji, este frumos sa aduci un copil pe lume iar cine nu crede nu stie ce inseamna aceasta suprema bucurie!

Gpreda si Ony_2025 bine ati venit si sa aveti numai vesti bune!

Sanatate si toate cele bune sarbatoritelor de saptamana asta!

Pupici la toate gravidutele cu bebei in burticute, sa fim sanatoase sa avem copii sanatosi si destepti !

Taniusha 13+

http://bd.lilypie.com/EzQqp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ony_2025 spune:

Multumesc mult Tomasa!!! Sper sa avem toate sarcini lipsite de griji si sa ne bucuram de bebelusii nostri!

Mergi la inceput